Masturbator Anal

DKK 150,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Masturbator med anal åbning
  • Let at rengøre
  • Realistisk og blødt medicinsk silikone
  • Stimulerende riller på indersiden
  • Diskret beholder på 16 cm

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): AZ-02012BK-ANAL Kategorier: , , , , , , , GTIN: AZ-02012BK-ANAL

Masturbator Anal til fræk onani

En masturbator er det mest realistiske onaniprodukt der findes til mænd. De findes i forskellige udformninger og typer og der er helt sikkert en, der falder lige i din smag. Denne masturbator simulerer analsex, og du får med denne Masturbator Anal en realistisk følelse. Hvis du vil give dine onani-oplevelser et friskt skub, er det helt klart en masturbator som denne, som du skal have fat i. Denne Masturbator Anal har en samlet længde på 16 cm og er lavet i medicinsk silikone i en lys hudfarve, som har en blød overfalde og føles super realistisk.

Prøv analsex med denne lille masturbator

Er du til analsex, så er det med denne Masturbator Anal lavet lige til dig. Du får her en stram og dejlig stimulering, helt ligesom du ville det ved rigtig analsex, om du har prøvet det før eller ej, så er denne Masturbator anal et helt oplagt onaniprodukt. Den er kun 16 cm lang og er altså lille nok til diskret at kunne gemmes væk. Den kommer med et praktisk låg og sleevet kan tages ud af beholderen, både så du kan få en anderledes oplevelse, og så det er lettere at rengøre efter brug.

Masturbatoren er verdens mest populære onaniprodukt til mænd

Denne masturbator er det mest populære onaniprodukt til mænd, hvilket også er en af grundene til at denne er blandt vores bestsellere! Denne specifikke masturbator findes i 3 forskellige udgaver. Nemlig en vaginal, anal (som denne) og oral. Den ene udelukker bestemt ikke den anden. De er hver især udstyret med forskellige mønstre og detaljer indvendigt, så du bliver stimuleret på forskellig vis. Er du interesseret i at prøve lidt forskelligt kan du med fordel også prøve de andre modeller.

Få en mere realistisk oplevelse med Masturbator Anal

Ønsker du en endnu mere realistisk onani-oplevelse, så kan du med denne masturbator sagtens opnå dette. Denne masturbator kan selvfølgelig holde til vand, og et godt råd er at tage sleevet ud inden brug og opvarme det i varmt vand, hvilket giver en anderledes og mere realistisk følelse, for kroppe er jo varme. Dertil er det selvfølgelig anbefalet at bruge en masse vandbaseret glidecreme med denne Masturbator Anal, for det giver altså bare et bedre glid og en mere lækker følelse.

Brug din masturbator til at forbedre din stamina

Det er ikke nogen hemmelighed at mange mænd ønsker at holde længe i sengen, uanset om dette er et reelt problem eller ej, så er det jo altid dejligt at kunne få så meget nydelse ud af sine lege i lagenerne som muligt. Hvis du er interesseret i at træne din stamina, er det oplagt at gøre det med en masturbator når du onanere. Brug masturbatoren og hold igen, når du er ved at komme, sådan kan du lære at stå bedre imod stimulering og holde længere. Med en masturbator som denne føles det hele mere realistisk, og det gør altså træningen lidt mere effektiv, en hvis det blot er din hånd du bruger.

Sådan passer du godt på din Masturbator Anal

Denne Masturbator kan bruges ligeså meget du har lyst til, men det kræver selvfølgelig også, at du passer på den. Brug den med vandbaseret glidecreme, som vi altid anbefaler til sexlegetøj lavet i medicinsk silikone, det slider overfladen mindst muligt og giver på samme tid en lækker følelse. Efter brug skal du tage sleevet ud af beholderen og rense det i varmt vand og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj på det, så er det helt desinficeret og rent. Sørg også for at sleevet er helt tørt før du sætter det tilbage i beholderen og sætter låg på.

 

Vægt270 g
Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Længde

16 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Masturbator med anal åbning
  • Let at rengøre
  • Realistisk og blødt medicinsk silikone
  • Stimulerende riller på indersiden
  • Diskret beholder på 16 cm

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Masturbator Anal”