My Size 57 mm Kondomer – 10 stk

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kondomer med god pasform
 • Med glidecreme og reservoir
 • Fremstillet af naturligt latex
 • 57 mm – svarer til 11,5-12 cm i omkreds

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 10my57 Kategorier: , , , , GTIN: 4025838830144

My Size 57 mm kondomer – De bedste på markedet

Bruger du normalt en large i kondomstørrelse, og leder du efter nye kondomer af høj kvalitet for den bedste nydelse og beskyttelse? Så anbefaler vi disse kondomer fra My Size.

My Size skaber kondomer med en optimal pasform. Det vil sige, at kondomet er ekstra fleksibelt og tilpasser sig, så det sidder godt på dig. Derudover fås deres kondomer i flere størrelser, så du kan finde det der passer til lige præcis din størrelse.

Find et kondom i den rigtige størrelse

For at finde ud af om et My Size 57 mm kondom er det rette for dig, skal du kende din penisomkreds. Størrelsen passer til en omkreds på 11,5-12 cm. Penisomkredsen er nem at måle og det sikrer dig den bedste oplevelse, når du bruger kondom.

Mål din penisomkreds helt nede ved roden. Det er ligeledes vigtigt, at omkredsen måles i erigeret tilstand. Ligger du mellem to størrelser, anbefales det, at du vælger den mindste.

Derfor er den rigtige kondomstørrelse vigtig

Et kondom giver dig først den bedste oplevelse, når du finder den rette størrelse. Størrelsen har nemlig både indflydelse på din komfort og den beskyttelse som kondomet kan give. Er det for stort eller for småt, kan det enten glide af eller sprænge.

Har du før haft en dårlig oplevelse med brug af kondom, er det højst sandsynligvis fordi størrelsen ikke var helt rigtig. Et kondom i den forkerte størrelse kan nemlig også mindske din følsomhed og gøre samleje mindre stimulerende.

Et klassisk kondom med ekstra god pasform

My Size 57 mm kondom er et helt klassisk kondom. Det kommer med reservoir og glidecreme. Det der gør det til noget helt særligt, er mærkets evne til at skabe kondomer, der sidder helt perfekt.

Med et kondom der tilpasser sig og sidder godt, kan du nyde beskyttet sex fuldt ud. Der er ingen grund til at springe den vigtige beskyttelse over, når du bruger kondomer fra My Size

My Size 57 mm – og mange andre størrelser

My Size er et mærke, der har kondomer i flere forskellige størrelser. I stedet for blot af nøjes med de tre standardstørrelser small, medium og large, har de hele syv forskellige størrelser, som du kan vælge mellem.

My Size 57 mm er altså blot én af mulighederne. Har du målt din penisomkreds og fundet ud af at denne størrelse ikke er helt rigtig, kan du helt sikkert finde den rette størrelse blandt vores sortiment af My Size kondomer.

Vægt50 g
Bredde

57 mm

Længde

178 mm

Tykkelse

0,06 mm

Materiale

Naturlig latex

Specielle Egenskaber

Med glidecreme og reservoir

Mærke

My Size

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kondomer med god pasform
 • Med glidecreme og reservoir
 • Fremstillet af naturligt latex
 • 57 mm – svarer til 11,5-12 cm i omkreds

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt kondomet på penis og rul det ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “My Size 57 mm Kondomer – 10 stk”