Viser alle 18 resultater


Opnå en frækkere og mere realistisk onanioplevelse med en fleshlight. Det er ikke for sjov, at det er verdens mest solgte onaniprodukt til mænd. Gør din onani sjovere og mere stimulerende med fleshlights. De findes i et hav af forskellige udformninger og med forskellige stimuleringer og vigtigste af alt – så er fleshlights den bedste måde, at give sig selv en orgasme på.

Det er også blandt det mest populære stykke sexlegetøj til mænd hos os. Her hos AltErTysTys.dk kan du få en til både vaginal og anal stimulation, men også til dig der tænder på et godt blowjob. Hvilken mand gør ikke det? Uanset hvad findes der en type, som passer perfekt til dig. Læs mere

-33%
DKK 549,00 DKK 369,00

Fleshlight - Tættere kommer du ikke på den ægte vare

Vi kan hurtigt blive enige om, at den følelse sex med en partner giver ikke kan sammenlignes med noget andet. Men der findes et produkt, der kommer tæt på. Nemlig en fleshlight. Ønsker du et onaniprodukt, der føles så livagtigt, at du næsten kommer i tvivl, om det er den ægte vare? Så er en fleshlight en sikker vinder.

Alle er lavet i det lækreste bløde realskin materiale, der som navnet siger, føles meget naturligt. Egentlig er det et silikone materiale, der typisk har en udformning som vagina. Selve vagina stykket foroven ligner til forveksling den ægte vare med farve og realistiske skamlæber i en let rosa farve.

Verdens mest populære onaniprodukt til mænd er en fleshlight

Det er det mest populære onaniprodukt til mænd, og vi forstår godt hvorfor! Ikke kun her i Danmark, men verdenen over. Prøv en af de populære fleshlights, der til forveksling ligner blot en lommelygte - men lad dig ikke narre. Når først låget skrues af kan du godt forberede dig på den mest pirrende onanioplevelse.

Den diskrete indpakning gør det endnu mere praktisk at have den med i tasken uden at blive ’opdaget’. En anden stor fordel ved dette onaniprodukt er, at der anti vaccum i bunden. Så kan du selv bestemme, hvor meget den skal stramme om penis.

Naturtro tekstur og materiale

Alle vores fleshlights er lavet af et lækkert realskin materiale, som er det der gør onanioplevelsen blød, lækker og realistisk. Det ligger jo også lidt i navnet. Realskin er lavet af materialet medicinsk silikone. Medicinsk silikone irriterer ikke huden og er samtidig lugtfri. Derudover er materialet meget fleksibelt, hvilket ægte hud og kød jo også er.

Det er ikke kun udenpå, at dette produkt ser naturtro ud. Indvendigt har alle nemlig forskellige teksturer og designs, som gør oplevelsen enormt stimulerende. Med forskellige nubrer, mønstrer og riller, får du en anderledes og stimulerende følelse, hver gang du bruge dine fleshlights.

Få den bedste onanioplevelse med fleshlights

Du får uden sammenligning den bedste onanioplevelse, som mand med fleshlights. Alle modellerne har en forskellig indre tekstur, så du kan med god grund anskaffe dig flere typer for forskellige onanioplevelser. Om du er til anal, vaginal eller måske et frækt blowjob.

Disse produkter er typisk 16 cm, hvilket passer nogenlunde med hvad en vagina kan blive i ophidset tilstand. Alt dette er altså med til at skabe rammerne for en enormt tilfredsstillende og realistisk onanioplevelse, som gør onani langt mere stimulerende.

Fleshlight er vores mest solgte onaniprodukt til mænd

Det er ikke uden grund, at Fleshlights er det meste solgte sexlegetøj til mænd. Det diskrete lommelygte design og unikke real skin materiale gør nemlig, at mænd opnår en langt mere tilfredsstillende onanioplevelse. Dette onaniprodukt har faktisk været på markedet i mere end 20 år.

Det blev opfundet af Steve Shubin i slut 90’erne, en ex-politibetjent fra LA. Shubin’s kone gennemgik en høj risiko graviditet, som gjorde, at de ikke kunne have sex. I den sammenhæng lagde Shubin mærke til en mangel op markedet af sexlegetøj til mænd – nemlig et realistisk onaniprodukt.

På markedet i mere end 20 år

Konen støttede ham dermed i at udvikle et onaniprodukt, som skulle forbedre onanioplevelser for mænd. Og det har det siden også gjort verden over. Disse fleshlights er siden blevet videreudviklet med moderne teknologi og forbedret materiale, og de fås i et væld af forskellige farver, former og varianter.

Disse er til dem, der gerne vil give lidt mere for en ekstra fræk, stimulerende og realistisk onanioplevelse. F.eks. kan du få et realistisk onaniprodukt, som en kvindes nedre region. Det vil sige, at produktet egentlig er en del af en sexdukke, men hvor du kun får underlivet med vagina og anus. Her skal man ikke selv holde produktet, men derimod placere det – lige hvor du vil og hvornår du vil.

Fleshlights til enhver lyst

Der findes både nogle der er udformet som vagina, anal og mund. Uanset om du er til det ene eller det andet (eller måske en blanding), kan du være sikker på, at vi har produktet til dig. Er du mest til den klassiske vagina fleshlight, der også går under navnet pocket pussy? Den giver dig en fræk vaginal stimulation med en anden form for nubrer indeni.

Faktisk har alle fleshlights et forskelligt indre design for en anderledes form for stimulation. Er du til blowjobs? Forstil dig hvis du kunne få den samme følelse af et blowjob på hvilket som helst tidspunkt. Det kan du. Vores fleshlight med udformning som mund giver den mest pirrende orgasme med følelsen af et rigtigt blowjob.

Anal, vaginal eller et frækt blowjob

Er du mere til anal, findes der en type med udformning som anus, som har en mere stram fornemmelse. Det realistiske udseende er også med til at gøre oplevelsen dét mere livagtig og fræk.Udover de klassiske fleshlights, som er udformet som en lommelygte, findes der også nogle mere avancerede produkter.

Derudover kan du også finde maskiner, som gør arbejdet for dig. F.eks. har vi en yderst populær blowjob maskine. Det er til dig, der søger den ultimative blowjob oplevelse. Den er håndfri, så du skal bare læne dig tilbage og nyde maskinens 25 forskellige blowjob variationer. Du skal blot styre den med en fjernbetjening.

Helbredsmæssige fordele ved sexlegetøj til mænd

Desværre oplever vi, at der er meget stigmatisering og tabu omkring sexlegetøj og onaniprodukter til mænd. Det er langt mere anerkendt for kvinder at anvende sexlegetøj til onani. Men i virkeligheden er en fleshlight jo helt samme princip som en dildo.

Vi vil gerne være med til at nedbryde det stigma, der er opbygget omkring sexlegetøj til mænd. Hvorfor skal mænd snydes for at få bedre onanioplevelser? Der er så mange gode grunde og fordele ved brug af sexlegetøj – både blandt kvinder og mænd.

Nydelsen ved onani som mand

For det første er der nydelsen. Sexlegetøj kan i de fleste tilfælde gøre onani sjovere og mere stimulerende. Især et fleshlight er gavnligt, hvis man ønsker en mere realistisk oplevelse og variationer. Det kan blive noget så kedeligt og rutinepræget at onanere på den traditionelle facon med porno i den ene hånd og penis i den anden.

Onaniprodukter kan sørge for, at du får en anderledes og langt mere tilfredsstillende oplevelse. Derudover er der også mange helbredsmæssige fordele ved brug af sexlegetøj. Sexlegetøj og onani kan bl.a. hjælpe med at: Reducere stress, Sikre en bedre søvn, Forøge din sexlyst, Gøre dit humør bedre ved udløsning af endorfiner og meget mere

Masser fordele ved onani med fleshlights

Der er altså rigtig mange fordele, og dette er kun et udpluk af dem. Der er ingen skam i at have sexlyst og ønske mere tilfredsstillende onani. Det er det mest naturlige, og mange mænd bruger også sexlegetøj, men taler måske ikke så højt om det. Det synes vi, at der skal ændres på. Så gør noget godt for dig selv og anskaf en fleshlight.

Hos www.AltErTysTys.dk har vi lave priser på alt sexlegetøj. Vi er sikre på, at vi også har den, du står og mangler. Vi har forskellige typer til forskellige former for oplevelser. Det er ikke kun til sololeg du kan få glæde af fleshlights. De gavner dig i høj grad også som sexpartner.

Fleshlight er ikke kun til onani

Mange tror fejlagtigt, at en fleshlight kun er til solo leg, men din partner kan faktisk også få glæde af jævnlig brug af den. Hmm... hvordan? Tænker du måske. Mange mænd onanerer jævnligt, lige indtil de får en kæreste, men hvorfor stoppe hvis det kan gavne din kæreste? Hvordan gør du så lige det.

Ja, nu skal du høre. Hvor fantastisk ville det ikke være, hvis I kunne nyde hinanden i soveværelset endnu længere? Med dette produkt kan du øve din udholdenhed, og med tiden vil du kunne holde længere. Det kommer også din partner til gode. Du kan også tage den med i soveværelset sammen med din partner og lade din partner bruge den til et frækt handjob eller blowjob.

En fræk omgang i lagnerne

Du kender det sikkert. En hed aften der udvikler sig i lagnerne. Du bliver så tændt, at orgasmen er svær at holde tilbage. Inden du får set dig om, er festen forbi, og du kom alt for hurtigt. Der findes ikke noget værre. Du havde sådan glædet dig til en dejlig lang sexoplevelse.

Her er, hvad du skal gøre. For det første skal du anskaffe dig den fleshlight, der passer bedst til dig. Tag sleevet ud og hold den under varmt vand et par minutter, inden du fører det tilbage i cylinderen. Nyd nu en langt mere realistisk følelse. Perfekt til øvelse i at holde længere. Hvem vil ikke gerne kunne glæde sin partner med en længere sexoplevelse?

Mulighederne er mange med fleshlights

Opgrader klør fem til en fleshlight og oplev de mest pirrende onanioplevelser. Sleevet i de forskellige produkter er anderledes fra hinanden og giver dig orgasmer med forskellig stimulation. Så hvorfor ikke have en af hver? Vi kom ind på det før, men lige for at opsummere.

Du kan både få en fleshlight til anal, vaginal og oral penetrering. Det vil sige, at du kan opnå følelsen af analsex, vaginal sex og blowjob med dette produkt. Skal du have luksusmodellen, findes der en med vibrator, der via forskellige vibrationer giver dig den mest pirrende orgasme.

Hvem siger vibratorer kun er til kvinder

Hvem siger vibratorer kun er for kvinder? Som tidligere nævnt er der også helbredsmæssige fordele ved at bruge vibrerende sexlegetøj på penis. Vibrationerne er nemlig gode for nerverne og ’holder liv i dem’. Derudover gør vibrationerne bare onani og orgasme langt mere intens og nydelsesfuld.

Vores fleshlight forklædt som lommelygte er udstyret med anti-vakuum, så du selv kan styre, hvor meget vakuum der dannes. Jo mere vakuum der dannes, desto strammere omkring penis føles det. Nogle mænd vil endda påstå det er bedre end den ægte vare. Husk altid glidecremen sammen når du bruger fleshlights.

Køb fleshlights på Alt er tys tys

Uanset hvilken type du vælger, er det altid af højeste kvalitet til den billigste pris. Vi har nemlig prismatch på alt vores sexlegetøj, så vi sikrer dig den bedste pris. Vi leverer din fleshlight lynhurtigt, og pakken er altid diskret hos www.AltErTysTys.dk

Har du spørgsmål eller er du anden måde i tvivl om, hvilken slags du skal vælge eller hvordan du bruger den, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ellers kan du besøge vores YouTube kanal, hvor Pernille fremviser vores fleshlights.

