Viser alle 17 resultater


Måske gør du det meget og måske gør du det ikke så meget – altså onanerer. Uanset om du er mand eller kvinde, så er det rigtig sundt at onanere. Du får lettet trykket, du får sværere ved at få stress og så får du mere lyst til sex, når du onanerer regelmæssigt.

Har du lyst til at spice dit onani game lidt op, så findes der et hav af forskellige muligheder. Se vores udvalg af onani produkter som Tenga onani æg og sleeves. Kig nedenfor og bliv inspireret og få gode ideer. Læs mere

-23%
DKK 349,00 DKK 269,00
-27%
-27%
DKK 75,00 DKK 55,00
-27%
DKK 75,00 DKK 55,00
-27%
DKK 75,00 DKK 55,00
-27%
DKK 75,00 DKK 55,00
-27%
DKK 75,00 DKK 55,00
-27%
DKK 75,00 DKK 55,00
-27%
-27%
-27%
-53%

Black friday til mænd

Tenga Stepper onani æg til håndjob

DKK 75,00 DKK 35,00

Tenga onani æg - hvad er det?

I mange år har der været meget fokus på at udvikle sexlegetøj til kvinder. Meget sexlegetøj til kvinder har fået et lækkert og moderne design. Og inden for de seneste år, så har mændenes onani produkter i den grad fået en overhaling.

Det skal nemlig ikke være hverken skamfuldt eller hemmeligt, at mænd elsker at onanere. Med et onani æg får du et onani produkt, der er både moderne og lækkert at bruge. Det er ikke uden grund, at især onani æg fra Tenga har fået så stor succes blandt mænd verden over.

Sådan bruger du et Tenga onani æg

Et Tenga onani æg fungerer faktisk lidt som et penis sleeve. Grunden til at det kaldes et æg, er fordi emballagen er formet som et æg. Det er derfor let at transportere og opbevare. Når du skal bruge det, tager du det ud af (ægge)skallen.

Du tager lidt vandbaseret glidecreme på (ligesom med et penis sleeve), og trækker det ned og penis. Det er stramt og lækkert, men kan give sig, så det passer til alle penis størrelser. Efter brug vasker du det under den varme hane, eller du bruger en rengørings spray til sexlegetøj. Derefter lader du det tørre og det er så klar til næste gang.

Brug dem flere gange

Onani æggene fra Tenga er engangsprodukter, hvilket også er derfor at prisen er så lav. De kan bruges 5-6 gange, hvis du passer ordentligt på det og vasker det godt efter brug. Tenga onani æg fås i seks forskellige varianter med hver sin indvendige stimulering.

De kan købes enkeltvis eller i en samlet (ægge)bakke med alle seks æg i. Det betyder også at din onani session kan se forskellig ud fra gang til gang. Onani bør ikke være kedeligt og hvis du afprøver de forskellige varianter, så bliver onani meget sjovere og frækkere.

Hvad er et onani sleeve fra Tenga?

Et Tenga onani sleeve er, som navnet siger, et sleeve som du bruger når du onanerer. Det tilfører ekstra stimulans og det kan gøre selve oplevelsen meget bedre og frækkere.I grove træk, så er de fleste onani sleeves lavet i et silikone materiale, der gør, at det er både fleksibelt, men samtidig fast.

Hmm, og hvordan skal det så lige forstås. Har du tidligere brugt eller prøvet en penis ring, der er lavet af silikone, så er det lidt samme følelse, som man får ved at bruge et sleeve. I stedet for, at der bare sidder en lille ring om roden på penis, så dækker et sleeve en større del af penis.

Sådan bruger du et onani sleeve

Et onani sleeve bruges på den måde, at du bruger en god vandbaseret glidecreme og putter på dit sleeve eller på penis. Derefter trækker du sleevet ned over penis. Allerede nu bør det mærkes utrolig dejligt.

Den lidt stramme følelse, der glider let ned over penis, hjælper hurtigt på din erektion. Når sleevet sidder godt om penis, så bruger du bare hånden, som du plejer og kører den op og ned ad penis. Kæl eventuelt for penis hovedet, hvis der er hul til det.

Sådan får du endnu mere ud af dit Tenga onaniprodukt

Du har måske hørt det før, og det står også flere steder, men det er ikke for sjov, når vi siger, at én af de vigtigste ingredienser til en bedre onani er glidecreme. Brug glidecreme, både når du leger alene og når du er samme med din partner. Det gør en kæmpe forskel for hele sex oplevelsen.

Et andet trick du kan bruge er, at du kan varme dit Tenga onani sleeve under den varme eller kolde hane. Lad det være der et par minutter indtil, at du synes det virker lækkert. Når du er tilpas, så giver det en helt anden fornemmelse og stimulering. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Hvorfor bør man overhovedet onanere?

Det er sundt at dyrke sex. Om du gør det med en partner eller klarer den selv. Der er flere helbredsmæssige fordele, såsom mindre stress, et sundere helbred og en større indsigt i hvad du selv kan lide.

