Viser alle 8 resultater

Forførende lingeri, frække kostumer, selvsiddende strømper og erotiske catsuits. Alt dette og meget mere kan du få fra det kvalitetssikre mærke Obsessive. Frækt undertøj kan være det lige det, der mangler for at sætte gang i en hed aften derhjemme.

Du kan købe et lingerisæt eller frækt kostume fra Obsessive som en pirrende overraskelse til din partner. Eller du kan benytte lejligheden til at give dig selv lidt ekstra forkælelse. Uanset hvad der er anledningen, vil det frække undertøj helt klart være en pirrende gave både til dig selv og en partner.

Obsessive er kendt for deres høje kvalitet og gode pasform. Alle kan derfor føle sig sexet og godt tilpas med lingeri fra Obsessive. Deres størrelser har tydeligt angivet mål, og materialerne er bløde og strækbare. Det sikrer dig en behagelig oplevelse, hvad end du trækker i et stramt catsuit eller en forførende kjole.

Hos Altertystys.dk har vi et stort udvalg af lingeri, kostumer, strømper og catsuits fra det lækre mærke. Kig vores udvalg igennem og find det lingerisæt, der får dig i stødet. Læs mere


Historien bag Obsessive

Obsessive blev grundlagt tilbage i 2006. Her fik parret Agnieszka og Tomek Szpila ideen til et sexet undertøjsmærke – lavet til par af par. Mærket sælges i dag til flere steder verden over, og er kendt for flotte og ikke mindst sexede produkter.

Pasform og komfort er i højsædet, når designerholdet bag Obsessive gør deres arbejde. Målet er at lave lingeri eller bodystocking, der fungerer som en slags anden hud. På den måde føler du dig også mere tilpas og sexet, når du ifører dig det frække kostume.

Obsessives hovedkvarter ligger stadig i Polen, hvor det hele startede. Der er fokus på en god kundeoplevelse fra start til slut. Derfor kan du også forvente at modtage dine varer i en flot indpakning. Der er kælet for alle detaljerne.

Lingeri og kostumer fra Obsessive

Er du først blevet forelsket i de lækre produkter fra Obsessive, er du heldig. Der gemmer sig nemlig en verden af lingeri, kostumer og uniformer fra det populære mærke.

Det betyder, at du altid kan udvide din samling af frækt undertøj og tilføje ekstra udstyr til den sensuelle leg. Flere af produkterne kan mixes og matches, som du ønsker det. Det giver en utrolig frihed, og du kan skabe præcis det look, der passer bedt til dig.

De mange produkter giver generelt dig flere muligheder for at finde det, der passer til din stil og kropsform. Det er ikke sikkert, at alle vil føle sig lige godt tilpas i et stramt catsuit. Derfor har Obsessive også lavet babydoll kjoler, der har en hel anden pasform.

Sexet undertøj kan være dit hemmelige våben

Lingeri fra Obsessive kan mere og andet end blot sætte gang i en sjov aften i godt selskab. Det sexede undertøj åbner op for en verden af sensualitet og elegance. Det kan virkelig gøre noget for din selvtillid og få dig til at føle dig sexet og frigjort.

Og som vi alle ved så er selvsikkerhed noget af det mest sexet, der findes. Idet du ved, at du har det flotte og sexet kostume på – måske under en flot kjole eller dit almindelige tøj – ja så er det erotiske forspil allerede i gang.

Uanset om det er et lingerisæt, bodystocking eller blot et par selvsiddende strømper du bærer, er det din frække hemmelighed. I hvert fald indtil du ønsker at indvie din partner. Indtil da har du magten, og kan trække forspillet ud.

Forkæl dig selv med Obsessive

Mange tænker nok, at frækt undertøj fortjener at blive vist frem. Og de lækre produkter fra Obsessive fortjener helt sikkert at blive luftet mere end en gang. Men forførende lingeri kan skam også være en gave, du giver til dig selv.

Du kan med fordel forkæle dig selv med et produkt fra Obsessive. Selvom det ikke er meningen, at nogen skal se det, kan flot og sexet undertøj give dig et kæmpe selvtillidsboost. Bare det, at du ved, at du har det på, kan gøre, at du går med mere løftet pande, når du går gennem gaden.

