Multi-speed rabbit vibrator – Lilla

DKK 250,00 DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Realistisk følelse
 • Multi-speed funktion
 • Fin lilla farve
 • Nem at betjene
 • Dobbelt stimulering
 • Økonomisk pris

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 83053 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 6926426914629

Multi-speed rabbit vibrator i lilla

Rabbit vibratoren er blandt den mest solgte vibrerende dildoer i verden, og det virkelig ikke uden grund. Rabbit dildoen blev populær efter den var med i et afsnit af Sex snd the City, og derefter eksploderede salgtet. Den har også noget at have det i, for du får dobbelt op på lækker stimulering, og dertil de mest intense orgasmer.  Hvis du vil give dig selv en gave, så er det en Multi-Speed Rabbit Vibrator, du skal købe! Denne dejlige sag kommer i et lækkert lilla TPE Jelly-materiale, som er super smidigt, og så er den selvfølgelig også vandtæt.

Sådan virker din rabbit vibrator

Det er faktisk meget ligetil. Multi-speed rabbit vibrator fungerer som en dildo der indsættes vaginalt, hvor den stimulerer dit G-punkt, og dertil har du rabbit-designet, den lille kanin, hvis ører stimulerer dig på klitoris. Der er altså dobbelt op på stimulering, og det kan give nogle helt vildt fantastiske orgasmer. Rabbit vibratoren har en multi-speed funktion, så du styrer på vibrationerne ved at dreje i bunden af vibratoren, og du kan vælge lige den mængde stimulering, som du har brug for. Det bløde TPE Jelly-materiale er super smidigt og behageligt, og så er det selvfølgelig også vandtæt, så du kan få nogle lækre orgasme i badet også.

Den bedste vibrator i verden?

Det utroligt søde rabbit design er efterhånden blevet helt ikonisk, og det er altså bare svært at stå for. Denne vibrator er så vellidt som den er, fordi den simpelthen bare giver en super lækker dobbelt stimulering. Vibrationerne kan mærkes både vaginalt og ved klitoris, og der er altså masser af intens følelse at få med denne vibrator. Længes du efter nogle vilde orgasmer, så synes vi her hos AltErTysTys.dk helt klart at en Multi-speed rabbit vibrator er det helt rigtige sted at starte.

Rabbit vibrator kan bruges til parleg

Multi-speed rabbit vibrator kan se voldsom ud for nogen, men den er rigtig ligetil, og af samme grund skal din partner heller ikke blive intimideret. I kan med fordel bruge denne Rabbit vibrator til parleg, hvor vibrationerne kan stimulere jer begge to på samme tid, for eksempel hvis vibratoren holdes på klitoris. Du kan også sagtens give din partner denne vibrator i hånden, og så kan de stimulerer dig efter deres ønske, mens du bare skal nyde de lækre vibrationer og den dobbelte stimulering.

Selvfølgelig er din vibrator vandtæt

Denne Multi-speed rabbit vibrator er selvfølgelig 100% vandtæt og du kan sagtens tage den med under bruseren eller med i badekaret. Dette kan give en helt anden lækker oplevelse end ellers, og du kan få noget utrolig fræk våd leg med denne fine rabbit i badet. Dertil gør det den selvfølgelig let at rengøre, du kan bare rense den i varmt vand, og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj på den, og så er den helt ren og klar til brug igen og igen.

Brug din vibrator med vandbaseret glidecreme

Denne Multi-speed rabbit vibrator skal bruges med vandbaseret glidecreme, som både er bedst for dens TPE materiale og for dig der skal bruge den. Du kan bruge ligeså meget og lidt som du vil, så du får den bedste oplevelse, men er du ikke vandt til vandbaseret glidecreme kan vi her hos AltErTysTys.dk på det varmeste anbefale det, for det gør bare alt onani og sex bedre, når der er lidt mere lækkert glid i tingene.

Pas godt på din søde rabbit vibrator

Denne her Multi-speed rabbit vibrator kan hurtigt gå hen og blive din allerbedste ven, og så ville det simpelthen være ærgerligt at skulle sige farvel før tid, og derfor anbefaler vi at du bruger den med vandbaseret glidecreme, som er bedst for dens materiale. Dertil skal den selvfølgelig rengøres, så den holder sig lækker for dig. Efter brug kan du rense den i varmt vand, og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj på den, så den bliver desinficeret helt. Tør den af inden du gemmer den væk, og så er den helt frisk og klar til at give dig nogle fantastiske orgasmer, næste gang du trænger.

Vægt 400 g
Vibration

Multi-speed

Længde

22 cm

Materiale

TPE

Farve

Lilla

Diameter

4 cm

Batteri

2 x AA (inkl)

Vandtæt

Ja

Indsætbar længde

12 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Realistisk følelse
 • Multi-speed funktion
 • Fin lilla farve
 • Nem at betjene
 • Dobbelt stimulering
 • Økonomisk pris

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug denne rabbit dildo vibrator med vandbaseret glidecreme
 2. Tænd for vibratoren nederst på skaftet
 3. Juster på vibrationens styrke ved at dreje nederst på skaftet

Efter brug:

 1. Sluk for vibratoren
 2. Rens din vibrator i varmt vand
 3. Brug en rensespray til sexlegetøj
 4. Der medfølger 2x AA batterier – skift til nye batterier ved behov
X