Magoon Love Fantasy massage olie

DKK 65,00

  • Lækker Love Fantasy massage olie
  • Dejlig olie til fræk massage
  • Har en stemningsfuld duft
  • Kan bruges i forbindelse med sex og til generel massage
  • Giver en lækker glat følelse på kroppen

Læs Mere.

På lager

Varenummer (SKU): 6219860000 Kategorier: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Magoon Love Fantasy massage olie

Står den i kærlighedens tegn eller tegner det sig bare til at blive en hed og ekstra romantisk aften, så brug en Love Fantasy massage olie, når du skal gøre noget ekstra for din partner. Start aftenen ud med en blid og sensuel massage, der vil få jer begge i et frækt humør. Med en god massage olie, så vil det altså bare blive til en hel speciel og ekstraordinær aften for jer begge.

Med dejlige dufte

Denne Magoon Love Fantasy massage olie giver en helt fantastisk fornemmelse. Når du bruger olien bliver al berøring dejlig og glat, og det er selvfølgelig et plus, når det kommer til lege i soveværelset. Massageolien indeholder dufte, som virkelig kan sætte en rigtig lækker stemning. Dertil får olierne dig til at slappe af, så der er lagt op til en lækker og intim aften, når man starter ud med en lækker massage med denne olie.

Massage leder til sex?

Har du også hørt rygtet om, at hver tredje massage ender i sex? Vi ved ikke om det er noget man skal tro på, men alligevel så er det jo bare en kendsgerning, at massager, især imellem par, kan være super pirrende og lede til nogle hede lyster med fantastisk sex som følge. Det er dog ikke kun på de frække aftener at denne Love Fantasy massageolie giver mening, den kan sagtens bruges til alle andre typer massage også, så hvis du har smerter, så kan denne olie også bruges til at bekæmpe disse med.

Husk at bruge glidecreme

Selvom denne Love Fantasy massage olie er oplagt til en lækker massage inden sex, og selvom den er lækker at have ud over det hele, så skal du huske, at massageolie ikke er en glidecreme. Olier må ikke bruges på de intime steder, for de kan være svære at rense for, og så kan de give irritation og infektioner. Huske derfor altid at have den vandbaserede glidecreme klar, når legen går fra en lækker massage og videre til faktisk penetrering.

Detaljer
Vægt130 g
Størrelse

100 ml

Mærke

Magoon

Specielle Egenskaber

Love Island' duft, ikke til intimt brug

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magoon Love Fantasy massage olie”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%