My Size 47 mm Kondomer – 3 stk

DKK 30,00

 • Kvalitetskondom med god pasform
 • Med glidecreme og reservoir
 • Fremstillet af naturligt latex
 • 47 mm – svarer til 9,5-10 cm i omkreds

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 3my47 Kategorier: , , , GTIN: 4025838820114

My Size 47 mm kondomer – perfekt til dig

Har du svært ved at finde et kondom, der passer dig? Med My Size 47 mm kondomer kan du endelig finde et kondom, der sidder helt rigtigt. Det er nemlig vigtigt, at et kondom hverken sidder for stramt eller for løst. Begge dele kan mindske din følsomhed, din komfort og ikke mindst kondomets beskyttelse.

Brug derfor noget tid på at sikre dig at kondomets størrelse er helt perfekt til lige netop dig. Det er ikke vigtigt om, du er XS eller XL – det vigtigste er, at du beskytter dig selv og din partner ved at bruge kondom.

Det rigtige kondom er det, der passer til dig

Det er utrolig vigtigt, at du finder det kondom, der passer til netop dig. Derfor kan du få kondomer i alle størrelser. Hvis du bruger et kondom, der er for stort, så risikerer du, at det ryger af under samlejet.

Vælger du derimod et, der er for lille, risikerer du, at det sprænger. Sagt med andre ord, så beskytter det ikke på samme måde, og du er derfor ikke sikret den samme grad af beskyttelse under sex. Med My Size 47 mm kondomer kan du få et kondom, der smyger sig tæt om penis uden at stramme eller glide af.

Den rigtig størrelse giver bedre komfort

Kondomet passer en penisomkreds på 9,5-10 cm. Du måler din penisomkreds i erigeret tilstand helt nede ved roden. Kondomet er transparent, med reservoir og glidecreme. Du kan sagtens benytte ekstra glidecreme hvis du ønsker det – særligt ved analsex vil dette være aktuelt.

Husk kun med kondom er du beskyttet mod diverse kønssygdomme. Kondom er det eneste præventionsmiddel, der beskytter mod seksuelt overførte sygdomme og skal derfor bruges ved både analsex og vaginalt samleje. Derudover anbefales det også at bruge kondom ved oralsex.

Hav altid My Size 47 mm kondomer på dig

Hvis du altid har My Size 47 mm kondomer med dig eller ved din side, så er sandsynligheden for, at du husker at bruge det langt større. I denne pakke får du 3 stk., og du kan derfor nemt have pakken med dig. Det anbefales nemlig altid, at du opbevarer dine kondomer i den æske de kommer i.

Det vigtigste er, at du sørger for, at du altid har adgang til et kondom. Man ved aldrig, hvornår en mulighed byder sig, og det ville være ærgerligt, hvis et manglende kondom skulle sætte en stopper for legen.

Brug glidecreme sammen med My Size 47 mm kondomer

Du har måske hørt det før. Brug glidecreme sammen med kondom. Men hvorfor er det lige, at det er så vigtigt? At bruge glidecreme er ikke kun nødvendigt ved analsex, eller hvis du som kvinde lider af intim tørhed. Glidecreme kan nemlig gøre meget for begge parters nydelse.

Synes du eller din partner at det er ubehageligt at bruge kondom. Eller måske synes I bare at nydelsen mindskes. Så prøv at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med kondomet.

Glidecreme og sikker sex

Glidecreme gør mere og andet end at øge din egen og din partners nydelse. Den glidende creme kan faktisk også være med til at gøre sex mere sikkert. Når du bruger glidecreme sammen med My Size 47 mm kondomer, mindsker du nemlig risikoen for, at det revner.

Samtidig er du også med til at minimere de små rifter, der kan opstå ved sex. Disse rifter kan være svære at undgå, særligt ved analsex, men ved at bruge en god glidecreme og rigeligt af den, kan du mindske risikoen betydeligt.

My Size – kondomer til alle størrelser

Synes du det er svært at finde et kondom i den rigtige størrelse? Så er du langt fra den eneste. Mange mænd har nemlig problemer med, at et kondom enten sider for stramt eller for løst. Mænd er forskellige og de standardstørrelser, der findes inden for mange kondommærker, er bare ikke altid gode nok.

Derfor har My Size lavet kondomer i 7 forskellige størrelser. My Size 47 mm kondomer er altså bare én af de mange størrelser, du kan vælge mellem. Hvis du ligger mellem to størrelser, anbefales det altid, at du tager den mindste størrelse. På den måde er du sikker på, at kondomet ikke sidder for løst.

Vægt35 g
Tykkelse

0,06 mm

Diameter

47 mm

Længde

160 mm

Materiale

Naturlig latex

Specielle Egenskaber

Med glidecreme og reservoir

Mærke

My Size

Oversigt

 • Kvalitetskondom med god pasform
 • Med glidecreme og reservoir
 • Fremstillet af naturligt latex
 • 47 mm – svarer til 9,5-10 cm i omkreds

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt kondomet på penis og rul det ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “My Size 47 mm Kondomer – 3 stk”