Viser alle 10 resultater


Penis ringe uden vibrator giver dig en hårdere og længerevarende erektion. Længerevarende sex giver større nydelse. Penis ringe findes i mange forskellige materialer og designs. Leder du efter en penis ring uden vibrator?

Uanset hvilken form for penisring du er på jagt efter, så kan du finde den hos os. Læs mere

-41%
DKK 195,00 DKK 115,00
-62%

Penisringe

Cock ring i sort

DKK 130,00 DKK 50,00
-62%
DKK 130,00 DKK 50,00
-62%
DKK 130,00 DKK 50,00
-62%
-56%

Penisringe

Metal penis ring

DKK 225,00 DKK 100,00

Større, tykkere, hårdere og flottere erektion

Penisringe, hjælper på stamina,  og det kan alle have brug for en gang i mellem. Men vidste du at de gør virkelig også noget ved udseendet. Og hvem vil ikke gerne stå højt og flot? Som mand er det fedt at opleve en størrelse og tykkelse man ikke troede mulig.

Som kvinde er det bare sindssygt frækt, at se en stor og flot pik, med en ordentlig rejsning.

En anden fordel ved en god penis ring, er at de kan hjælpe med at holde forhuden tilbage. Det er frækt at se på for både mænd og kvinder. Det gør også oral sex markant bedre for begge parter – han vil i den grad kunne nyde den ekstra følsomhed på pikhovedet. Hun vil til gengæld have nemmere ved at gå ”håndfri” og derfor vil hun kunne bruge hænderne til at kærtegne andre steder på kroppen. Prøv at nusse knæhaserne, hvis du er nede på knæ – de er meget mere sensitive end du tror.

Ikke kun et hjælpemiddel

Penisringe får dig til at holde længere – ja. Men det er altså ikke kun mænd med rejsningsproblemer der vil få glæde af en penis ring. Hvad enten det skal være en simpelt lille ring, en tykkere en af slagsen – også kaldet doughnut ring, en penis ring uden vibrator eller en vibrerende penisring, så er der virkelig meget at hente i dobbeltsengen.

Svært ved at holde rejsningen med kondom?

Så er en penisring din ven! Mange mænd oplever at kondomet lægger en dæmper på rejsningen og det er bare ikke fedt, når nu man prøver at beskytte sin partner og sig selv. Ved at sætte en ring om penis  styrker du erektionen og når først den er oppe og stå, er det meget nemmere at påføre kondomet.

Sådan fungerer en penis ring

Når penis bliver stiv, er det fordi hjernen sender signaler til penis gennem nerverne.  Det får muskelcellerne i penis til at trække sig sammen, mens blodkarrene udvider sig.

En penisring, giver dig en større og kraftigere erektion. Det gør den fordi blodet bliver længere tid i penis, fordi ringen øger blodtrykket ud i penis. Derfor vil du opleve, at du kan holde længere. Din partner vil opleve din penis som større og mere fyldig.  Det er forholdsvist simpelt at bruge en penisring. Langt de fleste, skal påføres i slap tilstand. Det kan være en god ide, at barbere penis omkring roden – hvis der kommer hår i klemme, kan det være lidt af en stemningsdræber.

Hvilken ring skal du vælge?

Penisringe findes i udgaver, faste, elastiske, tykke, tynde, med og uden vibrator. De er enten lavet i silikone, TPR eller metal. Mulighederne er mange. Men hvilken en passer til dig?

Tykkelsen bestemmer trykket. Elastiske ringe findes i flere tykkelser. De tykkeste er dem der kaldes doughnut ringe. Tommelfingerreglen er, at jo tykkere ringen er, jo større er trykket rundt omkring penis.

Tre slags penisringe.

Den klassiske udgave er lavet i enten silikone, metal eller TPR. Det er en penis ring uden vibrator og findes i forskellige tykkelser.  Den strammer let omkring penis roden og er god til både begyndere og øvende.  Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du prøve en justerbar penis ring, så styrer du helt selv, hvor stram ringen skal være.

Penisringe med vibrationer findes i mange udgaver. De fleste ligner en klassisk penisring, der er blevet opgraderet med vibrator. De findes også i udgaver der kan stimulere anus, enten i form af en anal dildo, eller prostatastimulator.  Vibratoren får ikke penis til at vibrere, dens funktion er derimod, at stimulere klitoris under sex.

Til sidst er der dem, med to eller flere ringe. Her fungerer ringen, ved at klemme om både penis og pung. Den kræver lidt mere snilde, at sætte på plads, men det er arbejdet værd. Flerringede penis ringe, findes også med vibrator, ofte  i form af entenanal vibratoreller prostata stimulator.

Hvilken ring, du er mest til, er helt op til dig. Start med en klassisk ring og prøv dig derefter frem til, hvilket materiale og form og funktion du er mest til.

Silikone, TPR eller metal?

Silikone har den fordel at det er blødt og nænsomt mod huden, det er elastisk og alligevel fast på samme tid og så er det lugtneutralt og nemt at rengøre.

TPR minder meget om silikone, men det er blødere og mere naturtro. Det er meget fleksibelt og slidstærkt. TPR er lugtneutral og hudvenligt.

Metal er ufleksibelt og derfor føles ringene strammere omkring penis. Metal er varmefølsomt og du kan derfor enten køle eller opvarme det, for større nydelse.

Sådan påfører du en penis ring

Den klassiske penis ring på påfører du ved, forsigtigt at føre den ned til roden. Du bestemmer selv om du vil gøre det i slap eller stiv tilstand. Prøv dig frem og find ud af, hvad der fungere bedst for dig. Skal påføringen være lidt nemmere, kan en smule glidecreme hjælpe. Brug en vandbaseret glide creme til silikone og TPR, materiale. Er ringen i metal, kan du bruge enten en vandbaseret eller en silikonebaseret glidecreme.

Er din ring med vibrator, er fremgangsmåden den samme som med en klassisk penis ring. Når ringen sidder som den skal, tænder du vibratoren. Vibratoren stimulere kvindens klitoris når du er inde i hende. Det er virkelig en penis opgradering der vil noget.! Hvis du vil gøre det ekstra godt for hende, så lad hende ride dig. På den måde kan hun selv styre, hvor stor stimulering af klitoris skal være.

Har du investeret i en med flere ringe, kommer påføringen an på, hvor mange ringe der er.

Er der to ringe, skal den ene placeres omkring pungen, mens den anden skal på selve penis. Det er bedst at påføre ringene i slap tilstand. Er det nyt for dig, at bruge flere ringe så start med en i fleksibelt materiale.

Er der tre tinge skal den største placeres rundt om bollerne, mens de to andre sættes på ved rod og på selve penis. Hvis de to andre ringe, har forskellige størrelser, skal den mindste omkring roden og den anden skal påsættes selve skaftet.

Det anbefales, at du max lader ringen sidde i max 20 minutter.

Ikke kun til parleg

Selv om det er oplagt, at bruge en penisring til samleje, så kan du også får en helt fantastisk onanioplevelse, når du bruger en penis ring. Du holder længere og onanioplevelsen bliver en helt andet, især når du kommer. Du kan give dig selv et handjob, men du kan også bruge en fleshlight.

Tilføjet til indkøbskurven