Metal håndjern i høj kvalitet

DKK 269,00

  • Håndjern i høj kvalitet
  • Uden kæde for mindre mobilitet
  • Kommer med ægte hængelås og 3 nøgler
  • Perfekt til bondage og BDSM
  • Kan sagtens ruskes i

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): SM394 Kategorier: , , GTIN: SM394

Metal håndjern i høj kvalitet

Med et sæt metal håndjern som disse, så får du den helt ægte varer. Uanset hvor meget du forsøger at slippe ud af disse håndjern, så kommer du ingen steder. Du kan ruske og flå så meget du vil i dem, og de giver sig ikke. Dermed får du den helt rigtige oplevelse, når du binder din partner eller bliver bundet. Især hvis du allerede elsker bondage eller BDSM er disse håndjern oplagte, for de giver bare en meget mere intens følelse, og du har meget mindre mobilitet i disse håndjern end ellers.

Kan tåle en rusketur

Et par metal håndjern som disse er selvsagt lavet i et stærkt materiale og de er utrolig kraftige, så de åbnes ikke ved et uheld. Låsen er en rigtig lås og kan ikke hives fra hinanden, bare fordi man rusker for voldsomt i håndjernene. Låsen sidder i midten af håndjernene og er ligesom den, der forbinder de to dele, der sidder rundt om håndleddene. Det betyder, at de ikke føles nær så løse, når du bevæger armene. Der kommer tre nøgler med til låsen til dette par metal håndjern. Det er ikke svært at forestille sig, at det kunne blive en fræk leg, at få fat i nøglerne og hvilke ydelser man skal udføre, for at få adgang til dem.

Lækker kold metal

Er du allerede øvet i bondage og BDSM, så ved du, hvad lækker kold metal kan gøre for legen, for eksempel metal håndjern og kæder. Det er ikke for sjov at rigtig meget sexlegetøj og tilbehør er lavet i metal, det giver altså bare en sygt fræk stemning når man ved, at der ikke er noget at gøre – man er helt spændt fast. Metal og sort læder er de mest kendte materialer, når man snakker om BDSM, og det skyldes blandt andet det meget intense og intimiderende look, de giver sammen, dertil så er det nogle holdbare materialer, som både kan gøre ondt og holde til noget ekstra intens og fræk leg.

Fuldend legen

Det er sjældent at man leger udelukkende med et par metal håndjern. Ofte bruger man også andet sexlegetøj. Det kan fx være en blindfold eller en gag. Hvis du ikke allerede har prøvet at inddrage sådanne rekvisitter, så bør du helt sikkert prøve det. Især hvis du allerede har prøvet bondage og gerne vil tage det skridtet videre, så er det helt oplagt at have udstyret i orden. Hos AltErTysTys.dk har vi en masse udstyr til bondage og BDSM, så du kan sagtens lade dig inspirere: Blindfolds, masker og gags.

Er du nybegynder?

Selvom man tænder på bondage og BDSM kan det være svært lige at få sat gang i disse lege. For hvor skal mans starte? Og hvor går ens grænse engentligt? Vi anbefaler at dig og din partner prøver at snakke om dette, og at I derefter starter blidt ud, og bygger på jeres lege efterhånden som i lærer hinandens lyster og grænser indenfor BDSM bedre at kende. I kan med fordel besøge vores bondage guide, hvor I finder en masse inspiration til jeres leg, og produkter, der er helt perfekte, hvis man skal lege med bondage og BDSM for første gang: Bondage Guide.

 

Vægt100 g
Farve

Sølv

Diameter

7 cm

Materiale

Metal

Oversigt

  • Håndjern i høj kvalitet
  • Uden kæde for mindre mobilitet
  • Kommer med ægte hængelås og 3 nøgler
  • Perfekt til bondage og BDSM
  • Kan sagtens ruskes i

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal håndjern i høj kvalitet”