Minikjole i guld

DKK 400,00 DKK 150,00

 • Smukt shiny stof i guld og glimmer
 • Falder smukt over dine hofter
 • Off-shoulder
 • krydset stropper på ryggen for en smuk effekt
 • Lårkort

Læs Mere.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Se forrygende ud i og vis formerne i en flot minikjole i guld som denne. Med en minikjole i guld i garderoben, så har du altid noget at tage på, uanset om du skal til en tur i byen eller til et forretningsmøde. Du kan nemlig style denne smukke kjole på et hav af forskellige måder, så den altid passer til forskellige anledninger. 

Fræk, forførende og stadig casual i en minikjole i guld

Kjolen her er den perfekte kjole for dig, der gerne vil se lækker og forførende ud, men stadig se casual ud. Den er tætsiddende og viser dine former og dine lange slanke ben, men den den er ikke for afslørende, og du kan derfor have den på i mange forskellige sammenhænge. Den flotte farve gør, at du helt sikkert vil skille dig ud fra mængden, og du vil med garanti få en masse opmærksomhed fra både kvinde rog mænd. Kjolen er noget særligt af mange forskellige grunde, men blandt andet disse:

 • Smukt shiny stof i guld og glimmer
 • Falder smukt over dine hofter
 • Off-shoulder
 • krydset stropper på ryggen for en smuk effekt
 • Lårkort

Alt efter hvad du vælger at sammensætte kjolen med, altså hvilke sko eller hvilken jakke, så kan du få helt forskellige udtryk. Sætter den den sammen med et par overknee sko, så får du et udtryk, sammensætter du den med et par flade ballerinaer, så får du et helt andet. Dermed kan du også nedtone den frække side af kjolen, hvis du ikke synes at det er passende, eller bare fordi du ikke lige har lyst til at vise så meget af dig selv.

Tag en minikjole i guld på til en romantisk date

Skal du på date med en sød fyr eller kvinde, så gælder det naturligvis om at finde noget tøj, som for det første ser godt ud, men for det andet også er lækkert at have på. Og kjolen her opfylder begge krav. Den er nemlig enormt behagelig at have på og så ser den samtidig virkelig flot ud. Skal I ud og spise på en restaurant, så kan du f.eks. sætte kjolen sammen med et par selvsiddende strømper, et par stiletter og en lille sort jakke udover. På den måde så kan du selv bestemme hvornår du har lyst til at vise dine bare skuldre.

Hvis daten går rigtig godt og I ender med at tage hjem sammen, så vil din date helt sikkert synes, at det er virkelig frækt med de selvsiddende strømper. Det giver nemlig et virkeligt frækt og forførende udtryk, og han eller hun vil have svært ved ikke at flå dem af dig. 

Men det er ikke kun på en fræk date, at du kan bruge en kjole som denne. Du kan også sagtens tage den på i mere formelle arbejdsrelaterede anledninger. Hvis du sætter et par sorte strømpebukser indenunder og en habit jakke over, så ser du eksklusiv og elegant ud. Man kan se, at du er lidt bar under jakken, men det er ikke for meget.Skal I ud og have en drink efterfølgende efter et veloverståede møde, så kan du altid smide jakken. Men grundet de sorte strømpebukser, så ser du stadig formel ud.

Den oplagte nytårskjole

Kjolen her er naturligvis også helt oplagt at bruge som nytårskjole. Den har en fantastisk farve og så er den i guld, hvilket stråler nytårsaften og fest og ballade. Du løber helt sikkert med opmærksomheden, hvis du kommer til en nytårsfest i denne smukke kjole. Den er nemlig festlig og fræk på samme tid. Sæt nogle vilde smykker på til og sæt streg under, at det gerne må være lidt vildt, når det er nytår.

Vaskeanvisning:

Vask kjolen ved lav varme og helst i hånden. Bruger du en maskine, så brug et skåneprogram, for at beskytte den blanke overflade på kjolen bedst muligt. 

Detaljer:

Materiale:  95% polyester 5% elastane
Farve: Guld med glimmer
Mærke: Chilirose

Vægt230 g
Størrelser

S/M, M/L

Mærke

Chilirose

Oversigt

 • Smukt shiny stof i guld og glimmer
 • Falder smukt over dine hofter
 • Off-shoulder
 • krydset stropper på ryggen for en smuk effekt
 • Lårkort

Læs Mere.

Tilføjet til indkøbskurven