Du kan også sagtens trække i det sensuelle dress, hvis du skal gøre lidt ekstra ud af en solo stund. Her kan du sætte dig selv i den rette stemning og derefter gøre aftenen ekstra stimulerende med et stykke sexlegetøj til kvinder.

Pirrende og elegant lingeri

Lingeri er en bred betegnelse for undertøj generelt. Du kan både få lingeri sæt og enkelte stykker lingeri fra Obsessive. Det betyder også, at du kan sætte de forskellige dele sammen, som du ønsker. Du kan for eksempel kombinere en bundløs trusse med en flot blonde BH.

Om du vælger et trusse og BH-sæt, eller om du selv vil sammensætte dit look, er helt op til dig. I Obsessives udvalg finder du både klassiske sorte trusser med blonde detaljer. Samt mere spicy lingeri i frække røde farver.

Det er også meget forskelligt, hvor meget der efterlades til fantasien med de forskellige lingeridele. Nogle er som sagt helt åbne, og viser de mist intime dele. Mens andre faktisk skjuler det meste.

Forførende strømper

Hvis du har fundet det perfekte lingeri sæt eller den helt rigtige kjole, så er prikken over i’et et par forførende strømper. Hos Obsessive finder du både selvsiddende strømper samt strømper, der skal bruges sammen med en hofteholder.

Et par frække strømper kan være lige præcis det, der skal til for at fuldende det sexede look, du er ved at skabe. Du kan selvfølgelig også bruge strømperne alene. Du har helt sikkert noget i din garderobe, der vil passe perfekt sammen med de forførende strømper.

En helt almindelig kjole kan blive ultra sexet, hvis du tilføjer en hofteholder og et par strømper. Hvis du samtidig lige glemmer trusserne, er der lagt i kakkelovnen for en hed aften.

Frække kostumer og uniformer

Skal aften byde på sjov og leg, såvel som erotik og sensualitet. Så er et kostume eller en fræk uniform fra Obsessive helt perfekt. Mærket skaber forskellige klassiske kostumer med et forførisk twist. Du kan for eksempel klæde dig ud som uskyldig skolepige, dominerende politibetjent eller lydig tjenestepige.

Kostumerne er perfekte til rollespil, og kan hurtigt sætte ekstra gang i aftenens planer. Skal legen gøres endnu mere pirrende, findes der også meget sexlegetøj til rollespil, der er oplagt at tage i brug i denne sammenhæng.

Rollespil og kinky kostumer kan måske virke grænseoverskridende for nogen, men det er også en oplagt mulighed for, at I kan bevare gnisten i forholdet. Start legen I jeres eget tempo og udforsk nye former for forspil og nydelse.

Et erotisk catsuit

Catsuits er en kategori for sig selv, når det kommer til sexet undertøj, og selvfølgelig er Obsessive også leveringsdygtige her. Catsuits er stramtsiddende bodysuits, og kommer i mange forskellige udgaver. For det meste har de et smukt og feminint blonde mønster.

Et catsuit dækker hele kroppen og det stramme look gør, at dine former vises tydeligt frem. Ofte er mønsteret lavet, så det fremhæver og følger dine former.

En tætte og heldækkende catsuit lyder måske ikke super praktisk, når det kommer til en fræk aften med fokus stimulering og nydelse. Men bare rolig. De fleste catsuits er selvfølgelig lavet således, at der er nem og fri adgang til de mere intime dele af kroppen.

Smukke babydoll kjoler

Du kan også få de såkaldte babydoll kjoler fra Obsessive. En babydoll kjole er en kjole med et bestemt snit. De har for det meste en blonde overdel, der sidder stramt, mens underdelen er en løs gennemsigtig kjole.

Babydoll er en meget populær model, da pasformen tiltrækker mange kvinder. Det helt stramtsiddende kjoler eller catsuits er ikke lige komfortable for alle. Der er nok mange kvinder, der kan nikke genkendende til, at der lige er et lille mavestykke, man gerne vil skjule lidt.

Det opnår du med en babydoll kjole samtidig med, at den stramme overdel viser dine goder frem. Generelt er en babydoll kjole utrolig feminin og flot, uanset hvilken model du vælger. En babydoll kjole fra Obsessive vil få dig til at føle dig sexet og forførende.

Et sexet chemise sæt

En chemise kan på mange måder minde om en babydoll kjole. De er begge en feminin og fræk kjole, der er perfekt til soveværelset. En chemise har dog generelt et mere tætsiddende fit. Materialet kan være lavet af mange ting, men det vil oftest smyg sig tæt på kroppen.

