Metal Plug med diamant – Large

DKK 129,00

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles for ekstra stimulering
 • God til den erfarne

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): GZ006 Kategorier: , , , , , GTIN: GZ006

Metal plug med diamant – Large

Hvem siger, at sexlegetøj ikke kan være elegant? Med denne Metal plug med diamant i enden, så får du det elegante, frække og sexede look. En butt plug i metal giver en helt anden fornemmelse end en i silikone.

Dette Metal plug med diamant kommer også i Small og Medium, hvis du ikke er helt klar til Large. Men, hvis du allerede har prøvet mindre butt plugs, så er du måske klar til at prøve noget større?

Med en large Metal plug med diamant kan du glæde dig til intense orgasmer og lækker stimulering. Den kan bruges alene, med en partner, og den kan endda sidde i under samleje for ekstra lækker stimulering.

Lækkert og funktionelt design

Metal plug med diamant kommer i et design, som er både flot og funktionelt. Den smarte sølvfarve komplimenterer diamanten i enden, og den lækre form gør det nemmere at indsætte din butt plug.

Heavyweight

En butt plug i metal er noget helt særligt. Vægten fra metallet giver en ekstra stimulation, som føles rigtig lækker. Det giver også følelsen af at være godt fyldt ud, som kan være virkelig frækt.

Alene eller sammen?

Med din Metal plug med diamant kan du selv vælge, om du vil lege alene eller med en partner. Når du leger alene, så kan du prøve at kombinere pluggen med andet legetøj, som for eksempel en vibrator, eller et af vores onani produkter til mænd.

Skal det være koldt eller varmt?

Endnu en af fordelene ved en plug i metal er, at du kan bruge den til temperaturleg. Det er super simpelt, men virkelig frækt. Du kan gøre det helt nemt, ved at putte din plug i en kop med koldt eller varmt vand i få minutter. Du skal bare huske lige at mærke efter, at pluggen ikke er blevet for varm eller kold, inden den indføres i anus.

Vi anbefaler altid, at du bruger en silikonebaseret glidecreme til anal leg, men du kan også bruge en vandbaseret.

Til den erfarne

Da denne Metal plug med diamant jo er en Large, så er den til der erfarne bruger, og der kan godt være brug for en del glidecreme. Den er dog lige god til både mænd og kvinder, som får hver deres slags nydelse fra en plug.

Mænd får lækker prostata stimulering med pluggen, mens kvinder kan mærke den på bagsiden af deres vagina. Begge får bedre og længere orgasmer med en plug i.

Guide til din Metal plug med diamant

Din Metal plug med diamant er lavet af metal, så den er derfor lugtfrit og let at rengøre. Foden gør, at pluggen bliver hvor den skal og ikke kommer på afveje.

Vask pluggen i varmt vand før første brug, og brug altid en god glidecreme på det. Det gør det nemmere at indføre pluggen, og det giver en mere behagelig oplevelse.

Rent bord

Nogen vil gerne rengøre deres anus før de leger med anal. Det er heldigvis nemt med vores produkter til bedre anal sex. Her er der douches, og alt andet du kan få brug for.

Rengør din plug

Din Metal plug med diamant kan nemt rengøres. Skyl den blot i varmt vand og rens den med en rengørings spray. Så er din plug klar til næste gang.

Vægt170 g
Længde

9,3 cm

Diameter

4 cm

Materiale

Metal

Farve

Sølv

Oversigt

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles for ekstra stimulering
 • God til den erfarne

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Prøv at varme eller køle den under vand i 5-10 minutter før brug for ekstra stimulering
 2. Brug glidecreme med anal plugs

Efter brug

 1. Brug varmt vand og en rengørings spray til at rengøre plug

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal Plug med diamant – Large”