Metal plug med diamant (vælg str.) Sølv

DKK 135,00DKK 195,00

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Husk vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Ryd

Vi anbefaler sammen med

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Elegant metal butt plug i sølv med diamant i enden

Et stykke sexlegetøj må gerne være elegant, ligesom dig, hvis du er i det humør. Med en metal butt plug i sølv med en diamant i enden, så får du lige præcis det elegante, frække pg sexede look. En butt plug  metal giver en helt anden fornemmelse end en i silikone. Hold dig ikke tilbage, når du skal finde dit næste anale sexlegetøj, en butt plug i metal er garanteret lige dig.

Denne frække butt plug findes i tre forskellige størrelser. Det betyder, at du kan vælge lige præcis den størrelse, der er rigtig for dig. Ofte starter mange ud med en størrelse S, hvor man så kan arbejde sig op ad, når man bliver mere erfaren. Vælger I at købe alle tre størrelser, så er der også lidt til jer begge.

En anal butt plug er ikke kun forbeholdt kvinder. Både manden og kvinden har et g-punkt i anus, og ved stimulering kan I opnå den vildeste orgasme. Udfordre jer selv næste gang i skal lege frække lege i dobbeltsengen og lad din mandlige partner bære den ene butt plug imens han penetrer dig. Hvis I er ude efter en anden fræk idé, så indfør en metal butt plug på dig selv og lad den sidde imens din partner penetrer dig. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig seance.

Køl eller varm din butt plug

Det lyder måske lidt skørt og anderledes? Men en af fordelene ved en plug i metal er nemlig, den kan køles eller varmes for en helt anden form for anal stimulation. Put den i køleskabet eller fryseren og køl den ned et par minutter inden brug, er du mere til en varme følelse, ligges pluggen i varmt vand inden brug. Uanset om du køler eller varmer anal pluggen, skal du huske lige at mærke temperaturen inden brug, så du ikke får en ubehagelig oplevelse.

Det er vigtigt at bruge en glidecreme sammen med da der ikke produceres naturligt glidemiddel i anus. Du kan både benytte en vandbaseret og silikonebaseret glidecreme sammen med en metal plug,

Detaljer:

Materiale: Metal
Farve: Sølv med klar sten
Længde: 7cm, 8cm, 10cm
Diameter: 2,5cm, 3cm, 3,8 cm
Emballage: Velvet pose i sort

Vægt170 g

Oversigt

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Husk vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Tilføjet til indkøbskurven