Viser alle 2 resultater


Metal penisringe kan altså bare noget andet og vildere end en penis ring i silikone. Følelsen af at du er mere fast spændt kan være ophidsende for mange.

Med mange metal ringe kan du også spænde både kugler og penis fast, hvilket er pirrende og frækt, hvis du er til den slags. Prøv det. Hvis du vil give dig selv en vildere sex oplevelse både ved onani og sammen med en partner. Se vores store udvalg her. Læs mere

-60%
DKK 300,00 DKK 120,00
-56%

Penisringe

Metal penis ring

DKK 225,00 DKK 100,00

Hvad er forskellen på en penis ring i metal og en i silikone?

En penis ring i silikone er både stram og blød på samme tid. Det skal forstås på den måde, at en penisring i silikone giver sig, når du bevæger dig. Du kan også trække den en smule større, når du skal påføre den. En penis ring i metal giver sig overhovedet ikke. Når den først sidder på penis, så giver den sig ikke og den rykker sig ikke ud af flækken, så længe du holder din erektion. Det kan derfor give mange frække og vilde oplevelser, når du har din penis ring i metal på.

En penis ring i metal er ikke til at strække eller rykke i lige meget hvor meget du prøver. Og det er netop den følelse, der gør det til noget helt særligt. Der er alverdens forskellige måder at lege med en penis ring i metal på. Deres udseende kan også variere meget. Men fælles for dem er, at især deres vægt er en stor forskel. Tyngden fra metal ringen eller ringene giver en helt fantastisk fornemmelse.

Mange forskellige måder at bruge en penis ring i metal på

Der findes både penis ringe i metal, der er enkelt ringe, som dem i silikone. Dem kan du enten få som enkelte ringe eller som sæt. Du kan derfor bruge dem både som en almindelig penis ring, hvor du påføre en enkelt ring på penis og sætter den så langt ned mod roden, som du kan.

Derudover findes de også i sæt. Hvis ringene er i hver sin størrelse, så gør man typisk det, at den mindste ring sættes om penis som normalt. Den største ring tages på roden, altså mellem kuglerne og maven/underlivet. Den midterste ring tages rundt om selve kuglerne. Du er altså nu spændt fuldstændig fast og din penis og dine kugler mærker et stort pres og klem.

En penis ring i metal med hele tre ringe

Du kan også få en metal penis ring med tre ringe. Ofte er ringene sat sammen med et læderbånd og holder dem på den måde på række. Nogle har to ringe andre tre eller flere. Størrelsen på ringene kan variere. Men ofte er ringene enten i samme størrelse eller så er én ring større og de to andre i samme størrelse, hvis der er tre ringe.

Hvis du er interesseret i en penis ring med tre ringe, der sidder på række. Så gør du følgende. Du tager den største af de tre ringe og sætter den rundt om kuglerne. De to andre ringe er samme størrelse og du sætter dem på penis. Du mærker hurtigt hvordan blodet strømmer til penis og hvordan svulmelegemet bliver større. Metal penis ringene gør, at blodet bliver længere tid i penis, hvorfor du er i stand til at have en fyldigere og kraftigere erektion i længere tid end normalt.

Hold længere med en metal penis ring

En metal penis ring kan både bruges til frække lege og til stamina træning. Stamina træning tænker du, hvad er dog det for noget? Stamina træning eller udholdenhedstrænings som det også kaldes er til dig, der gerne vil holde lidt længere i sengen.

Helt generelt kan du oftest holde længere, når du bruger en penis ring. Den strammer om penis og blodet strømmer hurtigt til penis, men trækker sig langsommere væk, grundet ringen. Derfor forlader blodet ikke penis nær så hurtigt, hvilket giver en længerevarende erektion.

Der findes også træningsmetoder. Med en metal penis ring kan du øve dig i, at holde din erektion i længere tid af gangen. Du skal koncentrere dig om ikke at lade ringen falde. Hvis ringen falder, så er det fordi din erektion bliver svagere. Udforsk dig selv og eksperimenter om der er noget, som får din erektion til at blive stærkere og brug det, når du er sammen med en partner.

Max 20 min af gangen

Generelt bør du max have en penis ring på i 20 min. Da blodgennemstrømningen til penis bliver påvirket skal du hele tiden mærke efter om alt er som det skal være. Det må gerne stramme og føles fastspændt, men må ikke gøre decideret ondt. De 20 min er især en vigtig rettesnor, når du bruger en metal penis ring.

Styrk jeres parforhold og brug sexlegetøj

En metal penis ring kan både bruges til træning, sololeg og til sexlege med en partner. Da du får en fyldigere og kraftigere erektion og kan holde længere tid, så er en metal penis ring oplagt, når du skal dyrke sex med din partner.

Den er også helt oplagt, når du skal lege alene. Brug den sammen med andet sexlegetøj og gør sololegen det sjovere.

Når din partner og dig inddrager sexlegetøj og eksperimenterer med jeres sexliv, så investerer I samtidig i jeres parforhold. Det er efterhånden blevet meget normalt at bruge sexlegetøj og I behøve hverken skamme jer eller være flove, når I handler i butik eller online. En undersøgelse viser, at hele 63 % har noget frækt sexlegetøj i skuffen, så kast jer endelig ud i det.

Gør oplevelsen endnu bedre med glidecreme

Vi kan ikke sige det nok gange, men glidecremen er svaret på jeres sexbønner. Uanset om I er meget tilfredse med jeres sexliv eller om I trænger til et ekstra spark, så kan glidecreme gøre en stor forskel. Når du bruger en metal penis ring, så kan det gøre det lettere at tage penis ringen på, når du bruger glidecreme. Derudover er det dejligt, uanset hvilken leg, du skal lege med din metal penis ring på. Med en metal penis ring kan du bruge en silikonebaseret glidecreme. Det er en virkelig lækker creme, der gør huden glat og blød. Se vores udvalg af glidecremer her.

Tilføjet til indkøbskurven