Magoon Jasmin massageolie 50 ml

DKK 40,00

  • Dejlig jasmin massage olie
  • Olie til fræk og sensuel massage
  • Har en stemningsfuld duft af jasmin
  • Kan bruges i forbindelse med sex og til generel massage
  • Giver en lækker glat følelse på kroppen

Læs Mere.

På lager

Varenummer (SKU): 621684 Kategorier: , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Dejlig jasmin massage olie
  • Olie til fræk og sensuel massage
  • Har en stemningsfuld duft af jasmin
  • Kan bruges i forbindelse med sex og til generel massage
  • Giver en lækker glat følelse på kroppen

Læs Mere.

Beskrivelse

Magoon Jasmin massageolie 50 ml

Nyd den lækreste massage med denne Magoon Jasmin massageolie. Varm op til en hed aften i soveværelset med en massage. Den milde jasmin duft får kroppen lidt at slappe mere af, og får hele rummet til at dufte af velvære. Start med at varme olien i hænderne, så det bliver en større nydelse for din partner. Denne Jasmin massageolie indeholder parfume og andre aromaer, og egner sig derfor kun til udvortes brug. Som tommelfingerregel skal vi holde os fra alt med parfume til indvortes brug.

Kan også bruges til generel massage

Det er ikke kun til en erotisk massage, som denne olie egner sig til, den kan også sagtens bruges til generel massage af ømme muskler. Vi kender det alle sammen, om det er efter en tur i træningscenteret, efter en lang dag på arbejde eller noget helt tredje, så er en massage altid dejligt. Når vi slapper af, undgår vi også at udsætte os selv for unødvendig stress.

En lækker get-away

De forførende blomster-agtige dufte kan få enhver til at glemme alt om hverdagens stress og jag – og blot nyde nuet og tilstedeværelsen af hinanden. Har du også brug for et pusterum fra hverdagen, så nyd en massage med vores Jasmin massageolie. Oliens størrelse er på kun 50 ml og egner sig særligt godt til at have med i tasken, f.eks. på en ferie, et hotelophold eller lignende.

Husk glidecremen

Trods den lækre konsistens og fantastiske glideevne, må massageolien ikke benyttes som glidecreme, da dine intime steder ikke kan tåle olien. Brug olien alle andre steder på kroppen og nyd herefter en god glidecreme til den intime brug, så får I den bedste oplevelse og mulighed for masser af glathed og glid på samme tid.

Detaljer
Vægt60 g
Størrelse

50 ml

Mærke

Magoon

Specielle Egenskaber

Jasmin duft, ikke til intimt brug

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magoon Jasmin massageolie 50 ml”