Viser alle 8 resultater


Går du med drømme om at have lidt mere at fremvise i de nedre regioner, og er du efterhånden godt træt af at høre folk sige: Det er ikke størrelsen, men gørelsen? Så er du landet det rigtige sted! Meningen med sexlegetøj er jo at gøre sexoplevelsen sjovere, og derfor er der naturligvis også noget til dig, der ønsker en større penis.

Lad os præsentere penis pumper og penis sleeves. Det her er produkter, der er specifikt designet til at give dig lidt ekstra cm på både bredden og længen. Derudover er det to ret forskellige produkter, både i forhold til anvendelse og udbytte. De har dog det tilfælles, at de kan hjælpe dig til et bedre sexliv, hvis størrelsen på dit vedhæng holder dig fra at få det sexliv, du drømmer om. Så giv dig selv tid til at finde lige præcis den udgave, der passer til dit behov og nyd de nye oplevelser med en penis forstørrelse.Læs mere


Større penis - Gør drømmen til virkelighed

Ja, en atørre penis - det er drømmen, er det ikke? Især hvis du oplever, at det påvirker dig og dit forhold til sex. For det er træls, hvis det ligefrem begrænser dig fra at have et godt sexliv. Den gode nyhed er, at du ikke er alene om at have det sådan. Du er nemlig ikke den eneste mand i verden, der søger efter svar på, om det er muligt at sætte lidt ekstra volumen på den nedre regioner.

Der kan flere årsager til at ønske en større penis. Nogle har rent faktisk en meget lille penis, mens andre faktisk er helt normale, men føler at de burde være større. Så er der en psykisk årsag til, at de jagter drømmen om en penis forstørrelse. Er det noget, du genkender?

Alle mænd drømmer om en større penis

Den perfekte (store)penis er nærmest blevet et ideal, som den almindelige mand skal stræbe efter. Det er der jo næsten ingen, der kan lave op til, og det er så ærgerligt, når et uopnåeligt ideal bliver det, som vi skal forsøge at leve op til.

Heldigvis er det sådan, at når der er folk, der kan drømme, så er der en industri, der lytter. I det her tilfælde betyder det, at der bliver lagt ressourcer i at udvikle produkter, der kan gøre det lettere for dig at have et både godt og spændende sexliv. Derfor behøver du ikke at søge længere, for der er efterhånden rigtig mange muligheder for at gøre noget ved størrelsen – og endda nogle frække læsninger, der også tilføjer en hel del til gørelsen.

Større penis med penis forstørrelse - det er muligt

Der ligger bare så meget selvtillid i evnen til at præsentere en kæreste, eller blot aftenens date, for et pragteksemplar. Og ved du hvad? Det kan du nu. Du behøver ikke engang gå til ekstreme længder for at opnå det. Du kan få en større penis på dit trofaste vedhæng, og du kan gøre det uden at undergå smertefulde operationer eller tage medicin.

Der kan være mange årsager til, at du ønsker en penis forstørrelse. Sygdom, alder, selvtillid… alle er faktorer, der kan påvirke din evne til at få rejsning. Måske er det slet ikke et problem for dig at få den op at stå, men resultatet er bare ikke så imponerende, som du ville ønske. Fordelen ved de produkter, du finder her på siden, er, at de er helt risikofrie og uden bivirkninger. Hvad siger du så?

Hjælp til en større penis

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Men husk: Vi er ikke mirakeludøvere, og vi kan ikke ændre på det, som du er blevet givet fra naturens side. Det, vi kan give dig, er, produkter, der kan hjælpe dig med at få en større penis og mere volumen på din rejsning. Så kan du få det gode og sunde sexliv, som alle mennesker fortjener.

Måske bliver det endda bedre, end du før har oplevet. Positive oplevelser giver nemlig mere selvtillid, og så er der endda nogle af produkterne, der tilføjer et ekstra pirrende pift til din seksuelle oplevelse. Så skal vi lige kikke på fordelen ved at vælge nogle af de her produkter fremfor at kaste dig ud i nogle af de mere ekstreme alternativer, der findes derude?

Forstør din penis med en pumpe eller sleeve

Nu har vi vist trukket spændings så langt, vi kunne, er vi er vist alle klar til at få den store afsløring. Der er flere produkter på markedet, der kan hjælpe dig med at få lidt ekstra volumen. Måske har du hørt om penisringe, som giver både en hårdere og længerevarende erektion?

Men hvis du virkelig vil gøre en indsats på området, så er det enten sleeves eller en penis pumpe, du skal have fat i. De er nemlig specifikt designet til at sætte skub i både volumen og stamina, så din du får en større penis.

De er som nævnt ret forskellige. Derfor kan det være godt at vide, hvad de hver især kan gøre for dig, så du modtager dit drømmeprodukt med posten.

Penis pumpen

Hvis du har problemer med din rejsning, evt. pga. sygdom, så kan en penis pumpe være et rigtig godt valg. Den sørger nemlig for, at du både opnår erektion, og den hjælper dig faktisk også med at holde længere. Udover et vil du også få en større penis, Og hvordan virker det så?

