Sig det med orgasmer: Her er Tys-Tys’ musthaves til Valentinsdag

blogindlæg valentin blogindlaeg sig det med orgasmer: her er tys-tys’ musthaves til valentinsdag

Leder du efter en fræk gave til din partner eller noget selvforkælelse? Så behøver du ikke at søge meget længere. Vi har nemlig samlet det bedste af det bedste, og du finder her håndplukkede produkter, som er absolut musthaves til din Valentinsdag. Bare rolig! Vi har naturligvis sørget for, at der er noget til enhver smag 💜🤫

prostatastimulator fra fun factory med hjertebaggrund
prostatastimulator fra fun factory med hjertebaggrund

MUSTHAVE TIL HAM

Fun Factory Prostata Vibrator

Tænk, hvis du kunne finde et stykke sexlegetøj, der på én og samme tid kunne give dig en pirrende stimulering af prostata, alt imens dit mellemkød fik en fantastisk massage. Nu behøver du ikke at lede meget længere. Lad os præsentere dig for Fun Factorys Duke – en usædvanlig effektiv analvibrator, som er specielt udviklet til at stimulere din prostata. Du vælger selv, om du vil gøre brug af de stimulerende vibrationer eller nyde den frække, fyldige følelse bagtil. Du kan enten bruge Duke til sololeg eller sammen med en partner. Én ting er dog sikkert. Du skal nok få uforglemmelige orgasmer!

vibrator fra romp med hjertebaggrund

MUSTHAVE TIL HENDE

ROMP Rose Klitoris Suction Stimulator

Roser er røde, violer er blå. Med denne klitorisvibrator bliver orgasmerne ikke svære at opnå. Nok ser dette legetøj sødt og elegant ud, men lad ikke designet narre dig. Med denne klitorisstimulator fra ROMP får du et kraftfuldt produkt, der med den såkaldte ‘Pleasure Air’-teknologi giver dig pulserende vibrationer, som uden tvivl vil sende dig direkte i den syvende himmel. Prøv den og tak os senere.

vibrator fra romp med hjertebaggrund
fjernbetjent vibrator med hjertebaggrund
fjernbetjent vibrator med hjertebaggrund

MUSTHAVE TIL PARRET

Svakom Ella Neo – Interaktivt Vibrator Æg

Mød Ella Neo. Jeres nye frække, bedste ven. Med sine hele 11 vibrationsindstillinger, der kan styres ved hjælp af en app, kan dette sexlegetøj fra Svakom spice jeres sexliv op med det helt rette orgasmekrydderi. Selvom legetøjet ikke ser ud af meget, så lover vi, at det kommer til at sitre i hele kroppen – både derhjemme og ude i offentligheden. Takket være den tilknyttede app kan Ella Neo kontrolleres hvor som helst og når som helst – kun fantasien sætter grænser.

kyskhedsbælte med lyserød hjertebaggrund

MUSTHAVE TIL EN KINKY AFTEN

Pipedream Fetish Fantasy Kyskhedsbælte

Har din partner været uartig, og trænger han til en straf? Skal din partner sættes på plads, og skal han makke ret? Så kan vi kun anbefale dig, at du anskaffer dig dette frække kyskhedsbælte til mænd. Det er et absolut musthave til en kinky aften, og så er det enhver BDSM-elskers drøm. Kyskhedsbæltet består af et penisbur og et seletøj, der gør, at din partner ikke kan undslippe det, når først han er fanget i det. Tænder du på dominans, så skal du ikke lede længere. Din partner kan kun få forløsning, når du sætter ham fri – der er nemlig ikke plads til, at din partner kan få en erektion med bæltet på.

kyskhedsbælte med lyserød hjertebaggrund
buttplug sæt fra satisfyer med hjertebaggrund
buttplug sæt fra satisfyer med hjertebaggrund

DET BUDGETVENLIGE MUSTHAVE

Satisfyer Booty Call Plugs Sæt

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i anal leg, så kan vi her præsentere de perfekte butt plugs. Ja, faktisk er de en af vores bestsellers. Sættet fra det populære mærke Satisfyer indeholder hele tre plugs i forskellige former, som gør, at du alene eller sammen med en partner kan variere legen og udforske frække former for anal stimulering. Til den nette sum af 189 kroner får du altså rig mulighed for at dykke ned i det spændende og lækre univers, som hedder analsex. Find glidecremen her og nyd det!

klitorisstimulator fra ihora by tenga med lilla hjertebaggrund

DET LUKSURIØSE MUSTHAVE

IHORA by Tenga – Kushi Klitoris Vibrator

Ønsker du selv sexlegetøj udover det sædvanlige, eller vil du blot give din partner en god omgang selvforkælelse? Så bør du kaste et blik over produkterne fra det lækre brand, Ihora by TENGA. Ligesom vi værner om vores kost, søvn og krop, er selvpleje en lige så vigtig del af vores liv. Et mantra, som også kan spores i den lækre Kushi-vibrator. Det smukke design med riller og et formbart skelet kombineret med Ihoras lækre Soft Touch-materiale giver dig et stykke legetøj i høj kvalitet, som giver dig en uforglemmelig oplevelse. Produktet har nemlig en kraftfuld motor, der byder på fem lækre vibrationsstyrker og to forførende mønstre.

klitorisstimulator fra ihora by tenga med lilla hjertebaggrund
embrace me legesæt fra kama sutra med hjertebaggrund
embrace me legesæt fra kama sutra med hjertebaggrund

MUSTHAVE TIL DEN ROMANTISKE AFTEN

Kama Sutra – Embrace Me Legesæt

Et godt forspil tager altid kegler – I lærer hinandens kroppe bedre at kende, og dermed kan I også opnå endnu større nydelse og intimitet. Ønsker I at gå på opdagelse i nye former for frækt optakt til jeres intime oplevelser, præsenterer vi her et pirrende sæt til sensuel leg. Dette legesæt fra Kama Sutra giver jer alle de perfekte redskaber til et forspil, som I aldrig ønsker skal stoppe. Sættet indeholder et væld af erotiske produkter, som giver jer frit spil til at pirre og stimulere hinanden på helt nye måder. I finder blandt andet forførende massageolie, kildefjer og hele 12 kort med inspiration til sexstillinger og brug af sættets indhold.

orgasmegel fra orgie med et lyserødt hjerte i baggrunden

MUSTHAVE TIL DEN FRÆKKE AFTEN

Orgie – Sexy Vibe Orgasme Gel

Du synes måske i forvejen, at dine orgasmer er ganske fine, og at du ikke har noget behov for at gøre dem bedre? Men hvis du vil i den syvende himmel og ønsker at tage dine orgasmer til nye højder, så bør du prøve kræfter af med denne orgasmegel fra Orgie. Hvad end det er til sololeg eller til en fræk aften med din partner, giver dette produkt dig en ekstra intens stimulering, som altså bare gør den helt store forskel. Du får en kildende og vibrerende effekt, og så kan gelen bruges af både mænd OG kvinder. 

orgasmegel fra orgie med et lyserødt hjerte i baggrunden

FIND FLERE FRÆKKE VALENTINSMUSTHAVES HER