Metal Anal Plug med Rød Diamant – Medium

DKK 99,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Anal plug
  • Metal
  • God til begynderen og den erfarne

Læs Mere.

På lager

Varenummer (SKU): GZ011 Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Anal plug
  • Metal
  • God til begynderen og den erfarne

Læs Mere.

Beskrivelse

Metal anal plug med rød diamant – Medium

Glæd dig til at møde den flotte metal plug med rød diamant! Den frække sag er klar til at blive inviteret med ind i dit soveværelse og din leg. Den lille plug diskriminerer ikke, og den kan bruges af alle uanset køn.

Det er helt op til dig, om du vil dele din plug med en partner, eller beholde den for dig selv. Den smart plug med rød diamant kan nemlig bruges både alene og med en partner.

Solo-leg

Leger du alene, så kan du med fordel bruge din plug med andet legetøj, for en ekstra sjov oplevelse. Du kan prøve en vibrator til klitoris, eller et frækt onani produkt til mænd. Bruger du den med en partner, så kan du enten selv styre den, eller lade dem tage føringen.

Temperaturleg med din plug

Det lyder måske lidt vildt, men en af fordelene ved en metal plug er, at de nemt kan køles og varmes, så de giver en helt anden slags anal stimulation. Hvis den skal køles hurtigt, så put den et par minutter i fryseren. Ellers så kan du putte pluggen i en kop med koldt eller varmt vand.

Lige meget om du køler eller varmer anal pluggen, skal du huske at tjekke temperaturen inden brug, så du ikke får en ubehagelig oplevelse.

Det er vigtigt at bruge en glidecreme sammen med din plug med rød diamant, da der ikke produceres naturligt glidemiddel i anus. Du kan både benytte en vandbaseret og silikonebaseret glidecreme sammen med en metal plug, men vi anbefaler silikone til anal leg.

Mærk vægten

Metal plugs vejer en del mere end dem af silikone, og vægten giver en ekstra lækker følelse, hvor du føler dig godt fyldt ud. Det kan også være frækt, at skifte mellem en plug i silikone og en i metal. Så kan du lege med de forskellige fornemmelser.

Kan bruges af de fleste

Den frække plug med rød diamant kan bruges af næsten alle, som har lyst til anal leg. Mænd og kvinder oplever anal plugs på forskellige måder, men de er vildt skønne for begge. Ved mænd bliver deres prostata stimuleret, med en plug, hvilket kan give svimlende orgasmer.

Kvinder vil mærke, at pluggen stimulerer bagsiden af deres vagina. Det føles vildt frækt, og det kan kombineres med vaginal- og klitorisstimulering for den ultimative nydelse.

Sådan bruger du din plug

Din plug med rød diamant er lavet af metal, og den er derfor lugtfrit og let at rengøre. Foden gør, at pluggen bliver på rette plads, og at den ikke kommer på afveje.

Vask pluggen i varmt vand før første brug, og brug en silikone glidecreme på den. Så er den nemmere at indføre, og det giver en mere behagelig oplevelse.

Rengør dig selv

Nogen vil gerne rengøre anus før anal leg. Det kan man heldigvis nemt. Tag en tur forbi vores lækre produkter til bedre anal sex. Her finder du alt til at douche med, så du kan være helt klar til et analt eventyr.

Rengør din plug

Din plug med rød diamant kan nemt rengøres efter brug. Skyl den i varmt vand og rens den med en smart rengørings spray. Så er din plug klar til næste gang, du skal lege.

Detaljer
Vægt170 g
Længde

8 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Metal

Farve

Sølv og rød

Vejledning

Vejledning

Før brug

  1. Prøv at køle eller varme din plug under vand i 5-10 minutter før brug for ekstra stimulering
  2. Brug glidecreme med anal plug

Efter brug

  1. Brug varmt vand og en rengørings spray til at rengøre plug.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Metal Anal Plug med Rød Diamant – Medium”