Man Wand Starter Masturbator Vibrator Sort

DKK 369,00

 • Stimulerer penishoved, skaft og testikler
 • Udstyret med 10 forskellige vibrationsmuligheder
 • Har riller på indersiden til optimal stimulering
 • Vandtæt og nem at rengøre
 • Vibratoren er genopladelig

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 4802 Kategorier: , , , , GTIN: 3700436013625

Man Wand Starter masturbator vibrator

Nyd et stimulerende sleeve sammen med skønne vibrationer. Man Wand Starter masturbator vibrator er et simpelt men yderst effektivt stykke sexlegetøj. Det fleksible sleeve er fremstillet af silkeblød og hudvenlig silikone. Med sine riller på indersiden forkæler det penis fra rod til spids.

Hertil kan du tilføje pirrende vibrationer, der med sine 10 indstillinger, kan justeres præcis til din lyst. Penisvibratoren er genopladelig, og så er den vandtæt. Du kan altså bruge den både i soveværelset og i badet – og så er den perfekt, hvad end du skal hygge dig alene eller sammen med en partner.

Sådan bruger du din Man Wand

Med Man Wand Starter masturbator vibrator får du et begyndervenligt sexlegetøj. Vibratoren er helt nemt at bruge, da den kun har én knap. Dertil skal du blot huske glidecremen. Da sleevet er fremstillet af silikone, er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Smør en god mængde glidecreme på penis og sleeve – så er du klar. På bunden af vibratoren finder du en knap. Det er herfra du tænder og slukker for vibrationerne samt skifter mellem de i alt 10 vibrationsindstillinger.

En praktisk penisvibrator

Et stykke sexlegetøj behøver ikke at være kompliceret eller have en masse smarte funktioner for at kunne tilfredsstille dig. Man Wand Starter masturbator vibrator er helt simpel i sin udformning, og giver dig alt hvad du behøver. Sleevet er fleksibelt og kan bruges af alle uanset penisstørrelse.

Du har selv fuld kontrol over din stimulering, da du styrer sleevets bevægelse samt vibrationerne. Det er naturligvis også helt op til dig, om du vil nyde sleevet i sig selv, eller om du vil tænde for vibrationerne for en ekstra pirrende oplevelse.

Til dig selv eller din partner

Takket være sleevets enkle og stilfulde design, er det perfekt at bruge sammen med en partner. Din Man Wand Starter masturbator vibrator vil kun blive endnu mere stimulerende ved, at det er din partner, der styrer det. Her kan du blot læne dig tilbage og nyde.

Da sleevet er åbent, kan det også være en perfekt tilføjelse til et blowjob. Tag sleevet med i badet uanset om du er alene eller sammen med din partner. Du får kort sagt mange muligheder for at bruge dit vibrerende penissleeve.

Let rengøring af din Man Wand Starter masturbator vibrator

Det er naturligvis vigtigt, at dit sexlegetøj også er let at gøre rent efter brug. Det sikrer nemlig, at du også for gjort det ordentligt, og at du kan nyde din vibrator igen og igen. Sleevet er helt vandtæt, og du kan derfor uden bekymring skylle det grundigt rent efter brug.

Når sleevet er rent, kan du bruge en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Den vil fjerne de sidste bakterier og sikrer dig det bedste resultat. Efter rengøringen er det vigtigt, at sleevet er helt tørt, inden du opbevarer det i den medfølgende æske eller en stofpose.

Vægt160 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 45 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

10 vibrationsindstillinger

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Stimulerer penishoved, skaft og testikler
 • Udstyret med 10 forskellige vibrationsmuligheder
 • Har riller på indersiden til optimal stimulering
 • Vandtæt og nem at rengøre
 • Vibratoren er genopladelig

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Tænd på on/off knappen i bunden
 3. Brug samme knap til at skifte mellem 10 vibrationsindstillinger

Efter brug:

 1. Skyl vibratoren ren under varmt vand og spray 2-3 gange med rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Oplad vibratoren hvis det er nødvendigt med det medfølgende opladerkabel

1 anmeldelse af Man Wand Starter Masturbator Vibrator Sort

 1. Mads G

  God til prisen
  Det er et godt køb til prisen. Det føles meget rart men ved ikke om jeg har fundet den helt rigtie placering af den endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen