Viser alle 14 resultater

Når du leder efter det perfekte stykke sexlegetøj eller det rigtige udstyr til din frække fantasi, glemmer du sikkert ofte det vigtigste af det hele – nemlig alt det tilbehør til mænd der kan gøre din nydelse endnu bedre.

Hos Altertystys.dk sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig alt, hvad du har brug for til dine intime stunder. Uanset om du skal nyde dem alene eller sammen med en partner. Derfor giver vi dig også en komplet tilbehør kategori med alle ekstra produkter der både kan være praktiske og ekstra stimulerende at have ved hånden.

Du kan med fordel altid kigge under tilbehør, når du er på udkig efter nyt legetøj til soveværelset. Vi arbejder nemlig løbende på at optimere vores udvalg, så du altid kan finde det nyeste og bedste inden for tilbehør til mænd på vores webshop. Læs mere


Alt tilbehør og rengøring til mænd

Tilbehør og rengøring til mænd er en bred kategori, hvorfor du også altid kan finde nye og spændende produkter herinde. Vi får nemlig hele tiden nye varer til vores sortiment. Så kan du finde, lige præcis det du mangler lige her.

Uanset om du søger et produkt, der skal øge din nydelse, eller om du leder efter et praktisk rengøringsmiddel, kan du finde det under tilbehør og rengøring. Det er også det perfekte sted for dig, der måske ikke helt ved, hvad du mangler, eller om der er noget, du har overset.

Større nydelse med det rette udstyr

Der er mange produkter der kan give dig større nydelse, når du bruger dit sexlegetøj. Måske leder du efter noget, der kan gøre din oplevelse med anal stimulering endnu bedre? I så fald kan du finde en anal afslapningsspray lige her. 

Du kan også få mere ud af dit sexlegetøj med det rette udstyr. Er du en af de mange mænd der er faldet for den fantastiske Fleshlight? Så find tilbehør til din Fleshlight lige her. Generelt kan du altid kigge under tilbehør og rengøring for at finde alt det, du ikke vidste du manglede. 

Ekstra tilbehør til sexlegetøj

Har du sexlegetøj der er genopladeligt? Så har du også en oplader du kan bruge, når det mangler strøm. Men en oplader kan hurtigt blive væk. Måske er du også så uheldig, at den går i stykker. Uanset hvad kan du finde en ny oplader til sexlegetøj under tilbehør og rengøring. 

Det kan også være, at du gerne vil have en ekstra oplader liggende. Det kan være smart, hvis du ofte rejser med dit sexlegetøj. Med en ekstra oplader kan du altid have en oplader til dit sexlegetøj liggende i tasken.

Forskellige produkter til forskellige behov

Det er sjældent, at én løsning passer til alle. Derfor kan du også finde forskellige former for tilbehør, der alle har til formål at hjælpe dig med større nydelse. Vores tilbehør produkter til mænd kan ofte gøre din generelle oplevelse med sexlegetøj bedre.

Det er altid en god idé at tjekke vores tilbehør og rengøring kategori til mænd inden du gennemføre dit køb. Det kan være du finder lige det du stod og manglede. Eller måske finder du et produkt, du slet ikke vidste du manglede. 

God hygiejne er vigtigt

Når det kommer til at bruge onaniprodukter eller andet sexlegetøj til mænd, er det altid vigtigt at have fokus på god hygiejne. Uanset om du bruger sexlegetøj alene eller sammen med en eller flere partnere, skal du altid sørge for at rengøre det ordentligt.

God hygiejne starter dog allerede med opbevaringen af dit sexlegetøj. Det skal opbevares i en lukket beholder eller skuffe, hvor det ikke bliver udsat for støv, eller ligger tæt op ad andet sexlegetøj. Under tilbehør til mænd finder du derfor også alt, hvad du skal bruge til god hygiejne.

Hvordan rengør jeg mit sexlegetøj?

Det heldigvis ret nemt at holde dit sexlegetøj rent og hygiejnisk. Særligt hvis du benytter en rengøringsspray til sexlegetøj. En rengøringsspray er et tilbehør til dit sexlegetøj, som bliver uundværligt, når først du har prøvet det.

Når du bruger en rensespray til rengøring af sexlegetøj, er du sikker på, at du får fjernet alle bakterier, og at dit sexlegetøj er rent og klart til næste gang. Du bruger sprayen, når du har vasket sexlegetøjet rent med vand. Sørg herefter for at det er helt tørt, inden du pakker det ned igen.

Har du brug for hjælp?

Det kan sagtens være, at du har brug for hjælp til, hvordan du præcis opbevarer og rengør, det sexlegetøj du har. Eller måske har du spørgsmål til flere af vores tilbehør og rengørings produkter til mænd. Uanset hvad er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi sidder altid klar til at bevare din henvendelse så godt som muligt. Ønsker du personlig betjening, kan du altid komme ned og besøge os i vores butik i Aarhus. Her kan du også se nærmere på flere af de produkter, du har set på webshoppen.

Find alt det du har brug for lige her

Tilbehør til mænd har alt det, du har brug for til at gøre din oplevelse med dit sexlegetøj til den bedste. Tilbehørs- og rengøringsprodukter er både praktiske produkter, som for eksempel en ekstra oplader samt mere nydelsesfulde produkter, der giver dig den bedre oplevelse.

Du kan med fordel altid tjekke kategorien ud, når du besøger Altertystys.dk. Vi opdaterer vores sortiment løbende, og får hele tiden nye produkter. Vi ønsker nemlig at give dig det bedste udvalg, når det kommer til alt det ekstra tilbehør, du har brug for til dit sexlegetøj og sexliv generelt.

Besøg vores butik i Aarhus

Vi er altid glade for kunder i vores butik. Derfor er du også altid velkommen til at besøge den lille sexshop i Aarhus, når du ønsker det. Her står vi klar til at give dig personlig vejledning og diskret betjening, så du kommer hjem med de helt rigtige produkter.

Lige meget om du leder efter nyt sexlegetøj eller blot et lille tilbehør, hjælper vi dig glædeligt. I vores butik kan du se nærmere på alle vores vare. Og vores personale står altid klar til at hjælpe dig, med de spørgsmål du måtte have.

 

X