Obsessive har flere chemise sæt i deres kollektion. Du finder både helt enkle chemiser, men også mere detaljerede chemiser med blonder og mønstrer. Du kan selvfølgelig også finde dem i en fræk rød farve såvel som en klassisk og elegant sort.

Chemise sæt kommer ofte med et par flotte g-strengs trusser. Du kan fuldende dit chemise sæt med et par forførende selvsiddende strømper. Så er du klar til en aften i romantikkens tegn.

Find den rigtig størrelse i Obsessive

Når det kommer til sexet undertøj og kostumer, er pasformen selvfølgelig vigtig. Vi har sikkert alle forelsket os i noget, vi har set på en flot model på nettet, blot for at blive svært skuffet når vi får produktet hjem, og prøver det på.

For at undgå denne oplevelse er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, når du køber et produkt fra Obsessive. Flere af deres produkter er onesize, mens andre kommer i størrelserne S/M eller L/XL.

Det er en god ide at læse grundigt om produktet, inden du køber det. Derudover kan produktets pasform også have stor betydning. Sider det stramt over det hele, eller har det en markeret talje. Du ved sikkert bedst selv, hvad det passer til netop din kropsform.

Du er mest sexet, når du føler dig sexet

Sexet lingeri handler om, at du føler dig sexet. Det er altså ikke ensbetydende med, at du skal vælge det, som er mest afslørende eller det mest stramtsiddende.

Derfor har Obsessive også mange forskellige former for lingeri, kjoler og kostumer. Det handler nemlig om, at du finder det, der passer til, hvem du er, og hvad du er mest komfortabel med. Du er nemlig mest sexet, når du også føler dig sexet.

Det er svært at være forførende og fræk, hvis man er helt vild selvbevidst. Eller hvis man slet ikke føler, man kan ånde i det stramme outfit, man har på. Vælg derfor det du kan se dig selv i, og ikke det du tror, du skal vælge for at være fræk.

En blød pakke man gerne vil have

En gave fra Obsessive er den slags bløde gaver, man drømmer om at få. Her er der nemlig ikke tale om kradsende hjemmestrikkede sokker fra mormor. Det er nemlig noget meget mere tiltalende.

Obsessive er leveringsdygtige i lækre feminine kjoler, pirrende lingerisæt og frække catsuits. Uanset om du forkæler dig selv, eller leder efter den perfekte gave til din udkårne, så kan du finde det hos Obsessive. Mærket laver produkter til enhver smag, hvor høj kvalitet og god pasform altid går igen.

Uanset om det er valentinsdag, jul eller fødselsdag, så er en gave fra Obsessive altid et godt valg at gå med. Og så er det selvfølgelig en gave, du også selv kan nyde godt af.

Køb dit Obsessive lingeri på Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk får du et bredt udvalg af produkter fra Obsessive. Du kan finde forførende lingeri såvel som frække og sjove kostumer. Du kan se vores udvalg har på hjemmesiden eller besøge os i vores fysiske butik i Aarhus.

Vi har mange års erfaring med sexlegetøj og udstyr til den frække parleg. Derfor kan vi også guide dig, når det kommer til frækt undertøj. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om et produkt, kan du altid kontakte os.

Du kan læse mere om de enkelte produkter, når du trykker dig ind på dem. Du kan også udforske vores univers af sexlegetøj til par eller andet tilbehør til bedre sex.

Hurtig og diskret levering

Når du bestiller dit produkt fra Obsessive på Altertystys.dk, kan vi garantere dig hurtig og ikke mindst diskret levering. Det betyder, at det ikke fremgår af din pakke, hvorfra du har bestilt, og derfor heller ikke hvad du har bestilt.

Du kan altså helt uden bekymringer hente din pakke på postkontoret eller tage imod den fra postmanden. Vi er selvfølgelig også diskrete, når det omhandler betaling, og navnet Altertystys vil derfor heller ikke stå på dit kontoudtog.

Bestil din pakke allerede i dag og oplev et mere spændende sexliv. Vi er Danmarks ældste sexshop, og vi ved derfor hvad vi taler om, når det kommer til god sex og nydelse. Derfor sidder vi også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Denne hjemmeside bruger cookies.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.