Metal Penisring

DKK 40,00

 • 2 ringe i metal
 • Ringene er forbundet af en læderstrop
 • Lavet til brug på pung og penis
 • Anbefalet til den øvede bruger
 • Kan bruges med silikone-glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): Y68036 Kategorier: , , , , , ,

Metal penisring – kan holde til mere

Har du tidligere leget med en penisring i silikone og været glad for det, men trænger nu til en penisring, der kan holde til lidt mere? Så er det en metal penisring du skal anskaffe dig. En metal penisring giver sig på ingen måde, og du kan tydeligt mærke hvordan den strammer mere om penis. Vægten på en metalring er også tungere og kan føles mere stimulerende. Denne metal penisring kommer med to ringe, der er forbundet med en strop, så du får virkelig den ultimative stramme oplevelse med denne ring.

Ikke til de sarte

En penisring i metal er ikke pudsenusset som fx dem i silikone med kaninører i forskellige farver. Når penisringen er af metal, så er den altså også bare mere hardcore. Derfor er det også oftere mænd, der tænder på hård bondage, BDSM, eller en virkelig strammende følelse, der bruger dem. Du skal dog overhovedet ikke holde dig tilbage, hvis denne ring ser ud som noget der kan gøre det du leder efter, så skal den da helt klart have et forsøg.

Hold længere

Metal penisringen giver dig en kraftigere og mere fyldig erektion, som også holder længere, da penis bliver strammet til og blodet strømmer langsommere ud igen. Det kan være en enormt dejlig følelse, hvorfor penisringe generelt også er populære. Denne penisring har derudover det særlige, at den består af to ringe. Du bliver virkelig holdt styr på med disse ringe, og når blodet ikke kan strømme væk, kan du holde længere og få en mere intens oplevelse. Du kan også sagtens træne din stamina med disse ringe, så du kan yde mere i soveværelset.

Sådan bruger du den

De to ringe er forbundet af en læderstrop, så de ikke kan rykke sig. Den store ring er tiltænkt til kuglerne og den lille ring placeres på penis ved roden. Det er lettest at få ringene på, hvis du bruger noget glidecreme. Fordi ringene er af metal kan du selv bestemme om du vil bruge vandbaseret glidecreme eller glidecreme med silikone. Tag først den store ring om kuglerne så den lille ring vender opad, og før derefter penis igennem den lille ring, den skal placeret helt ved roden. Så er du godt strammet ind og klar til noget fræk leg.

Vægt40 g
Materiale

Stål og læder

Oversigt

 • 2 ringe i metal
 • Ringene er forbundet af en læderstrop
 • Lavet til brug på pung og penis
 • Anbefalet til den øvede bruger
 • Kan bruges med silikone-glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør en smule vandbaseret glidecreme på din penis eller dine penisringe
 2. Påfør den store ring om din pung
 3. Påfør dernæst den lille ring om roden af penis

Efter brug:

 1. Brug evt. vandbaseret glidecreme til lettere at fjerne ringene
 2. Vask dine penisringe i varmt vand og brug gerne en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at lade ringene tørre af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal Penisring”