Det her produkt kan rent faktisk pumpe din penis op. Ja, det lyder skørt, og det er da næsten værd at købe den bare for at teste det. Det, den gør, er, at den skaber et vakuum omkring din penis, som giver en slags penis forstørrelse. Så kan masser af blod kan løbe til, og det gør virkelig noget for størrelsen.

Massevis af fordele

Fordelen ved lige præcis en penis pumpe er, at den er både let og diskret. Du får både en kraftigere og mere vedvarende erektion, samt en større penis uden alt for mange dikkedarer. Hvis du ikke før har brugt sexlegetøj, og ikke har lyst til at eksperimentere med det, så er det her helt klart et produkt for dig. For det bliver næsten ikke mere naturligt end det her.

Det eneste, du skal huske, når du anvender din pumpe, er, at du ikke må bruge den i mere end tyve minutter. Altså pumpen. Penissen må du bruge, så længe du har lyst til. Virkningen varer nemlig i op til et par timer. I al den tid kan du nyde en større penis.

Penis sleeve

Den her er til dig, der også vil have ekstra leg med i sengen. Det er et utroligt alsidigt produkt, og det findes i både en åben og lukket udgave. De har begge nogle fordele, så du kan vælge at købe den ene, hvis du er ude efter noget helt specifikt, eller du kan få en af hver, så du har noget til enhver lejlighed.

Der er altså nogle dejlige fordele ved begge versioner. Det kan være rigtig spændende at vælge sleeves, hvis du vil vende situationen til din fordel; forvandl dine ”mangler” til starten på ekstra fræk leg i sengen. Sær fokus på din partner med en lukket version, der giver ham eller hende al den dejlige stimulans eller være sammen om nydelsen med de åbne.

Få en bedre sexoplevelse med en større penis

Vi kan godt forstå, hvis du er hoppet direkte til det her afsnit, uden at læse de andre. Det er jo det, vi alle er ude efter: en bedre oplevelse i sengen. Det er derfor sexlegetøj er så populært. Derfor er det også fedt, når læsningen på dit problem kan blive til en lækker leg blandt lagnerne.

Du kan derfor få rigtig meget ud af at bruge enten sleeves eller pumpe, når der er lagengymnastik i vente. Begge kan bruges både sammen med en partner eller, når du vil have en omgang solosex. For de er netop udviklet til at give dig den bedste sexoplevelse med en penis forstørrelse funktion, så det er ikke kun til par.

Legetøj til en større penis - Gør det til en del af legen

Sex skal være sjovt, og det kan være frustrerende, hvis du føler, at du ikke har selvtilliden til at præstere, som du gerne vil. Men du er altså ikke alene om den frustration. Din partner vil ofte gerne hjælpe dig med at finde en løsning, der virker for jer begge.

Så hvis du har en partner, så indtag vedkommende i din søgen efter en løsning. Dit problem kan blive et fælles projekt, hvor I sammen finder et produkt, der tiltaler jer. Det handler jo om jeres fælles oplevelser, og måske er der også et af produkterne, der drager din kæreste. Så kan det være sjovt at shoppe efter eksempelvis sleeves sammen, som I kan glæde jer til at afprøve.

Så husk at tale med din kæreste. Så kan i vende en frustrerende situation til noget positivt og få nye og spændende oplevelser i sengen.

Nyd en større penis til bedre onani

Der kan let komme meget fokus på, hvad produkter, der giver større penis, kan gøre for et forhold. Men det er altså også til dig, der er single – eller til når din kæreste ikke hjemme, og du vil forkæle sig selv. Det gode ved sex er jo, at du ikke nødvendigvis behøver en partner til at få en fræk oplevelse. Så altså, både sleeves og penis pumpe kan bruges af dig, der har en kæreste og dig, der er single. Så blev det slået fast!

Hvis du savner ekstra volumen på din penis, så påvirker det sikkert også din oplevelse af at onanere. Det skal jo føles godt at tilfredsstille sig selv, og hvis du ikke synes, at der er nok at tage fat i, så vil det unægtelig få indflydelse på din oplevelse og måske endda din ydeevne. Det går jo ikke!

Ja tak til bedre orgasmer med en større penis

Derfor er det ikke kun dig, der har en partner, der kan få noget ud af en større penis. Begge de produkter, vi har her på siden, giver dig noget ekstra at holde om, så allerede der er du godt på vej. Men hvis du vil have en særligt fræk aften i dit eget selskab, så prøv et åbent sleeve med riller inden i. Med sådan et på lover vi, at du glemmer alt om ikke at være stor nok; det er der slet ikke plads til i din hjerne, der bliver totalt oversvømmet med nydelse.

Så vi kan kun anbefale, at du giver slip på komplekserne og gør noget ved dit problem. Så bliver dit sexliv meget bedre, når du kan koncentrere dig om at nyde din partner og give ham eller hende nydelse – i stedet for at bekymre dig om, om du mon lever om til deres standarder.

Tilføjet til indkøbskurven