Viser alle 12 resultater


Måske gør du det meget og måske gør du det ikke så meget – altså onanerer. Om du er mand eller kvinde, så er det rigtig sundt at onanere. Du får lettet trykket, du får sværere ved at få stress og så får du mere lyst til sex, når du onanerer regelmæssigt. Har du lyst til at spice dit onani game lidt op, så er der et hav af forskellige muligheder. Se vores udvalg af onani produkter som onani æg og sleeves. Kig nedenfor og bliv inspireret og få gode ideer. Læs mere


Onani sleeves - hvad er det?

Et onani sleeve er, som navnet siger, et sleeve som du burger når du onanerer. Det tilfører ekstra stimulans og det kan gøre selve oplevelsen meget bedre og frækkere.

I grove træk, så er de fleste onani sleeves lavet i et silikone materiale, der gør, at det er både fleksibelt, men samtidig fast. Hmm, og hvordan skal det så lige forstås. Har du tidligere brugt eller prøvet en penis ring, der er lavet af silikone, så er det lidt samme følelse, som man får ved at bruge et sleeve. I stedet for, at der bare sidder en lille ring om roden på penis, så dækker et sleeve en større del og giver derfor meget mere stimulans.

Et onani sleeve bruges på den måde, at du bruger en god vandbaseret glidecreme og putter på dit sleeve eller på penis. Derefter trækker du sleevet ned over penis. Allerede nu bør det mærkes utrolig djeligt. Den lidt stramme følelse, der glider let ned over penis hjælper hurtigt på din erektion. Når sleevet sidder godt om penis, så bruger du bare hånden, som du plejer og kører den op og ned af penis. Kæl eventuelt for penis hovedet, hvis der er hul til det.

Kan man ikke bare bruge klør fem, hvorfor skal man købe et onani produkt?

Jo, er det korte svar. Du kan naturligvis godt bare bruge klør fem. Men ønsker du en kraftigere stimulering og at eksperimentere lidt med dit sexliv, så er sexlegetøj jo en oplagt måde at gøre det på. Sexlegetøj er ikke forbeholdt par. Stort set alt sexlegetøj kan bruges ved sololeg, og det gør det oftere lidt sjovere.

Mange der først kommer i gang med at bruge et onaniprodukt, uanset om det er et penis sleeve eller et onani æg, varierer også om de bruger noget eller ej. Det handler nemlig i høj grad om afveksling. De mange forskellige typer og modeller af penis sleeves og onani æg der findes, kan noget særligt. De er ofte udstyret med enten spikes, knobber eller andet, der giver hver sin form for stimulering.

Selvom at disse produkter er oplagte at bruge til onani, så er der jo ingen der siger, at man ikke kan hive dem med i dobbeltsengen sammen med en partner. Lad endelig forspillet starte ud med, at du bliver stimuleret med et penis sleeve. Når din partner trækker det ned og penis og du ligger bundet til sengen, uden at kunne bevæge dig, så finder du ud af, at det kan være enormt frækt, at trække dit onani produkt med i sengen med din partner.

Onani æg  

I mange år har der været meget fokus på at udvikle sexlegetøj til kvinder. Meget sexlegetøj til kvinder har fået et lækkert og moderne design. Og inden for de seneste år, så har mændenes onani produkter i den grad fået en overhaling.

Det skal nemlig ikke være hverken skamfuldt eller hemmeligt, at mænd elsker at onanere. Med et onani æg får du et onani produkt, der er både moderne og lækkert at bruge. Det er ikke uden grund, at især Tengas onani æg har fået så stor succes blandt mænd verden over. De er nemlig utrolig lette og lækre at bruge og så giver de, de mest fantastiske orgasmer.

Et onani æg fungerer faktisk lidt som et penis sleeve. Grunden til at det kaldes et æg, er fordi emballagen er formet som et æg. Det er derfor let at transportere og opbevare. Når du skal bruge det, tager du det ud af (ægge)skallen. Du tager lidt vandbaseret glidecreme på (ligesom med dit penis sleeve), og trækker det ned og penis. Det er stramt og lækkert, men kan give sig, så det passer til alle penis størrelser. Efter brug vasker du det under den varme hane, eller du bruger en rengøringsspray til sexlegetøj. Derefter lader du det tørre og det er så klar til næste gang.

Onani æggene er engangsprodukter, hvilket også er derfor at prisen er så lav. De kan bruges 5-6 gange, hvis du passer ordenligt på det og vasker det godt efter brug. Tenga onani æg fås i seks forskellige varianter med hver sin indvendige stimulering. De kan købes enkeltvis eller i en samlet (ægge)bakke med alle seks æg i.

Sådan får du endnu mere ud af dit onaniprodukt

Du har måske hørt det før, og det står også flere steder, men det er ikke for sjov, når vi siger, at én af de vigtigste ingredienser til en bedre onani er glidecreme. Brug for hulen glidecreme, både når du leger alene og når du er samme med din partner. Det gør en kæmpe forskel for hele sex oplevelsen. Uanset om du bruger et stykke sexlegetøj eller ej, så gør dig selv en tjeneste og brug glidecreme.

Et andet trick du kan bruge er, at du kan varme dit onani sleeve under den varme hane. Lad det være der et par minutter eller indtil, at du synes det virker lækkert (pas på, at det ikke bliver for varmt). Når du er lunt, så giver det en helt anden fornemmelse og stimulering. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Hvorfor bør man overhovedet onanere?

Det er sundt at dyrke sex. Om du gør det med en partner eller klarer den selv. Der er flere helbredsmæssige fordele, såsom mindre stress, et sundere helbred og en større indsigt i hvad du selv kan lide.

Når du dyrker sex, så frigiver din krop endorfiner. Det er også det, der kaldes et glædeshormon. Det giver nemlig glæde og velvære i hele kroppen. For både mænd og kvinder gælder det også, at onani kan medføre, at man får bedre sex med en partner. Det er altså bare med at klø på og komme i gang med at onanere (mere). Det kan du også læse meget mere om i vores blogindlæg.

Tilføjet til indkøbskurven