Viser alle 9 resultater


Går du med drømme om at have lidt mere at fremvise i de nedre regioner, og er du efterhånden godt træt af at høre folk sige: Det er ikke størrelsen, men gørelsen? Så er du landet det rigtige sted! Meningen med sexlegetøj er jo at gøre sexoplevelsen sjovere, og derfor er der naturligvis også noget til dig, der ønsker en større penis.

Lad os præsentere penis pumper og penis sleeves. Det her er produkter, der er specifikt designet til at give dig lidt ekstra cm på både bredden og længen. Derudover er det to ret forskellige produkter, både i forhold til anvendelse og udbytte. De har dog det tilfælles, at de kan hjælpe dig til et bedre sexliv, hvis størrelsen på dit vedhæng holder dig fra at få det sexliv, du drømmer om. Så giv dig selv tid til at finde lige præcis den udgave, der passer til dit behov og nyd de nye oplevelser med en penis forstørrelse. Læs mere

-65%

Alt under 100 kr

Penis sleeve med spikes

DKK 100,00 DKK 35,00
-50%
DKK 100,00 DKK 50,00
-44%
DKK 90,00 DKK 50,00
-50%

Alt under 100 kr

Pink sleeve

DKK 100,00 DKK 50,00

Penispumper

Penis Pumpe i Sort

DKK 129,00


Større penis? 

Ja, det er drømmen, er det ikke? Især hvis du oplever, at det påvirker dig og dit forhold til sex. For det er træls, hvis det ligefrem begrænser dig fra at have et godt sexliv. Den gode nyhed er, at du ikke er alene om at have det sådan.

Du er nemlig ikke den eneste mand i verden, der søger efter svar på, om det er muligt at sætte lidt ekstra volumen på den nedre regioner. Der kan flere årsager til at ønske en større penis. Nogle har rent faktisk en meget lille penis, mens andre faktisk er helt normale, men føler at de burde være større.

Så er der en psykisk årsag til, at de jagter drømmen om en penis forstørrelse. Er det noget, du genkender? Den perfekte (store) penis er nærmest blevet et ideal, som den almindelige mand skal stræbe efter.

Et (næsten) uopnåeligt ideal

Det er der jo næsten ingen, der kan lave op til, og det er så ærgerligt, når et uopnåeligt ideal bliver det, som vi skal forsøge at leve op til omkring en større penis. 

Heldigvis er det sådan, at når der er folk, der kan drømme, så er der en industri, der lytter. I det her tilfælde betyder det, at der bliver lagt ressourcer i at udvikle produkter, der kan gøre det lettere for dig at have et både godt og spændende sexliv.

Derfor behøver du ikke at søge længere, for der er efterhånden rigtig mange muligheder for at gøre noget ved ønsket om en større penis – og endda nogle frække læsninger, der også tilføjer en hel del til gørelsen. 

Penis forstørrelse - det er muligt 

Der ligger bare så meget selvtillid i evnen til at præsentere en kæreste, eller blot aftenens date, for et pragteksemplar. Og ved du hvad? Det kan du nu. Du behøver ikke engang gå til ekstreme længder for at opnå det.

Du kan få ekstra volumen på dit trofaste vedhæng, og du kan gøre det uden at undergå smertefulde operationer eller tage medicin. Der kan være mange årsager til, at du ønsker en penis forstørrelse. Sygdom, alder, selvtillid… alle er faktorer, der kan påvirke din evne til at få rejsning.

Måske er det slet ikke et problem for dig at få den op at stå, men resultatet er bare ikke så imponerende, som du ville ønske. Fordelen ved de produkter, du finder her på siden, er, at de er helt risikofrie og uden bivirkninger. Hvad siger du så? Det har aldrig været lettere at få en større penis.

Pump selvtilliden

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Men husk: Vi er ikke mirakeludøvere, og vi kan ikke ændre på det, som du er blevet givet fra naturens side. Det, vi kan give dig, er, produkter, der kan hjælpe dig med at få mere volumen på din rejsning og en større penis.

Så kan du få det gode og sunde sexliv, som alle mennesker fortjener. Måske bliver det endda bedre, end du før har oplevet. Positive oplevelser giver nemlig mere selvtillid, og så er der endda nogle af produkterne, der tilføjer et ekstra pirrende pift til din seksuelle oplevelse. 

Uanset hvilket produkt, du vælger herfra siden, er du garanteret at det er risikofrit. Det er ordentlig kvalitet – lad aldrig noget, der ikke godt gennemtestet komme i nærheden af dine ædlere dele. Du kan finde spændende produkter, der kan gøres til en pirrende del af samlejet. Det lyder slet ikke så dårligt, gør det? Jamen så lad os da kikke lidt nærmere på sagerne og skaffe dig en større penis.

Forstør din penis med en pumpe eller sleeve 

Nu hvor vi har trukket spændingen så langt, vi kunne, er vi er vist alle klar til at få den store afsløring. Der er flere produkter på markedet, der kan hjælpe dig med at få lidt ekstra volumen.

Måske har du hørt om penisringe, som giver både en hårdere og længerevarende erektion? Men hvis du virkelig vil gøre en indsats på området, så er det enten sleeves eller en penis pumpe, du skal have fat i. De er nemlig specifikt designet til at sætte skub i både volumen og stamina, så din du får en større penis. 

De er som nævnt ret forskellige. Derfor kan det være godt at vide, hvad de hver især kan gøre for dig, så du modtager dit drømmeprodukt med posten. 

Penis pumpe

Hvis du har problemer med din rejsning, evt. pga. sygdom, så kan en penis pumpe være et rigtig godt valg. Den sørger nemlig for, at du både opnår erektion, og den hjælper dig faktisk også med at holde længere og få en større penis. Og hvordan virker det så? 

