My Size 53 mm Kondomer – 10 stk

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kondom i høj kvalitet
 • Medium størrelse
 • Lavet i naturligt latex
 • Optimal pasform
 • Pakke med 10 stk.

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 10my53 Kategorier: , , , , GTIN: 4025838830137

My Size 53 mm kondomer – en god medium størrelse

My Size er et kondommærke, der har gjort det til sin mission at skabe kondomer, der faktisk passer og sidder godt på alle mænd. Som vi nok alle ved, så er der ikke to mænd der er ens – og det gælder også deres penisser. Derfor er de normale standardstørrelser heller ikke altid nok.

Derfor har mærket lavet 7 forskellige kondomstørrelser, hvoraf My Size 53 mm kondomer blot er én af dem. Størrelsen ligger omkring midten på deres skala med 7 størrelser og er derfor en meget populær størrelse. Men lad være med at gætte når det kommer til din kondomstørrelse – mål i stedet din penisomkreds.

Find det kondom der passer dig

At finde det kondom der passer til dig, starter med, at du finder frem til din kondomstørrelse. My Size har hjulpet dig på vej ved at give dig flere valgmuligheder inden for kondomstørrelser. Ligger du mellem to størrelser, anbefales det altid, at du vælger den mindste af de to størrelser.

Et kondom er meget fleksibelt og der er større sandsynlighed for, at det passer, hvis størrelsen er lidt mindre. Du kan nemlig altid strække kondomet for at få det på. Er kondomet derimod for stort, er der ikke så meget at gøre. Når et kondom er for stort, er der en risiko for, at det lettere glider af.

Størrelsen har betydning for din komfort

Som mand har du nok haft dine problemer med kondomer. Mange undgår at bruge det vigtige præventionsmiddel, fordi de oplever en mindsket følsomhed og generelt ubehag ved at bruge det. Men faktisk kan mange af de gener, de fleste mænd oplever ved kondom undgås ved at bruge den rigtige størrelse.

Når et kondom sidder for stramt eller for løst, vil det nemlig også gå ud over følsomheden. Det er derfor et godt sted at bruge lidt ekstra tid. Sørg for at måle dig korrekt og grundigt og find ud af om My Size 53 mm kondomer er for dig.

Mål og se om My Size 53 mm kondomer er dig

Selvom My Size 53 mm kondomer er en medium størrelse, der passer mange mænd, er det ikke sikkert, de er den rette størrelse for dig. Det kan være, du skal en størrelse op eller en størrelse ned. Faktisk er det ikke så vigtigt, om du bruger det, der svarer til en small, medium eller large.

Det vigtigste er nemlig, at du finder et kondom, der sidder godt på dig. Dette sikrer du ved at måle din penisomkreds. Et 53 mm kondom fra My Size svarer til en penisomkreds på 11-11,5 cm. Du skal måle din penisomkreds, mens din penis er erigeret, og du skal måle omkredsen nede ved roden.

Dyrk sikker sex med den rigtige størrelse

At finde den rigtige kondomstørrelse handler ikke kun om komfort. Ved at bruge My Size 53 mm kondomer der passer perfekt til dig, sikrer du dig nemlig også, at du får den optimale beskyttelse ved at bruge kondom. Der er nemlig risikoer ved at bruge et kondom, der er for stort eller for lille.

Sidder kondomet for stramt er der selvfølgelig en øget risiko for, at det springer. Men også hvis det er for stort, mindskes den beskyttelse som kondomet kan give. Her er der nemlig en risiko for, at det glider af. Husk derfor at tjekke, at du har fået fat i den rigtige kondomstørrelse hver gang.

Optimer din oplevelse og beskyttelse med glidecreme

Når du har fundet frem til, at My Size 53 mm kondomer er de rigtige for dig, er du klar til at dyrke sikker sex. Men du kan faktisk gøre endnu mere for at øge beskyttelsen, når du dyrker sex. Et kondom kommer med glidecreme på fra producenten, men det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra.

Ved at bruge ekstra vandbaseret glidecreme kan du mindske den modstand, som kondomet udsættes for og dermed mindske risikoen for, at det springer. Der er ligeledes mindre risiko for, at der opstår små rifter ved samleje, hvorigennem kønssygdomme kan overføres.

Vægt50 g
Tykkelse

0,07 mm

Diameter

53 mm

Længde

178 mm

Materiale

Naturlig latex

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kondom i høj kvalitet
 • Medium størrelse
 • Lavet i naturligt latex
 • Optimal pasform
 • Pakke med 10 stk.

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “My Size 53 mm Kondomer – 10 stk”