Masturbator med vibrator

DKK 289,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Masturbator med vibrator
 • 7 vibrationsniveauer
 • Fjernbetjening til at styre vibrationerne
 • Realistisk og intens følelse
 • Justerbar vakuum, så du kan få optimal stimulering
 • Medicinsk silikone

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BM-00900T27Z Kategorier: , , , , , GTIN: 6959532307436

Vibrerende masturbator til mænd

Her er en masturbator til dig der gerne vil have noget fræk onani med en lækker realistisk følelse og noget ekstra stimulering, som man bare ikke kan få andre steder. Den kommer nemlig med indbygget vibrator, og en fjernbetjening, så du kan styre vibrationerne mens du leger. Denne masturbator er formet som en vagina og du får altså en realistisk og lækker stimulering, den er i alt 23,3 cm lang.

Den optimale følelse

En masturbator giver altså bare en lækker og realistisk onanioplevelse. Vil du have det til at føles endnu mere realistisk kan du tage sleevet ud af beholderen, og varme det op under varmt vand i et par minutter. Derefter putter du sleevet tilbage i din masturbator og du får nu en varm og endnu mere realistisk følelse. Ved at skrue på enden af beholderen kan du også justere hvor stram en stimulering du får, der er altså et væld af forskellige følelser at opnå med denne lækre sag.

Lækre vibrationer

Med denne masturbator får du indbygget vibrationer, disse styres med en fjernbetjening, så du kan få et væld af oplevelser og nogle lækre intense orgasmer. Du går altså ikke glip af noget, for denne her sag giver en samlet oplevelse med en masse lækre funktionaliteter, alle sammen skabt med det formål at give dig den vildeste nydelse. Der er 7 intense og lækre vibrationsniveauer, så prøv dig frem og find lige det der får dig helt ud på spidsen.

Realistisk medicinsk silikone

Silikonedelen af denne masturbator er lavet med medicinsk silikone. Det er både godt for din hud og meget hygiejnisk. Dertil giver det en realistisk følelse af blød hud på overfladen, og en lækker vaginal penetrering, når du indfører dig selv i din masturbator. Åbningen af din masturbator kommer med et låg, så du efter brug sikkert og diskret kan gemme den væk, indtil næste gang du får lyst til nogle vilde og intense orgasmer.

Realisme uden ende

Denne lækre lille sag er pakket med funktionaliteter, men det betyder ikke, at du ikke kan give din oplevelse et ekstra pift. Måske har du brug for noget visuel stimulering, og så er der altså intet i vejen for at smide en fræk film på din skærm, så mangler der simpelthen ikke noget, og du kan lege med de frækkeste scenarier og billeder du kan forestille dig.

Også for par

at bruge et onaniprodukt som dette, kan for nogle virke som en soloting. Men sagen er den at en masturbator kan være et godt stykke sexlegetøj, både for dig og din partner. I kan bruge den i fræk parleg, hvor din partner kan give dig et handjob ved hjælp af masturbatoren. Dertil kan du med fordel bruge denne realistiske sag til at træne stamina med. Jo mere du øver dig i at udsætte dine orgasmer, jo længere kan du holde i sengen, og det kan være en fordel både for dig selv og din partner, så hvorfor ikke øve sig med din masturbator?

Sådan gør du

Brug altid vandbaseret glidecreme med legetøj i medicinsk silikone, det gør altså bare at silikonen holder sin bløde og lækre overflade længst muligt. Dertil giver det dig den bedste våde indførelse. Efter brug skal du tage sleevet ud af beholderen og rense det i varmt vand og sørge for at alle eventuelle rester er fjernet. Derefter skal du bruge en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj, sprøjt et par gange, så er du sikker på at den er helt ren og frisk til næste gang du får brug for en lækker orgasme. Når sleevet er helt tørt kan du sætte det tilbage i beholderen og sætte låg på.

Vægt750 g
Vibration

Multi-speed

Materiale

Silikone, ABS

Længde

23,3 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Masturbator med vibrator
 • 7 vibrationsniveauer
 • Fjernbetjening til at styre vibrationerne
 • Realistisk og intens følelse
 • Justerbar vakuum, så du kan få optimal stimulering
 • Medicinsk silikone

Læs Mere.

Vejledning

 1. Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med din maturbator
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk følelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være når du trænger ind, ved at justere i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud og skyl under varmt vand for at skylle evt. rester ud
 2. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange
 3. Skru låget på igen og du er klar til næste gang

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Masturbator med vibrator”