Metal anal plug (vælg str.)

DKK 135,00DKK 195,00

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Husk vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Ryd

Vi anbefaler sammen med

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , GTIN: GZ010

En metal butt plug – giver en helt anden følelse i enden

Tænder du på anal stimulering og nyder at bruge en butt plug, så skal du helt sikkert prøve en butt plug eller anal plug i metal. En butt plug i metal giver en helt anden form for tyngde, i og med at den vejer mere end fx butt plugs i silikone. Kan du også godt lide, at pynte dig selv med diamanter og sten? Så vil en butt plug som denne lige være noget for dig, da der sidder en flot glimtende sten i enden.

En butt plug som denne, fås i tre forskellige størrelser. Er du nybegynder, så anbefaler vi, at du starter ud med den lille. Alle er de af metal og har en flot sten, som skinner frækt til din partner, når du har indført den. Når du bliver mere erfaren og får lyst til at udfordre dig selv, så gå en størrelse. Du mærker straks hvordan den anale stimulering bliver det mere intens.

Hvorfor bruge en metal butt plug?

Er du ikke vant til at blive stimuleret analt, så er det bare med at komme i gang. Du har et g-punkt i anus og en anal orgasme er helt fantastisk. Tænder du på anal stimulering, men ved ikke lige hvor du skal starte, så er en butt plug en god start. Ofte starter man med en butt plug i silikone, da den er lidt lettere (se vores udvalg her). Der er dog absolut intet i vejen for, at du og din partner kan starte ud med en butt plug i metal. Med et stykke sexlegetøj som en butt plug, er der mange forskellige muligheder for frække lege. Så det er bare at springe ud i det.

Når du leger analt, så er det vigtigt at du bruger glidecreme. Med en metal butt plug kan du både bruge en vandbaseret eller en silikonebaseret glidecreme. Du undgår rifter og andre gener og din butt plug vil glide lige ind.

En af de helt store fordele ved en anal plug i metal er at den kan køles eller varmes – Prøv det! Du vil opleve en ny form for stimulering. Skal du køle pluggen, kan du enten ligge den i fryseren eller køleskabet i nogle minutter inden brug, du kan også holde den under koldt vand – skal du der imod varme den, tager du en skål med varmt vand og lader anal pluggen ligge i det varme vand i ca. 10 min, husk at mærk på din arm om den er blevet for varm inden du fører den ind i anus.

God fornøjelse

Detaljer:

Materiale: metal
Farve: Sølv med rød sten
Længde: 7cm, 8cm, 10cm
Diameter: 2,5cm, 3cm, 3,8 cm
Emballage: Velvet pose i sort

Vægt170 g

Oversigt

✅ Prismatch – Billigste i Danmark
✅ Hurtig og diskret og anonym levering
✅ Ordrer før 18.00 sendes samme dag!
✅ Fri fragt ved køb over 399 kr.
✅ Husk vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Tilføjet til indkøbskurven