Når du dyrker sex og får orgasme, så frigiver din krop endorfiner, hvilket også kaldes et glædeshormon. Det giver nemlig glæde og velvære i hele kroppen. For både mænd og kvinder gælder det også, at onani kan medføre, at man får bedre sex med en partner. Det kan du også læse meget mere om i vores blogindlæg.

Hvorfor skal du købe et onaniprodukt fra Tenga?

Der er flere grunde til, at du bør investere i et eller flere onani produkter. Det helt åbenlyse er, at du gerne vil få det bedste ud af din onani. Du kan naturligvis godt bare bruge klør fem. Men ønsker du en kraftigere stimulering og at eksperimentere lidt med dit sexliv, så er sexlegetøj jo en oplagt måde at gøre det på.

Når man først kommer i gang med at bruge et onaniprodukt fra Tenga, uanset om det er et penis sleeve eller et onani æg eller noget helt tredje, bliver utrolig glade for det. Det handler nemlig i høj grad om afveksling. De mange forskellige typer og modeller af penis sleeves og onani æg der findes, kan noget særligt.

Afstress i badet med sexlegetøj

Selvom, man bruger forskellige onani produkter, så er det ikke givet, at du skal bruge dem hver eneste gang. Men hvis du har tid og lyst, så er det oplagt at bruge noget ekstra legetøj og gøre noget ekstra ud af hele oplevelsen.

Det kan man f.eks. også gøre ved at tage det med i bad eller lignende. Både onani æg og sleeves er nemlig vandtætte. Og hvorfor ikke stresse af ude i badet, hvor du har dit onani legetøj fra Tenga lige ved hånden. Det gør badet en del sjovere og du er klar til at angribe resten af dagen.

Mange forskellige varianter

Onani produkter, ligesom andre stykker sexlegetøj, er skabt til at give den bedste form for stimulering. Derfor findes der også mange forskellige slags stimulering, når det kommer til både Tenga onani æg og sleeves. 

De er ofte udstyret med enten spikes, knobber eller andet, der giver hver sin form for stimulering, som tydeligt kan mærkes på penis. De forskellige udsmykninger gør en stor forskel og hvilken der bliver din favorit er et spørgsmål om smag og behag.

Tag dine Tenga onaniprodukter med i dobbeltsengen

Sexlegetøj er ikke forbeholdt par. Stort set alt sexlegetøj kan bruges ved solo leg, og det gør det oftere lidt sjovere. Selvom, at disse Tenga produkter er oplagte at bruge til onani, så er der jo ingen der siger, at man ikke kan hive dem med i dobbeltsengen sammen med en partner.

Lad endelig forspillet starte ud med, at du bliver stimuleret med et penis sleeve. Når din partner trækker det ned over penis og du ligger bundet til sengen, uden at kunne bevæge dig, så finder du ud af, at det kan være enormt frækt at trække dit onaniprodukt med i sengen med din partner.

Sådan rengør du dine onani produkter

Både Tenga onani æg og sleeves og alt andet sexlegetøj for den sags skyld skal vaskes grundigt efter brug. En høj hygiejne er vigtig, når det drejer sig om sex, både med og uden en partner. Det gælder både én selv, men også det sexlegetøj som man bruger.

Heldigvis er det ret let at rengøre sine onani produkter. Efter brug skyller du dem under den varme hane. Sørg for at komme ind i alle kanter og revner. Brug eventuelt en rengørings spray til sexlegetøj. På den måde sikre du at det er helt rent.

Rent sexlegetøj

Ud over det hygiejniske aspekt, så er det også vigtigt at rengøre sit sexlegetøj grundigt, da det holder bedre. Overfladerne både indvendigt og udvendigt har bedst af, at være helt rene, når de ligger i skuffen.

På samme måde har de også bedst af at tørre fuldstændig efter de er vasket, før du lægger dem ned i natbordsskuffen eller der hvor du opbevarer dit sexlegetøj. Dermed er det rent og klar til næste gang, hvor du skal tilfredsstille dig selv.

Bruger flere stykker sexlegetøj sammen

Der er ingen der siger, at man kun kan bruge et stykke sexlegetøj ad gangen. Der er ingen grænser eller regler for, hvordan man skal bruge sit sexlegetøj. Derfor kan det også være ekstra frækt at eksperimentere. På den måde finder du lettere ud af hvad der tænder dig og hvad der fungerer for dig.

Især under onani bliver man klogere på dig selv. Måske du finder ud af, at det er ekstra dejligt hvis du bruger en penis ring sammen med dit Tenga onani æg. Det hele handler om, at øge den fantastiske stimulering – og hvorfor så ikke bare kaste sig ud i det.

Bestil dine Tenga produkter trygt hos os

Du kan trygt handle dine Tenga produkter hos os, du er nemlig altid sikret den bedst mulige pris. Vi sender naturligvis også altid dit nye Tenga legetøj helt diskret. Du skal aldrig være bekymret for at naboen lige opdager hvad pakken for os indeholder.

Har nogle spørgsmål til vores sexlegetøj, er du altid velkommen til at kontakte os, enten på mail eller via tlf. Vi opdaterer også løbende vores YouTube profil med videoer af det forskellige legetøj, så du kan få lidt flere informationer og måske svar på de spørgsmål du måtte have.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.