Metal sensation wheel

DKK 300,00 DKK 150,00

 • Sensation wheel med nåle
 • Perfekt til sanselege
 • Til dig der tænder på smertefuld nydelse
 • Kan også bruges til blid stimulering

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y0005 Kategorier: , , GTIN: Y0005

Metal sensation wheel i metal

Et metal sensation wheel bruges til stimulering af hele kroppen, ved hjælp at de nåle, som sidder på hjulet. Du kan både bruge det til en blid sensorisk oplevelse, når du ikke presser meget ned, eller til noget intens smerteleg, hvis du presser hjulet mere hårdt ned i huden. Et metal sensation wheel bruges ofte i forbindelse med BDSM, hvor det er oplagt til at give en ekstra sensorisk følelse eller direkte smerte, som er et hovedelement i BDSM. Hjulet er dog ikke reserveret til denne slags leg, og kan bruges af alle, der er interesseret i at tilføje et ekstra sensorisk prikkende element til deres lege.

Sensoriske lege

Brug dit metal sensation wheel til at tirre din partner. Lad det vandre over kroppen med forskellige tryk og oplev hvordan det vækker kroppens sanser på en ny og pirrende måde. Rul eller træk hjulet let hen over hele kroppen for at skabe en let prikkende fornemmelse. Når du nærmer dig de erogene zoner på kroppen, bliver oplevelsen endnu mere pirrende.

Udvid legen

Dette metal sensation wheel har nogle forholdvis lange nåle, og er du til smerte, er det helt klart dette hjul du skal vælge, for det kan presses godt ind i huden. Er du ikke til smerte kan sådan et hjul her måske alligevel noget for dig. Det kan nemlig være et fantastisk stykke sexlegetøj at bruge i bondage-leg. Er du eller din partner bundet fast og blind-foldet skærpes sanserne nemlig, og så kan hjulet give nogle vildt pirrende oplevelser, også når det ikke skal gøre ondt. Vi har en masse bondage-sexlegetøj her hos AltErTysTys.dk og du kan let finde noget inspiration til din leg, lige her: Blid bondage.

BDSM

Leger du med tanken om BDSM og smertelege, så er dette hjul et rigtig godt sted at starte. Det er en helt naturlig lyst til ville prøve at lege med bondage og smerte. En god måde at introducere dig selv og din partner til dette på, er ved at bruge dette hjul i kombination med bondage. Du kan for eksempel lægge ud med at give din partner en massage med olie, for at gøre huden klar, og derefter binde dem fast og blind-folde dem. Derefter kan du med hjulet stimulere deres krop med mindre eller mere smerte, for at teste jeres grænser af.

Lær dig selv at kende

Har du prøvet SM eller BDSM mange gange før, så er det let at regne ud, om dette metal sensation wheel er noget for dig. Nogle steder på kroppen er mere erogene og modtagelige end andre, og derfor kan det også gøre mere eller mindre ondt. Hvis I er nye ud i BDSM er det vigtigt at kommunikere og respektere hinandens grænser, så får I en god fræk leg med et nyt element af pirrende smerte, uden at det bliver for meget for nogen af jer. Når I lærer hinandens grænser bedre at kende kan I tage leget skidtet videre og tilføje mere smerte eller andre elementer, som tænder jer.

Let at rengøre

Det kedelige afsnit, som vi alligevel hellere lige må dække. Dette metal sensation wheel er let at gøre rent, det kan skylles og vaskes i varmt vand med normalt opvaskesæbe. Derefter skal det tørre helt, inden du pakker det væk, og så er det ellers klar til brug igen og igen. Hygiejnen ekstra vigtig når du bruger dette hjul, da nålene kan penetrere huden, når du presser rigtig hårdt, og altså kan der være noget blod indblandet i legen.

Vægt 70 g
Materiale

Metal

Længde

18,5 cm

Oversigt

 • Sensation wheel med nåle
 • Perfekt til sanselege
 • Til dig der tænder på smertefuld nydelse
 • Kan også bruges til blid stimulering

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Start eventuelt ud med en god massage for at gøre huden klar
 2. Inddrag eventuelt blindfold og bondage for at skærpe sanserne ekstra
 3. Lad hjulet vandre blidt i begyndelsen og tryk derefter hårdere
 4. Brug det overalt på kroppen

Efter brug

 1. Vask den under den varme hane med noget opvaskemiddel
 2. Lad den tørre godt
 3. Den er nu klar til næste gang
X