Viser 1–32 af 74 resultater

Et godt handjob kan redde selv den værste dag. Det kan også gøre en god dag endnu bedre. Der findes heldigvis en masse forskellige former for sexlegetøj, der kan gøre dit onani handjob endnu bedre. Og hvorfor ikke bruge de muligheder, der nu engang er.

Gør dit onani handjob endnu bedre med onani produkter. De er alle lavet, så de giver mest mulig stimulering. Du finder let de produkter, som du synes tilfredsstiller allerbedst, da der findes virkelig mange forskellige varianter. Så prøv dig frem og se med herunder. Læs mere

-20%
-20%
-9%
DKK 649,00 DKK 589,00
-31%
-39%
DKK 900,00 DKK 550,00
-24%
DKK 600,00 DKK 459,00

Hvilke onani handjob produkter findes der?

Der findes utallige forskellige produkter, som man kan bruge, når man onanerer. Der findes de mere simple produkter, hvor det næsten siger sig selv, hvordan man bruger dem, og så findes der de mere avancerede former for produkter.

Hvilke der er noget for dig er smag og behag. Men det er hvert fald sikkert at sige, at der findes noget til enhver smag. Der er både elektroniske produkter og så er der de mere manuelle og klassiske produkter. Der kommer også hele tiden nye produkter på markedet, og derfor kan man næsten altid finde noget nyt og spændende.

Onani sleeve, Tenga æg eller fleshlight

Nogle af de mest populære produkter, som man især forbinder med onani handjobs er onani sleeves, Tenga æg og de evigt populære fleshlights. De har alle sammen det til fælles, at de kan fungere som et supplement til et almindeligt handjob.

Det betyder også, at du har kontrollen til at styre produktet, men det er med til at give yderligere stimulering til penis. Et handjob bliver typisk forbundet med hånden der kører op og ned ad penis og det er også derfor, at det er netop disse produkter, som du finder i denne kategori.

Brug dit sexlegetøj på kryds og tværs

Der findes naturligvis også mange andre stykker sexlegetøj, som man kan bruge under onani, som f.eks. prostata vibratorer, dildoer og lignende, men de ligger under andre kategorier. Det gør det lettere for dig, når du skal navigere rundt på siden og leder efter nye frække varer hjem til.

Man kan naturligvis sagtens bruge de mange forskellige slags sexlegetøj sammen på kryds og tværs. Hvis man derfor synes, at det er ekstra frækt både at bruge en dildo til anal stimulering og en fleshlight, så kan man lige så godt udnytte det og dermed opnå dobbelt stimulering.

Få ekstra intense orgasmer med et onani handjob

Vi kender det alle sammen. Man kan få helt ondt i hånden, når man onanerer og alligevel så hjælper det ikke rigtig noget. Med et onani handjob produkt, så er du næsten garanteret en fuldstændig fantastisk orgasme, for du skal nemlig ikke anstrenge dig nær så meget.

Alle produkterne er skabt så de stimulerer penis på den helt rigtige måde og derfor vil du også opleve at dine orgasmer vil være vildere end nogensinde før. Du kan også eksperimentere med de forskellige produkter og dermed finde måder, som er ekstra gode til dig.

Hvad er et Tenga onani æg?

Et onani æg er en form for onani sleeve, der er pakket ind i en praktisk lille (ægge)skal. Det gør den let at opbevare, men også let tage med på farten, hvis man skal afsted. Inde i æggeskallen ligger der et onanisleeve, der oftest er lavet i det lækreste glatte silikone.

De findes oftest med forskellige udformninger indeni, hvilket giver forskellige stimulerings muligheder. Dermed kan du også veksle lidt i mellem forskellige former for stimulering. Sleevet der ligger inden i skallen er formet som et form for rør, som man sætter uden på penis.

Brug masser af glidecreme

Det er stramt, så du får den helt rigtige stramme følelse rundt om penis og det er oftest udstyret med enten knopper, riller eller noget tredje. Når du har ført penis ind i røret, så kan du bevæge det op og ned og dermed onanere, blot på en endnu mere fantastisk måde.

For at få en endnu bedre oplevelse, så bør du huske at bruge glidecreme. Det gør en kæmpe forskel og det gælder både, når du har sex med en partner og når du leger solo. Den glidende og glatte fornemmelse gør underværker og udover den lækre følelse, så undgår du også rifter og gener.

