Mini Anal Plug – Pink

DKK 30,00

  • Lille anal plug
  • Fin lilla farve
  • PVC materiale
  • Perfekt til begynderen
  • Kan bruges alene eller under sex

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 10088Z Kategorier: , , , , ,

Mini anal plug i klar lilla

Er du nybegynder eller ønsker du en lille ekstra stimulering analt, så kan du ikke leve uden dette lille vidunder. Den lille anal plug i lilla er tilpas lille til ikke at være for skræmmende, men tilpas stor til at kunne give dig en fantastisk stimulering. Selvom du er øvet, så kan det også være, at du finder denne mini anal plug interessant. Det er jo sjovt og frækt at lege med forskellige størrelser på både dildoer og anal plugs, så slip dig bare løs!

Et godt design

Alle profesionelle butt plugs er lavet med en stopper. Det er den fod eller det anker som er på bunden af butt pluggen, som gør, at du ikke risikerer at den pludseligt smutter op i dig. Det gør også at du lettere kan få ved og styre butt pluggen når du sætter den i og tager den ud. Det er altså bare et smart design, som gør at butt plugs er lette at lege med og prøve af. Du kan bruge denne mini anal plug alene eller du kan bruge den under sex for noget ekstra stimulering. Dette gælder selvfølgelig uanset dit køn, denne butt plug kan bruges af alle der ønsker lidt ekstra anal stimulering.

Til begynderen

Står du og ved ikke om du skal vælge mellem denne mini anal plug og så en større størrelse, så kan det være en god idé at starte blidt ud. Når du først er fortrolig med anal sex, så kan du hurtigt nok stige i størrelse, men det kræver også at du starter et behageligt sted, så du ikke bliver skræmt helt væk. Har du flere anal plugs i stigende størrelser, så kan du bruge dem som et anal træningssæt, så du kan blive helt tryg ved at dyrke analsex med for eksempel din partner. Du kan med fordel øve sig alene, så du lærer følelsen at kende, inden du bruger den sammen med din partner.

Sådan gør du

Brug en god vandbaseret glidecreme med din mini anal plug, så får du altså bare den bedste oplevelse. Inden brug kan du med fordel bruge en anal douche til at rense dig selv indvendigt, det kan også gøre din oplevelse mere behagelig, især hvis du er begynder, og er bange for at der kommer nogle overrasker. Efter brug kan du rengøre din butt plug i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj, så er du sikker på at den er helt ren.

Vægt25 g
Længde

7 cm

Farve

Lilla

Materiale

PVC

Oversigt

  • Lille anal plug
  • Fin lilla farve
  • PVC materiale
  • Perfekt til begynderen
  • Kan bruges alene eller under sex

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Anal Plug – Pink”