Viser alle 5 resultater


Trænger sexlivet til en fræk opfrisker, og er du på udkig efter et nyt og spændende legetøj til at tage med i sengen? Så prøv med et penis sleeve – Noget, der er en pirrende tilføjelse til parret, der mangler det der ekstra til at nå over toppen. Eller måske savner du bare noget mere at gribe fat i under solosexen? Med et penis sleeve er du godt rustet uanset, hvilken sexoplevelse, du er ude efter. Det giver dig mere fylde i bredden, hvor en penis forlænger giver dig mere i længden.

Når du anvender en penis extender eller penis sleeve, får du nemlig bogstavelig talt mere fylde til din penis. Det betyder en vildere oplevelse for både dig og din parter. Den er derfor genial til at opdatere sexlivet derhjemme. Inden du tager det brug, kan det være en god ide med en god glidecreme, så oplevelsen bliver endnu bedre.Læs mere

DKK 120,00

Penis Sleeves

Pink sleeve

DKK 65,00
-52%
DKK 125,00 DKK 60,00
-38%
DKK 80,00 DKK 50,00

Penis sleeve - Hvad er det? 

Et penis sleeve er kort sagt et hylster til din penis. Et slags hylster, som du kan sætte udenpå dit erigerede lem. Det giver dig både ekstra længde og bredde og i en klasse, som kan være svær at opnå uden et sleeve.

Den går derfor også under navnet penis forlænger. Så hvis du genkender følelsen af, at du godt gad, at din penis var bare lidt større, så din partner virkelig kunne blive tilfredsstillet under samleje.

Eller hvis du bare ville ønske, at du kunne holde din rejsning lidt længere, så er sådan en gummisag måske noget for dig. Vi har flere produkter her på siden, der kan hjælpe dig med både at holde erektionen og gøre den større.

Hvorfor nøjes?

Du kan f.eks. både tage et kig på vores penisringe og penis pumper. Sådan et penis sleeve kan dog endnu mere end det, selvom du aldrig bør afskære dig selv fra at prøve nye ting

Faktisk er den også til dig, der vil opnå ekstra stimulering under akten, både til dig selv og din partner. Det er der ingen af jer, som får mindre ud af. Ikke dårligt, vel? 

Så selvom det er svært at gøre noget ved det, du har fået fra naturens side, så har du altså stadig masser at byde på i sengen. Det bedste ved sex er legen, og med sådan en fræk penis forlænger, får I spandevis af lækker leg ind i forholdet. Faktisk er det bare at gå om bord i mulighederne med det samme.  

Hvad kan man med et penis sleeve? 

Hvad kan man så med et penis sleeve, spørger du måske. Svaret er, at man kan rigtig meget med den, og oplevelserne varierer afhængig af, hvilken type, du vælger. Så lad os lige give dig et kort overblik, hvad du helt overordnet få ud af at bruge det her sexlegetøj: 

Stimulering til både dig selv og din partner. Et mere spændende og varieret sexliv. Fyldigere og længerevarende erektioner og vildere orgasmer.

Den kan altså lidt af hvert og er både sjov at eksperimentere med alene eller sammen med en partner, hvor begge parter får det optimale ud af legen. Det gav dig da lyst til at læse videre, gjorde det ikke? Så lad os se på, hvordan du helt konkret opnår de her dejlige fordele.

Både åben og lukkede version

Afhængig af hvad du specifikt vil opnå, kan du vælge en åben eller lukket version. Den åbne fungerer som en forvokset penisring. Den sørger for, at du holder længere i sengen, så du og din partner kan kaster jer ud i nogle vilde sexmaratons.

Men det er ikke kun til at holde din udløsning tilbage; du kan også bruge den som et ekstra frækt element i sengen. Den fås nemlig både med knopper og riller inden i og udenpå, så begge parter bliver afsindig pirret under samlejet. Et åbent penis sleeve kan også være utroligt dejligt ved onani. Hvis du savner fylde, giver den dig nemlig noget ekstra at tage fat om.

Hvis du oven i det vælger en version, hvor der er indvendig stimulering, så er der altså lagt op til en fræk aften i dit egen selskab. De lukkede udgaver er også vanvittigt gode til at stimulere, isæt din partner, men de er også til dig, der vil sætte ekstra meget knald på størrelsen. Så dem skal vi naturligvis lige snakke lidt mere om. 

