Moulin rouge corsage

DKK 345,00 DKK 150,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Skal du til udklædningsfest, hvor temaet er enten can can danser, western tema eller moulin rouge, så skal du helt sikkert have fat i dette røde moulin rouge corsage, for det vil bare gøre din udklædning helt perfekt. Corsagen er udstyret med 12 stivere, der er med til at fremhæve den smalle talje og puderne i løfter barmen, så alting sidder lige som det skal. 

Bliv festens centrum i en moulin rouge corsage

Alle vil gerne blive kåret bedste udklædning, når man tager til en udklædningsfest. Det er både sjovt og sejt at finde et virkeligt fedt og originalt kostume, når man skal til fest eller et karneval, hvor man skal klædes ud. Kan man så samtidig se helt forrygende ud, så er det jo bare et plus. Og du kommer til at se helt fantastisk ud ud i denne skrig røde corsage med de mange fine detaljer. Se også de andre flotte detaljer ved denne særlige corsage her:

 • Smuk rød
 • Smukke detaljer som sløjfe ved barmen og ved hofterne
 • Flotte detaljer som satin bånd rundt ved barmen, for at sætte fokus og sorte bånd langs taljen, igen for at sætte fokus på den smalle talje
 • Blonder rundt langs øverste kant
 • Knapper mellem brysterne
 • Puder ved bryst for fylde og komfort
 • Lynlås lukning skjult i siden
 • Bindebånd lukning bagpå – kan også bruges til at regulere talje størrelsen
 • 12 stivere
 • Aftagelige og regulerbar stropper
 • Medfølgende matchende g-strengs trusse

Et kostume eller en udklædning er ikke bare en udklædning. Der skal gøre noget ekstra, hvis man gerne vil gøre noget ekstra ud af det. Derfor er et moulin rouge corsage et godt sted at starte. Du kan sammensætte det med et matchende skørt for at fuldende looket, men du kan også vælge at tage et par sorte jeans på sammen med. Det er klart overdelen, der er mest i centrum, og derfor kan du godt have noget mere afdæmpede på som underdel. 

Fuld fart på farverne

Med en rød skrig farve som denne corsage har, så er du sikker på at folk vil lægge mærke til dig. Og det er jo helt sikkert også meningen, når du har gjort noget ud af dig selv og ser lækker ud. Men det er ikke kun farven, som folk lægger mærke til. De vil helt sikkert også lade deres blikke vandre mod din barm, der bliver godt understøttet af stiverne. Din lille hvepsetalje giver den eftertragtede timeglas figur, og det kan yderligere fremhæves, hvis du tager den rigtige underdel på. 

Det er dog ikke kun til sjove og festlige anledninger, at du kan bruge en corsage som denne i. Hvorfor ikke udnytte det sexede stykke tøj, og overrask din partner en dag, hvor vedkommende ikke ved det. Åbner du døren iført en rød moulin rouge corsage, de matchende trusser og et par høje stilletter og eventuelt en kildefjer, så vil han eller hun være helt solgt. For udover at være et virkelig godt kostume til både frække og sjove anledninger, så kan det også sagtens bruges til frække lege i dobbeltsengen. Rollespil er frækt og eksperimenterende at udføre sammen, og I giver hinanden lov til at være nogen andre, end dem I normalt er. Det kan skabe nogle helt nye lege og dermed og nye fornøjelser. Så hvorfor ikke springe ud i det.

Hvad er moulin rouge?

Kender du ikke til moulin rouge, så er der kort sagt en kabaret i Paris. Det er kendetegnet ved at være en underholdning, hvor en række dansere danser can can. De ser forførende ud, og det var dansen også tiltænkt at være. Der er derfor noget sensuelt og forførende over hele temaet fra start og derfor vil det passe rigtig godt ind, hvis du også kommer iført en forførende udklædning til en fest, der har teamet moulin rouge.

Vaskeanvisning:

Stoffet er smukt satin og kan derfor ikke holde til hård varme. Vi anbefaler derfor, at du vasker den i hånden, for netop at undgå, at den tager skade. Hvis du vil vaske den på maskine, så brug et skåneprogram, for at beskytte den bedst muligt. Du kan også hænge den udenfor i den friske luft og derefter er den næsten som ny.

Detaljer:

Materiale: 90% polyester 10% elastane
Farve: Rød og sort
Mærke: Chilirose

Vægt460 g
Størrelser

M, L

Mærke

Chilirose

Oversigt

Tilføjet til indkøbskurven