Man.Wand Masturbator Vibrator Sort

kr. 669,00 kr. 535,20

 • Stimulerer penishoved, skaft og testikler
 • Udstyret med 8 forskellige vibrationshastigheder
 • 20 forskellige vibrationsmønstre
 • Har riller på indersiden til optimal stimulering
 • Vandtæt og nem at rengøre
 • Vibratoren er genopladelig

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Man.Wand masturbator vibrator – tag din nydelse til nye højder

Med denne magiske wand vibrator kan du gøre din solostunder endnu mere fantastiske. Man.Wand masturbator vibrator har et smart ergonomisk design, der gør den nem at bruge. Det komfortable håndtag giver dig et godt greb, så du kan styre det bløde silikonehoved, præcis som du ønsker det.

Du får derudover hele 20 forskellige vibrationsmønstre sammen med 8 vibrationshastigheder. Du kan derfor justere intensiteten, når du har brug for det. Sammen med de skønne vibrationer kan silikonehovedets riller forkæle dig fra rod til spids.

Sådan bruger du din Man.Wand

For at du kan nyde denne vibrator fuldt ud, er det vigtigt, at du husker at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med den. Det sikrer nemlig, at vibratorhovedet glider let og lækkert. Brug den mængde du har brug for – du kan altid tilføje mere løbende.

Vibratoren har tre knapper, hvorfra du tænder og slukker samt justerer vibrationerne. En knap er tænd/sluk knappen mens de to andre er til at skifte mellem hhv. vibrationsmønstre og -hastigheder. Den er derfor meget nem at bruge.

Ergonomisk designet for nem tilfredsstillelse

Man.Wand masturbator vibrator er ergonomisk designet. Det betyder, at den er udformet, så du får den optimale oplevelse. Derfor har den også et langt håndtag, så du kan holde vibratoren komfortabelt. Knapperne er ligeledes placeret, så du har nem adgang til dem.

Vibratorhovedet er selvfølgelig også udformet med tanke på din nydelse. Det er fremstillet af silikone, der er et blødt og fleksibelt materiale. Du kan derfor præcisere stimuleringen, så den rammer helt rigtigt.

Juster og præciser din nydelse

En af de helt store fordele ved at bruge en vibrator som denne er, at du kan opnå mere intens stimulering, som du samtidig har fuldstændig kontrol over. Ikke nok med at du kan justere mellem 20 vibrationsmønstre og 8 hastigheder, så kan du også præcisere stimuleringen.

Du bestemmer selv, om du vil fokusere på penishovedet, eller om du vil lade det bløde vibratorhoved køre op og ned. Du kan med fordel variere mellem forskellige stimuleringer samt intensiteter. Uanset hvad er der rig mulighed for at variere din onanioplevelse samt at opnå præcis den stimulering, du har brug for.

Rengøring af Man.Wand masturbator vibrator

Rengøring af sexlegetøj er vigtigt. Det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse, næste gang du skal bruge din vibrator, og det er samtidig med til at udvide sexlegetøjets levetid betydeligt. Man.Wand masturbator vibrator er helt vandtæt og derfor nem at gøre ren.

Efter brug skal du skylle vibratoren grundigt ren i varmt vand. Du kan med fordel anvende en antibakteriel rensespray udviklet specielt til sexlegetøj, efter du har skyllet vibratoren. Sørg for at den er helt tør, inden du pakker den væk og opbevar den gerne i den medfølgende æske eller en stofpose.

Detaljer
Vægt304 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 45 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

20 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

8 hastigheder, 20 vibrationsmønstre

Vandtæt

Ja

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Tænd på on/off knappen
 3. Brug de to andre knapper til at skifte hhv. vibrationsmønster og -hastighed

Efter brug:

 1. Skyl vibratoren ren under varmt vand og spray 2-3 gange med rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Sørg for at vibratoren er helt tør inden du oplader den eller pakker den væk
 3. Oplad vibratoren hvis det er nødvendigt med det medfølgende opladerkabel
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Man.Wand Masturbator Vibrator Sort

 1. Christoffer

  Simpel og helt perfekt
  Den er super nem at bruge og den er helt ligetil. Synes andet sexlegetøj til mænd bliver for stort og klodset – den her er helt perfekt. Jeg sørger for at bruge godt med glidecreme, det gør virkelig en forskel. Rillerne gør det hele ekstra stimulerende og de forskellige vibrationer er også meget sjove selvom den sagens kan bruges uden.

Tilføj en anmeldelse af varen