Magoon Vanilje Massageolie 100 ml

DKK 65,00

  • Massageolie med duft af vanilje
  • Indeholder beroligende jojoba
  • Perfekt til en sensuel massage
  • Kan nemt skylles af

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): 6221920000 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Forførende vanilje massageolie fra Magoon

Opdag nye nydelser med denne forførende vanilje massageolie. Massageolien indeholder jojoba, der er en naturlig ingrediens, som beroliger huden og efterlader den blød og smidig. Olien er vandopløselig, så den er nem at skylle af efter brug.

Massageolien har en dejlig duft af vanilje, der er spreder sig i rummet, og som giver en erotisk aroma og stemning. En vanilje massageolie som denne er perfekt til et forspil med intim massage, eller når din partner for alvor skal forkæles med en god massage.

Giv en dejlig og intim massage

Er der noget bedre end at få en dejlig og ikke mindst intim massage af sin partner? Det skulle da lige være at få en dejlig intim massage med en vaniljeduftende massageolie. Olien sørger for at dine hænder glide nemt og behageligt over din partners nøgne hud.

Samtidig giver duften af vanilje et ekstra sanseligt lag til oplevelse og sætter den helt rette stemning. Den dejlige duft sammen med jojobaens beroligende egenskaber vil gøre din partner blød som smør på ingen tid. Vanilje massageolie fra Magoon kan bruges på hele kroppen.

Perfekt til forspil og forkælelse

Skal din partner forkæles ekstra godt? Så start ud med et godt og langt forspil. For at gøre forspillet til noget særligt kan du starte med en helkrops massage med en sensuel og sanselig massageolie. Olien gør, at massagen føles endnu bedre, og med den dejlige duft vækkes alle sanser til live.

Du kan med fordel også sørge for den rette stemning i soveværelset. Tænd et par stearinlys, sæt noget dejligt musik på og sørg for, at der er en god temperatur i rummet. Så skal din partner blot lægge sig til rette og nyde den pirrende opmærksomhed.

Detaljer
Vægt110 g
Mærke

Magoon

Størrelse

100 ml

Specielle Egenskaber

Duft af vanilje

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magoon Vanilje Massageolie 100 ml”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%