Hvad er et onani sleeve?

De findes en form for onani sleeve i både Tenga ægget, de andre onani æg, i fleshlights og andre onani produkter. De kan fås i mange forskellige udgaver og du kan også få dem uden andet tilbehør. Her får du bare sleevet, om du bestemmer så selv, hvor stramt det skal sidde, da du kan regulere det med hånden.

Onani sleevet er et af de meget simple onani produkter. Det betyder dog ikke, at det ikke er godt, for det er det. Der er en grund til at de er meget populære blandt både erfarne og uerfarne brugere af sexlegetøj. Det kan måske også være mere oplagt at inddrage et onani sleeve i dobbeltsengen, da det virker relativt uskyldigt.

Få endnu mere ud af dit onani handjob

Ud over at du naturligvis altid skal bruge en god vandbaseret glidecreme, så er der også andre måder, som du kan få ekstra meget ud af dit onani handjob produkt på. Du kan nemlig både prøve at varme og køle onani sleevet for at opnå en ny og anderledes stimulering.

Varme og kulde kan gøre noget helt særligt for dig. Der er naturligvis ikke tale om glohed eller iskold, da de færreste tænder på noget iskoldt eller brandvarmt direkte på penis. Men du kan godt variere temperaturen lidt og dermed gøre endnu mere for stimuleringen af penis.

Sådan varmer eller køler du dit onani handjob produkt

Uanset om du har med en fleshlight, et onani æg eller et onani sleeve eller noget helt andet, hvor der også er en form for sleeve til penis indeni, så kan du prøve at varme eller køle det. Hold det blot under den varme eller kolde hane et par minutter eller så lang tid, som du synes.

Mærk efter for en god ordens skyld, før du indfører penis i den, og mærk hvordan den anderledes temperatur mærkes helt fantastisk, ny og anderledes. Ligesom det er sjovt og frækt at eksperimentere med sexlegetøj, så er det også frækt at afprøve nye ting med det legetøj, som man allerede har.

Tag det med i dobbeltsengen

Onani er oftest noget som man foretager sig alene. Der er dog ingen der siger, at du ikke kan bruge dit onani handjob produkt sammen med en partner. Faktisk kan det være rigtig frækt at bruge alverdens slags sexlegetøj sammen. Det kan tilføre noget nyt og frækt til jeres sexliv.

Lad f.eks. din partner bruge onani sleevet på dig og I kan begge være sikre på, at din penis er mere end klar, når I skal til del 2 af akten. Du kan også bruge den på din mandlige partner og dermed fornøje jer på den måde. Det er kun fantasien der sætter grænserne, så det er bare med at komme i gang.  

Sådan rengør du dit onani handjob produkt

Noget af det vigtigste, når vi taler om sex og sexlegetøj, er hygiejne. Det er ikke kun dig selv der skal være ren og lækker, det skal dit sexlegetøj også. Det er der flere grunde til og udover den åbenlyse grund, at det kan være lidt ulækkert ikke at sikre en høj hygiejne, så er der også den, at det kan gå ud over dit legetøj.

Hvis du ikke passer godt på det både under brug, men også efter, så kan det ødelægge især overfladen. Derfor bør du være ret omhyggelig, når du har brugt dit sexlegetøj og derfor vaske det grundigt. Det er slet ikke så besværligt og hvis du vil gøre det endnu lettere, så brug en rengørings spray til sexlegetøj.

Brug en rengørings spray

Du kan også bare vaske det under den varme hane med lidt sæbe, der ikke indeholder silikone. For både sæbe og glidecreme gælder det, at det kan ædelægge overfladen, hvilket ville være ærgerligt. Når du har vasket sleevet og været rundt i alle revner og riller, så tørrer du det og lægger det derefter til tørre, før du lægger det væk og det er klar til brug igen.

En rengørings spray gør det hele meget lettere, du er også mere sikker på, at det er helt rent. Det kan måske føles som unødvendige penge, hvis du kun har et stykke sexlegetøj, men hvis du er som folk er flest, så får du hurtigt mere og dermed kan du bruge den til alt dit legetøj. 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.