Viser alle 2 resultater

Hvis du hører til dem, som har overvejet en penis forlænger, så er du kommet til det helt rigtige sted. Der er nemlig hjælp at hente helt uden kosmetiske og kirurgiske indgreb. Du behøver slet ikke gå til ekstremer for at få den størrelse, du ønsker. Og du er faktisk heller ikke alene om at ønske, at kalorius var et par centimeter større. Helt op til 21 % af danske mænd er utilfredse med størrelsen på deres penis.

Hos altertystys.dk har vi flere forskellige tilbud til ham, som ønsker lidt ekstra længde på penis. Om det er et penis sleeve, penis ring eller en penis pumpe kan vi hjælpe dig med at nå det ønskede resultat. Så glem alt om kirurgi og køb dig en penis forlænger, som du både kan nyde ved onani eller sammen med en partner. Vi er sikre på, at både du og din partner vil være tilfredse med resultatet. Læs mere

-58%
DKK 120,00 DKK 50,00

Glem kirurgien

Selvom du drømmer om en lidt større penis, så er der ingen grund til at kaste sig under kniven for at nå dine drømme centimeter. Mindre kan faktisk også gøre det.

Der findes et utal af forskellige apparater og metoder som kan gøre din penis større. Men virker det, hører vi dig tænke. Nye studier viser faktisk, at det er muligt at få en større penis uden brugen af kirurgi. Så vi anbefaler, at du bruger din operationsopsparing på noget sexlegetøj i stedet.

Hvordan forstørrer jeg min penis?

Der findes rigtig mange måder hvorpå, du kan gøre din penis større. Alt lige fra penis ringe over penis pumper til penis forlængere kan sørge for, at der bliver lagt et par ekstra centimeter på længden.

Derfor er det vores helt klare anbefaling, at du tager på opdagelse i vores sortiment af penis forstørrende produkter. Måske er her noget, som du ikke vidste, var præcis det, du ledte efter og som kan gøre dit sexliv endnu bedre.

Hvilke slags penis forlænger findes der

Hos altertystys.dk kan du finder forskellige udgaver af penis forlængende produkter. Med over 50 års erfaring inden for sexlegetøj har vi noget for enhver smag og ethvert behov.

Skulle du være i tvivl om, hvilken slags penis forlænger er den rigtige for dig, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores medarbejdere er professionelle eksperter, som – ligesom vores levering – er 100 % diskrete.

Penis extender sleeve

En penis extender sleeve fungerer lidt ligesom en penis ring. Den sørger for, at du fremstår endnu større end du allerede gør. Og det er jo ikke helt dårligt, hverken for dig eller din partner.

Da sleevet sidder tæt om din penis, så sørger den for, at blodtilstrømningen stiger samtidig med, at blodfrastrømning falder, ligesom en penis ring.

Penis sleeve med spikes

Denne penis sleeve er for dem, som er klar på at udvide intensiteten omkring skaft og hovedet på penis. Inden i sleevet er der små pigge, som stimulerer din penis under sex.

Det giver en helt ekstraordinær følelse, når du støder. Og din partner vil heller ikke beklage sig. Faktisk forholder det sig sådan, at hvis din partner er en kvinde, så vil hun have lettere ved at opnå den eftertragtede sprøjteorgasme, når du er iført en penis sleeve.

Har du prøvet en penis ring

En anden mulighed for at få en større penis, som holder erektionen i ekstra lang tid, er en såkaldt penis ring. De fås i flere forskellige udgaver, som alle har deres egen helt specielle fordel.

Måske er du til en vibrerende penis ring, som nok skal sørge for, at du bliver så hård, som du ønsker dig. Eller måske en penis ring, som også griber om kuglerne? Det er her, det begynder at blive ekstra frækt.

Eller måske en penis pumpe?

Hvis du i stedet overvejer at forstørre din penis pumpe, så kan vi hos altertystys.dk også hjælpe dig på den front. Vi har et bredt udvalg af forskellige pumper, som du kan se nærmere på.

En penis pumpe fungerer sådan, at den danner et vakuum omkring din penis, og du pumper således dit lem op. Den fungerer rigtigt godt, hvis du har erektionsproblemer, men kan også forlænge din penis en smule.

Hvordan bruger du en penis forlænger

At bruge en penis forlænger er heldigvis ganske simpelt. Når du har fået din semi-erektion, påfører du godt med vandbaseret glidecreme. Derefter fører du ganske simpelt penis forlængeren ned over penis. Det får din erektion til at fremstå endnu hårdere og flottere.

Når penis forlængeren er på plads, går I simpelthen bare i gang. Det gode ved en penis forlænger er, at det ikke kun er godt for din partner. Det føles også enormt godt for dig.

Husk glidecreme

Vi vil altid anbefale, at du bruger en glidecreme uanset om du skal hygge dig alene eller sammen med en partner. Det gør underværker for fornemmelsen om din penis, for det første.

For det andet passer det godt på dit sexlegetøj. Men det er vigtigt at du bruger en vandbaseret glidecreme, da det ellers kan beskadige materialet på dit sexlegetøj.

Rengøring af din penis forlænger

En penis sleeve eller penis extender er for det meste lavet i TPE, som passer til de fleste penis størrelser. Og fordi produkterne er lavet i TPE er de heldigvis også ret nemme at rengøre. Varmt vand og måske lidt sæbe kan klare det meste.

Men vi anbefaler, at du investerer i en såkaldt rengørings spray, som er specielt udviklet til at rengøre sexlegetøj efter alle kunstens regler. Og så er du også sikker på, at materialet holder længere.

Vejledning omkring din penis forlænger

Hvis det er selvtilliden omkring din penis, som halter lidt, kan det være svært at skulle kaste sig ud i at finde en løsning på problemet. Derfor er vores medarbejdere altid parate til at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt, du skal købe.

Vi har mere end 50 års erfaring inden for markedet og vi ved, at det kan være et ømtåleligt emne. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi vores fysiske butik i Århus i Paradisgade.

Levering

Vi er godt klar over, at det ikke er det sjoveste at få en pakke leveret til døren, hvor der står PENIS FORLÆNGER med store bogstaver hen over pakken.

Derfor er vores levering også meget diskret. Du får tilsendt en sort æske, hvor vi naturligvis også udelader vores navn. På den måde undgår du spørgende blikke fra postmanden eller damen nede i Brugsens pakkeuddeling.

 

7
Indkøbskurv