Det her produkt kan rent faktisk pumpe din penis op. Ja, det lyder skørt, og det er da næsten værd at købe den bare for at teste det. Det, den gør, er, at den skaber et vakuum omkring din penis, som giver en slags penis forstørrelse.

Så kan masser af blod kan løbe til, og det gør virkelig noget for størrelsen. Fordelen ved lige præcis en penis pumpe er, at den er både let og diskret. Du får både en kraftigere og mere vedvarende erektion, uden alt for mange dikkedarer. Hvis du ikke før har brugt sexlegetøj, og ikke har lyst til at eksperimentere med det, så er det her helt klart et produkt for dig.

Penis sleeve

Den her er til dig, der også vil have ekstra leg med i sengen. Det er et utroligt alsidigt produkt, og det findes i både en åben og lukket udgave. De har begge nogle fordele, så du kan vælge at købe den ene, hvis du er ude efter noget helt specifikt, eller du kan få en af hver, så du har noget til enhver lejlighed. 

Her er, hvad du kan forvente, hvis du vælger en lukkede sleeve. Et sleeve giver større penis både i længden og bredden og den får dig til at holde længere. Det er jo heller ikke helt dårligt.

Endeligt kan sleeve fås med stimulans på ydersiden, så din partner bliver maximalt stimuleret og således også får noget ud af det. Det kan fås med stimulans på ydersiden, så din partner bliver maximalt stimuleret og derved nærmere får den eftertragtede sprøjteorgasme.

Flere varianter

Desuden fungere den godt både til samleje og når du onanerer. Men den er særlig god til dig, der vil forkæle din partner med lidt ekstra længde og derved en større penis. Hvis du vælger en åben version, så er der nogle andre pirrende fordele i vente. Den minder egentlig om en forstørret penisring, så den giver ekstra stamina og fylde.

 Derudover er den åben for oven, så du får mere fylde i omkreds, mens du stadig får al den dejlige følelse, når glans bliver stimuleret. Der er sågar ekstra stimulans både indeni og udenpå i form af riller, knopper og spikes, så både du og din partner bliver godt pirret. Der er altså nogle dejlige fordele ved begge versioner.

Det kan være rigtig spændende at vælge sleeves, hvis du vil vende situationen til din fordel; forvandl dine ”mangler” til starten på ekstra fræk leg i sengen. Sær fokus på din partner med en lukket version, der giver ham eller hende al den dejlige stimulans eller være sammen om nydelsen med de åbne. 

Få en bedre sexoplevelse 

Vi kan godt forstå, hvis du er hoppet direkte til det her afsnit, uden at læse de andre. Det er jo det, vi alle er ude efter: en bedre oplevelse i sengen. Det er derfor sexlegetøj er så populært.

Derfor er det også fedt, når læsningen på dit problem kan blive til en lækker leg blandt lagnerne. Du kan derfor få rigtig meget ud af at bruge enten sleeves eller pumpe, når der er lagengymnastik i vente.

Begge kan bruges både sammen med en partner eller når du vil have en omgang solosex. For de er netop udviklet til at give dig den bedste sexoplevelse med en større penis funktion, så det er ikke kun til par. 

Til par: Gør det til en del af legen

Sex skal være sjovt, og det kan være frustrerende, hvis du føler, at du ikke har selvtilliden til at præstere, som du gerne vil. Men du er altså ikke alene om den frustration. Din partner vil ofte gerne hjælpe dig med at finde en løsning, der virker for jer begge. 

Så hvis du har en partner, så indtag vedkommende i din søgen efter en løsning på en større penis. Dit problem kan blive et fælles projekt, hvor I sammen finder et produkt, der tiltaler jer. Det handler jo om jeres fælles oplevelser, og måske er der også et af produkterne, der drager din kæreste.

Så kan det være sjovt at shoppe efter eksempelvis sleeves sammen, som I kan glæde jer til at afprøve. Så husk at tale med din kæreste. Så kan i vende en frustrerende situation til noget positivt og få nye og spændende oplevelser i sengen. 

Til onani: Få større penis ved solosex

Der kan let komme meget fokus på, hvad produkter, der giver større penis, kan gøre for et forhold. Men det er altså også til dig, der er single – eller til når din kæreste ikke hjemme, og du vil forkæle sig selv. Det gode ved sex er jo, at du ikke nødvendigvis behøver en partner til at få en fræk oplevelse.

Så altså, både sleeves og penis pumpe kan bruges af dig, der har en kæreste og dig, der er single. Så blev det slået fast! Hvis du savner ekstra volumen på din penis, så påvirker det sikkert også din oplevelse af at onanere.

Det skal jo føles godt at tilfredsstille sig selv, og hvis du ikke synes, at der er nok at tage fat i, så vil det unægtelig få indflydelse på din oplevelse og måske endda din ydeevne. Det går jo ikke!

Giv slip på komplekserne og få en større penis

Derfor er det ikke kun dig, der har en partner, der kan få noget ud af en penis forstørrelse. Begge de produkter, vi har her på siden, giver dig noget ekstra at holde om, så allerede der er du godt på vej. Men hvis du vil have en særligt fræk aften i dit eget selskab, så prøv et åbent sleeve med riller inden i.

Med sådan et på lover vi, at du glemmer alt om ikke at have en større penis; det er der slet ikke plads til i din hjerne, der bliver totalt oversvømmet med nydelse. Så vi kan kun anbefale, at du giver slip på komplekserne og gør noget ved dit problem.

Så bliver dit sexliv meget bedre, når du kan koncentrere dig om at nyde din partner og give ham eller hende nydelse – i stedet for at bekymre dig om, om du mon lever om til deres standarder. 

X