Masturbator vagina – TESTVINDER

DKK 400,00 DKK 300,00

  • Masturbator med vagina
  • Realistisk og intens følelse
  • Justerbar vakuun, så du kan få den bedste følelse
  • Medicinsk silikone
  • Let at bruge og rengøre

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): BM-00900T27N Kategorier: , , , , GTIN: 6959532307467

Masturbator vagina

her er en masturbator til dig som gerne vil have en realistisk og lækker følelse når du onanerer. Denne masturbator vagina er lavet i lækkert og blødt medicinsk silikone og du får altså bare en god oplevelse med sådan en her. Nogle siger den er bedre end “the real thing”, det er måske værd at prøve af? Den har en samlet længde på 23,3 cm og er justerbar, så du kan stramme den om penis, så du får lige den stimulering der tænder dig helt. Åbningen af din masturbator vagina kommer med et låg, så du efter brug sikkert og diskret kan gemme den væk, indtil næste gang du får lyst til nogle vilde og intense orgasmer.

En realistisk og lækker følelse

Denne masturbator vagina er selvfølgelig lavet med medicinsk silikone. Det er både godt for din hud og meget hygiejnisk. Dertil giver det en realistisk følelse af blød hud og du får altså bare en lækker oplevelse, som du kan gøre alt muligt med. Med den realitisk udseende skedeåbning har du mulighed for alle mulige lege, du kan stikke, slikke og penetrere lige efter dine egne fantasier og lyster. For endnu mere realisme kan du bruge den sammen med noget fræk film på skærmen, og så er der lagt i ovnen til nogle utroligt lækre scenarier.

Optimal onani

En masturbator vagina giver altså bare en lækker og realistisk onanioplevelse. Vil du have det til at føles endnu mere realistisk kan du tage sleevet ud af beholderen, og varme det op under varmt vand i et par minutter. Derefter putter du sleevet tilbage og din masturbator giver dig nu en fræk varm følelse. Ved at skrue på enden af beholderen kan du også justere hvor stram en stimulering du får, der er altså et væld af forskellige følelser at opnå med denne lækre sag.

Kan også bruges til parleg

At bruge et onaniprodukt som dette er for mange udelukkende til sololeg, men sagen er den at en masturbator vagina også kan være et godt stykke sexlegetøj når du bruger den sammen med din partner. I kan bruge den i lækker parleg, hvor din partner kan give dig et handjob ved hjælp af masturbatoren. Du kan også med fordel bruge denne masturbator vagina til at træne stamina med. Jo mere du øver dig i at udsætte dine orgasmer, jo længere kan du holde i sengen, og det kan være en fordel både for dig selv og din partner. Her er altså et stykke legetøj, som kan gøre du holder længere.

Sådan bruger du den

Brug altid vandbaseret glidecreme med dit sexlegetøj, det gør at silikonen holder sin bløde og lækre overflade længst muligt. Dertil giver det dig den bedste våde indførelse og samlede oplevelse. Efter brug skal du tage sleevet ud af beholderen og rense det i varmt vand og sørge for at alle eventuelle rester er fjernet. Derefter skal du bruge en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj, sprøjt et par gange, så er du sikker på at den er helt ren og frisk til næste gang du får brug for en lækker orgasme. Når sleevet er helt tørt kan du sætte det tilbage i beholderen og sætte låg på.

Vægt 700 g
Længde

23,3 cm

Materiale

Medicinsk silikone

X