Viser alle 5 resultater

Penis sleeves gør din penis større og mere fyldig med et trylleslag. Overrask din partner med en større penis og erektion der varer længere. Vi har penis sleeves der passer til en hver penis. Læs mere

-38%
DKK 80,00 DKK 50,00
-47%
DKK 225,00 DKK 120,00
-56%
DKK 195,00 DKK 85,00
-52%
DKK 125,00 DKK 60,00
-45%

Penis Sleeves

Pink sleeve

DKK 100,00 DKK 55,00

Øget størrelse og stamina

Penis sleeves, er et overtræk der sættes på penis for at gøre den længere og større. Med et penis sleeve, eller penisovertræk, som det også kaldes, kan du øjeblikkeligt øge både størrelsen og fylden af din penis. Træk penis sleevet over din erigerede penis og oplev hvordan det giver dig både fylde og længde. Samtidig hjælper et penis sleeve dig til en langt hårdere og mere holdbar erektion. Det gør det fordi det virker på samme måde som en penisring, der holder blodet ude i penis. Penis sleeves hjælper dig altså til at holde udløsningen tilbage og giver dig og din partner et længere samleje.

Ikke kun til rejsningsproblemer

Har du rejsningsproblemer er et penissleeve et virkeligt godt hjælpemiddel. Men det kan faktisk meget mere end det. Det giver også en ellers uopnåelig fylde, både i bredden og i længden.  Fordi et penis sleeve holder erektionen tilbage, vil du også opleve, at du holder længere. Du vil på alle måder kunne give partner en stor  og ekstraordinær oplevelse i sengen. Hvis du som mand føler, at du gerne lige ville være lidt større, at den gerne måtte være lidt tykkere, eller gerne vil holde længere, kan penis sleeves være den perfekte løsningen for dig.

Stor nydelse for dig og din partner

Der findes virkelig mange udgaver af penis sleeves. Langt de fleste er lavet  i silikone, fordi det er et ideelt materiale takket være dets unikke evne til både at kunne strække sig og samtidig skabe stabilitet.  De findes også i  TRP, der på mange måder minder meget om silikone, men som er endnu blødere og mere naturtro. Et sleeve giver dig følelsen af en større penis og selv om du har trukket den ud over din egen penis, vil du stadig kunne mærke noget. Både fra det tryk du får fra selve penis sleevet, men også fra det øgende tryk af en vagina der er fyldt mere ud.

Au natural, spikes eller prikker

Der findes penis sleeves, der slet og ret ligner en penis man tager på. De findes i flere farver og tykkelser, men fælles for dem alle er, at de er meget naturlige i deres design og deres følelse.

Skal din partner have en ekstra vild oplevelse? Så prøv et penis sleeve, med udvendig stimulering.  Penis sleeves findes både med bløde spikes og knopper og nogle kommer endda med vibrator.

Det giver en ny og ellers ukendt nydelse for kvinden under sex, da hendes vagina bliver stimuleret på en helt ny måde. Men det er ikke kun kvinder, der kan få noget ud af den ekstra stimulation. Har du en mandlig partner, kan du også sagtens bruge et penis sleeve sammen med ham, på samme måde som hvis i havde sex uden.

Vil du også gerne selv have mere følelse under sex, så vælg et penis sleeve med knopper eller spikes inden i , så får du selv ekstra meget ud af legen. De små spikes eller knopper bevæger sig op og ned af din penis i takt med at du fører den ind og ud.

Lukket og åben sleeve

Penis sleeves findes i mange varianter, både åbnende og lukkede.

Det bløde sleeve giver dig ekstra fylde og forlænger samtidig nydelsen til stor glæde for dig og din partner. Lukkede penissleeves, har tit spikes eller knopper på penishovedet og derfor er det en helt faktisk måde, at give din partner ekstra nydelse.

Vil du gerne være lidt mere med i legen, så vælg et penis sleeve, med hul til penishovedet, det føles helt vildt lækkert at hovedet er frit til stimulering.

Brug penis sleeves på din strap on eller din dildo

Et penis sleeve er ikke kun til mænd. Skal din dildo have en opgradering, så prøv et penis sleeve. Det har samme effekt på en dildo, som en penis.  Brug en dildo uden vibrator for en mere naturlig oplevelse. Eller brug en dildo med vibrator, til at sende dig helt op i orgasmehimmelen. Med et knoppet, eller spiked sleeve, vil din onani blive endnu frækkere.

Har du en strap on er mulighederne de samme, brug penissleeves til at give din partner en ekstraordinær strap on oplevelse.

Også til onani

Lige meget om du er single eller i et parforhold, så prøv at bruge et penis sleeve til fræk onanileg. Synet at din af din tydeligt større penis og følelsen af mere fylde mellem hænderne, er virkelig fræk for mange. Skal den have lidt ekstra, så vælg et penis sleeve med indvendig stimulering.

Alternativ til penis pumpen

Er du ikke så vil med ideen om en penispumpe? Så prøv et penis sleeve! På samme måde som med en penis ring, strammer et penis sleeve omkring roden af din penis. Det betyder, at du vil få en større og langt kraftigere erektion, samtidig med at du holder længere. Det gør du fordi penis sleeves sikre at blodet bliver i penis i længere tid.

Sådan bruger du  et penis sleeve

Det er virkelig simpelt at bruge et penissleeve. Du skal faktisk bare trække det ned over din erigerede penis og så er du klar til leg. Brug godt med vandbaseret glide creme, det kan være en smule svært at få sleevet på, hvis ikke penis er helt erigeret. Men hav tålmodighed, det er i høj grad arbejdet værd.

En anden ting der er værd at huske på, når I bruger et penis sleeve, er at din penis jo er blevet større. Så pas lige på med at køre for hårdt på til at starte med. Penis sleeves, kan let få dig til at følge dig som en anden supermand. Men husk lige på at du er sammen med din partner og det kan måske føles lidt overvældende i starten, hvis du bare giver max gas.

Husk at selv om du vælger et penis sleeve  der dækker hele penis, så fungere det  altså ikke som kondom. Du kan se vores store udvalg kondomer her.

Størrelsen er vigtig

Fordi penis sleeves, dækker hele eller langt det meste af penis, er det vigtigt at du finder den rette størrelse. Mål gerne din penis for at være sikker på, at du finder den rette størrelse. Er du tvivl skal du bare kontakte vores kundeservice eller kigge forbi vores fysiske butik.

Tilføjet til indkøbskurven