Metal anal plug med rød sten – Small

DKK 135,00 DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles
 • God til begynderen

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Metal anal plug med rød sten – Small

Denne frække Metal anal plug med rød sten findes i tre forskellige størrelser, så du kan vælge lige den størrelse, der er rigtig for dig. Mange starter med en størrelse S, og så kan man arbejde sig op ad, når man er klar.

Hvis I vælger at købe alle tre størrelser, så er der nok til, at I begge kan prøve jer frem.

Til begynderen

Er du en nybegynder, når det kommer til anal? Så er frække Metal anal plug med rød sten et godt sted at starte. Den lille plug er nem at bruge, og størrelsen er god, hvis det er din første plug.

Vilde orgasmer

Det sexede frække Metal anal plug med rød sten er super lækkert at bruge, både for kvinder og mænd. Det kan også både bruges alene til onani, og så kan det bruges sammen med en partner til fræk leg.

Hvis du bruger pluggen til onani, så prøv den sammen med en vibrator eller andre onani produkter for en endnu vildere orgasme. Eller lad en partner lege med plugget og din anus.

Du kan også prøve din frække Metal anal plug med rød sten under samleje, for dobbelt stimulation.

Heavy metal

Metal plugs kan noget rigtig lækkert, som andre plugs ikke kan. Selv de små metal plugs har en god vægt, og det giver en ekstra lækker følelse af, at være helt fyldt.

Det kan være pirrende og frækt at skifte mellem en lettere plug i silikone og så en med vægt, som denne frække Metal anal plug med rød sten.

Lækkert design

Nyd det lækre design af din Metal anal plug med rød sten. Den sølvfarvede plug med den smukke røde sten er simpel og flot, og formen gør pluggen nemt at indføre i anus. Foden fungerer som base, så pluggen bliver, hvor den skal.

Kan bruges af alle

Metal anal plug med rød sten er særlig velegnet til begynderen, men den kan også bruges af andre, som ønsker anal stimulering.

En anal butt plug er ikke kun forbeholdt et køn. Både mænd og kvinder har et punkt i anus, som kan stimuleres, og det giver den vildeste orgasme.

I kan udfordre jer selv og hinanden, næste gang I skal lege i dobbeltsengen. Både mænd og kvinder kan få stor nydelse af at bære en butt plug under samleje. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig aften.

Sådan bruger du din plug

Din Metal anal plug med rød sten er lavet af metal, og den er derfor lugtfrit og hygiejnisk. Det er både smart, nemt og lækkert.

Når du skal bruge din Metal anal plug med rød sten for første gang, så anbefaler vi, at du skyller den i varmt vand først, og at du så bruger en god vandbaseret glidecreme på den. Så er den nemmere og mere behagelig at indføre.

Rengør dig selv

Nogen mennesker vil gerne rengøre anus, inden de leger med anal stimulering, og det kan man nemt, hvis det er det, man ønsker. Hvis det er noget, du gerne vil, så kig forbi vores produkter til bedre anal sex. Her finder du alt til at douche med, så du er helt klar til fræk leg.

Rengør din plug

Du kan nemt rengøre din Metal anal plug med rød sten. Du skal bare skylle den i varmt vand, og derefter rense den med en rengørings spray. Så er din plug klar til den næste frække aftale.

Vægt 170 g
Længde

7,2 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Metal

Farve

Sølv og rød

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Anal plug
 • Metal
 • Kan varmes eller køles
 • God til begynderen

Læs Mere.

Vejledning

Før brug

 1. Prøv at køle eller varme din plug under vand i 5-10 minutter før brug for ekstra stimulering
 2. Brug glidecreme med anal plugs.

Efter brug

 1. Brug varmt vand og en rengørings spray til at rengøre plug.
X