Penis forlænger eller penis extender? 

Det er et populært emne: Det der med at kunne forlænge mændenes gyldne vedhæng. Mænd har nemlig være fascineret af længden på deres penis lige siden tidernes morgen, så muligheden for at kunne sætte endnu mere længde på er da også fascinerende.

I især de senere år er kvinderne begyndt at råbe op om, at det faktisk slet ikke er længden, der er den givende faktor for dem; de vil have bredde. Begge dele er heldigvis muligt med sådan et penis hylster, der kan skrue op for begge dele.  

Du skal vælge den lukkede udgave af det her gummihylster, hvis du vil give din partner så “stor” en oplevelse som muligt. Med sådan en, kan du faktisk få 5 cm ekstra i omkredsen! Det er en rimelig pæn stigning, som vil få de fleste kvinder til at klappe i hænderne af glæde.

Maximal stimulering med penis sleeve

Når den dækker fra top til tå – eller fra rod til glans, for at være præcis – kaldes det en penis forlænger eller penis extender.  Den findes både med og uden knopper udenpå.

Fordelen ved at vælge knopper, hvis du vil bruge den sammen med en partner, er, at den giver maximal stimulering. Ja, prøv bare at tage et kig på den i vores udvalg; der er ikke én nerve ende, der bliver overset, når du har sådan en på.

Lad det eventuelt være en fræk del af forspillet at vælge jeres nye sexlejetøj sammen. Forventningens glæde alene kan næsten udøve mikrakler, og det bliver helt sikkert svært at holde fingrene fra hinanden, mens I venter på jeres frække pakke. 

Giv din partner ekstra stimulering med et penis hylster

Hvem vil ikke gerne opstå status som sexgud? Det er altså ikke noget, der bare sker af sig selv. Uanset hvad du er blevet udstyret med fra fødslen. Sex er bedst, når I begge får noget ud af det, og derfor kan alle penisstørrelser faktisk bringe ekstra fryd ind i sengen, hvis de har en af de her sager på. 

Men disse fordele er egentlig ikke unikke for et penis sleeve. Det kan du opnå ved bruge af andre typer produkter. Når du vælger lige præcis det her produkt, er det også fordi, du gerne vil gøre noget særligt for din partner. For når du tager hylstret på, får din partner altså én på opleveren. 

Alle typer giver ekstra stamina og volumen, hvilket altid er sjovt at eksperimentere med. Vælger I en udgave, hvor der også er enten spikes eller prikker på, så kan det også være utroligt pirrende for din partner. Faktisk så pirrende, at det skulle være nemmere at få kvinder til at opnå en sprøjteorgasme!

Åben og lukket penis hylster

Sådan et hylster til din penis findes som sagt både i en åben og lukkede version. Den lukkede version er særligt dejlig for din partner, fordi alle nerveender får VIP-behandling. Men hvis du selv vil endnu mere med i legen, så kan I vælge et med hul i toppen.

Så kommer penishovedet fri, og du får også selv al den gode nydelse med. Du skal altså bruge lige præcis det her produkt sammen med din partner fordi i kan eksperimentere med sprøjteorgasmer. Din partner opnår den vildeste nydelse og din egen bliver også forhøjet af knopper og riller inden i sleevet.

Så vi kan altså fastslå, at penis sleeves altså ikke kun er for dig, der mangler lidt på området. Den er et helt vildt fræk stykke sexlejetøj, der bringer jer begge helt ud over kanten af nydelse. 

Husk beskyttelse og glidecreme

Det er vigtigt at understrege, at et sådan et hylster her ikke er det samme som et kondom. Heller ikke selvom den dækker hele din penis. Den beskytter altså ikke mod noget som helst, så sørg lige for, at I er godt dækkede ind, inden I kaster jeg ud i legen. 

Det er selvfølgelig også vigtigt at huske glidecremen, når du skal føre sleevet over en penis. Din penis skal nemlig være let erigeret, når du tager det ud over, og så er det noget lettere, når der er lidt smørelse til at hjælpe processen på vej.

Det kan også være en god idé at bruge det udenpå, når du skal trænge op i din partner. Nu er du helt klar til at kaste dig ud i sexperimenterne. Så gå på opdagelse her på siden, og find dit nye yndlingssexlegetøj. 

0