Maske i læderlook med nitter

DKK 30,00

  • Fræk maske i læderlook
  • Pyntet med nitter
  • Cateye-formet maske
  • Perfekt til rollespil
  • Kan kombineres med et kostume

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): Y61001 Kategorier: , , Tag:

Prøv en maske i læderlook med nitter

Skal du bruge en fræk maske i læderlook med nitter, så er det naturligvis den her, som du skal have. Den har et cool look, den er rå og så maskerer den, hvem du er. En maske som denne kan både bruges til kostumefester, i swingerklubben eller til et frækt rollespil hjemme i dobbeltsengen.

Den er lavet i et imiteret læderlook, og kan derfor holde til at man bruger den. Den kan let tørres af, hvis man synes, den trænger til det. Der er en masse anvendelsesmuligheder med denne maske, der uden tvivl vil passe perfekt sammen med et frækt kostume eller et flot lingerisæt.

Skab frække rollespil derhjemme

En maske i læderlook med nitter er perfekt til frækt rollespil derhjemme. Tag masken på og lev dig helt ind i din nye rolle. Masken kan give dig mere frihed til at udleve dine vildeste og mest frække fantasier. Brug den sammen med en partner eller tag den med til en sjov kostumefest.

Rollespil kan selvfølgelig udspille sig med blot en maske som denne. Men der er også en masse andet frækt udstyr, der kan gøre legen spændende og pirrende. Du kan finde et kostume, der matcher læderlooket eller andet BDSM udstyr, der vil gøre legen komplet.

Brug en maske i læderlook med nitter og forfør din partner

Denne maske i læderlook med nitter kan bruges til aftalte rollespil med din partner. Men du kan også bruge den som en overraskelse. Hvis du er i gang med at forberede en forførende aften, kan denne maske gøre dit outfit helt perfekt.

Din partner vil uden tvivl blive forført af den frække maske i læderlook med nitter. Masken vil gøre det helt tydeligt, at du har planer om en aften udover det sædvanlige. Du kan med fordel kombinerer masken med et pirrende lingerisæt eller andet frækt undertøj.

Kombiner den frække maske med et frækt kostume

Vi har også mange andre frække kostumer, hvis I vil udforske rollespil lidt mere. Et kostume, en pisk eller et par håndjern er også rigtige oplagte rekvisitter i ethvert rollespil. Har du eller din partner særlige fantasier I ønsker at udleve, kan I med garanti finde et kostume, der passer til netop jer. 

En maske kan både være med til, at virkeliggøre rollespillet, men det kan også være med til, at det er lettere at træde ud af sin skal, hvis man er lidt generet. Med en maske på kan du leve dig helt ind i din rolle som den dominerende eller du kan lade dig underkaste fuldstændig. 

BDSM leg med maske i læderlook med nitter

På grund af maskens rå look er den også ideel til BDSM lege. BDSM indeholder ofte elementer af bondage og afstraffelse, og der er derfor også indbygget et forhold mellem den dominerende og den submissive partner. Hvem der skal være hvem, er helt op til jer.

Både den partner der har kontrollen, og den der lader sig underkaste, kan bære maske. Det vigtigste er bare, at udstyret stemmer overens med det I har fantasier om. BDSM kan udføres, præcis som I ønsker det, og det kan derfor også gøres blidt såvel som mere hårdtslående.

Bring pirrende spænding ind i soveværelset

En maske med et råt læderlook kan være en enkel men særdeles effektiv måde, hvorpå I kan skabe nye frække oplevelser sammen. Sexlegetøj og erotisk udstyr bruges ofte til at få sat gang i gnisten igen. Med nyt voksen legetøj kan det nemlig blive nyt og sjovt i soveværelset igen.

Ofte skal der ikke meget til, og denne maske kan være lige det, I står og mangler. Den kan bruges alene, eller I kan prøve at kombinere den med et frækt outfit. Det kan også være, I er nysgerrige på BDSM eller blid bondage. Her er der også mulighed for at finde en masse stimulerende udstyr til jeres leg.

Vægt35 g
Materiale

Imiteret læder

Oversigt

  • Fræk maske i læderlook
  • Pyntet med nitter
  • Cateye-formet maske
  • Perfekt til rollespil
  • Kan kombineres med et kostume

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maske i læderlook med nitter”