Masturbator vagina med sugekop

DKK 400,00 DKK 200,00

  • Masturbator med sugekop
  • Kan sættes fast på glatte overflader
  • Kommer med en bullet vibrator for ekstra stimulering
  • Bullet har 9 vibrationer og er genopladelig
  • Vandtæt – kan bruges i badet

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 26-00074 Kategorier: , , , GTIN: 846232600074

Masturbator vagina med sugekop

Denne Maturbator vagina med sugekop er lavet til dig som gerne vil nyde en realistisk stimulering og nogle vilde orgasmer. Denne Masturbator vagina med sugekop kommer med en sugekop, så du kan sætte den fast på en glat overflade, og bruge den håndfri, hvilket kan give en mere realistisk oplevelse. Den er oveni købet udstyret med en bullet vibrator, som har ni niveauer af vibrationer, og er genopladelig, så du kan få noget ekstra stimulering.

Håndfri onani med denne masturbator med sugekop

Med denne Masturbator vagina med sugekop får du mulighed for håndfri onani. Det kan være utroligt lækkert og stimulerende ikke at skulle bruge hænderne, for det giver en mere realistisk oplevelse, som kan være rigtig lækker. Du kan med fordel sætte denne masturbator fast i badet, hvor du med lethed kan bruge den og få nogle våde og vilde orgasmer.

Masturbator med lækre vibrationer

Du kan udover den meget realistiske stimulering, som en Masturbator vagina med sugekop giver, også få lidt ekstra. Den kommer nemlig med en bullet vibrator, som er en lille vibrator, der sættes ind i din Masturbator. Denne har 9 forskellige niveauer, så du kan få alt fra en blid til en mere intens vibration. Her er altså noget ekstra lækker stimulering at få med din masturbator, og der er helt sikkert en masse forskellige nydelse i de forskellige vibrationer.

Det er oplagt at bruge denne masturbator med sugekop i badet

Denne Masturbator vagina med sugekop er selvfølgelig vandtæt, og det er helt vildt oplagt at tage den med i bad. Under bruseren finder du ofte en glat overflade, som denne masturbators sugekop kan sidde fast på, for eksempel på flisevæggen, og du kan altså i badet med denne masturbator få nogle frække og våde oplevelser. Sugekoppen kan også sættes fast på alle mulige andre glatte overflader, og det er altså kun din fantasi og dine lyster, som sætter grænserne.

Pas på dit sexlegetøj

Der er ikke noget så kedeligt, som at skulle sige farvel til sit legetøj før tid, og derfor skal du altid bruge vandbaseret glidecreme med denne masturbator. Denne glidecreme er bedst for dig, og giver dig den bedste oplevelse, men den er også god ved det medicinske silikone, som din masturbator er lavet af, da den ikke slider silikonen.

Sådan gør du når du er færdig med din masturbator

Efter brug skal du rense din Masturbator vagina med sugekop i varmt vand og fjerne alle eventuelle rester. Brug derefter en rensespray lavet til sexlegetøj på den, så den er helt desinficeret og ren. Så er den klar til næste gang du får lysten. Du kan med fordel lade din bullet vibrator op lige efter brug, så ved du den er klar næste gang du får lyst til noget ekstra stimulering og en intens orgasme. Vibratoren lades med et USB-indgang.

Vægt 620 g
Længde

28,5 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Vibration

9 hastigheder

Specielle Egenskaber

Sugekop

Genopladningsmetode

USB-port

Oversigt

  • Masturbator med sugekop
  • Kan sættes fast på glatte overflader
  • Kommer med en bullet vibrator for ekstra stimulering
  • Bullet har 9 vibrationer og er genopladelig
  • Vandtæt – kan bruges i badet

Læs Mere.

X