Sådan bruger du din fleshlight

For at få den mest realistiske onanioplevelse, har vi nogle gode tips til, hvordan du bedst bruger din fleshlight. Sig farvel til klør fem og sig hej til den mere opgraderet model, du kan få med fleshlights. Har du først prøvet en, går du aldrig tilbage igen. Nyd den vildeste stimulering i en realistisk udformning.

Silikone sleevet både ligner og føles som ægte vare. Og så er hun klar lige når du har brug for hende. Du kan dog også få fleshlights der udformet som anus på en mand, hvis du ikke tænder på kvinder eller vaginal stimulering. Følg disse trin og du vil komme i orgasme himlen.

1)  Varm den under vand

Vi anbefaler altid, at du tager sleevet ud og holder den under varmt vand i 2-3 min således sleevet får en dejlig varm temperatur. Det gør en stor forskel med en anden temperatur og du vil hurtigt finde ud af at det giver dig en endnu mere lækker følelse under onani.

Du bestemmer selv om du vil lægge sleevet tilbage i din fleshlight eller holde det i hånden imens du nyder en fræk onanioplevelse. Du kan også tage den med i soveværelset, som en del af fræk sexleg. Måske i drømmer om fræk trekant, så kan dette være første skridt.

2) Juster hvor stramt det skal være

Som tidligere nævnt, er det muligt at justere, hvor meget vakuum der dannes. Det gør du ved at skrue på skruelåget på produktet. Det kan du sagtens gøre, mens du bruger den. F.eks. kan det give en helt vildt intens orgasme, hvis du skruer lidt på produktet, lige inden du kommer.

De fleste fleshlights kan du selv justere dette, men det er langt fra alle. Ønsker du den bedste onanioplevelse, vil vi helt klart anbefale dig en med anti-vaccum. Selvom det oplagte er til sololeg, kan din partner også få stor gavn af det. du vil kunne holde meget længere. En mulighed vil selvfølgelig også være en delay spray.

3) Brug en vandbaseret glidecreme

For større nydelse anbefaler vi hos AltErTysTys.dk, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med. Det er meget vigtigt, at glidecremen er vandbaseret, da den ellers vil ødelægge det lækre silikone materiale. Her er det en god idé at smøre din penis med glidecreme og evt. hælde lidt glidecreme ned i sleevet.

Det gør onanioplevelsen smooth og lækker. Desuden vil du også undgå rifter og ømhed efter brug. Der er ikke noget værre end intime gener og alt dette kan undgås ved brug af glidemiddel. Du skal heller ikke bekymre dig om allergi, den vandbaseret masse er nemlig allergi-venlig.

4) Brug den i forskellige stillinger

Disse onaniprodukter er designet til, at man bruger dem ved at føre dem op og ned over penis, ligesom når du onanerer. Men du kan faktisk også bruge dem i forskellige stillingerne. Det kan være med til at gøre oplevelsen endnu mere realistisk, end den i forvejen er.

Du kan selvfølgelig bruge den til et handjob, men du kan også penetrere produktet i dine favoritstillinger. F.eks. kan du fastspænde produktet mellem sofahynderne eller holde det fast mellem dine hænder, mens du penetrere det på knæ. Du kan også ligge på maven og bruge produktet, mens det ligger fastholdt under en pude. Mulighederne er mange, hvis man er lidt kreativ.

5) Tag den med i badet

Du kan med fordel tage fleshlights med i badet. Det varme vand og det våde miljø, gør oplevelsen langt mere fræk. Dog skal du huske på, at glidecremen bliver skyllet væk, så sørg for, at den ikke er placeret direkte under bruserens stråler. Husk ligeledes på, at der ikke må komme sæbe på produktet, da det kan ødelægge silikonen.

Du kan også få fleshlights med sugekop til at fastsættes direkte på væggen, hvor du kan nyde en fræk onanioplevelse - helt uden brug af hænder. Denne model egner sig særligt godt til at bruge i badet. Du kan også tage kæresten med, så kan bruge en vibrator i mens.

6) Find noget frækt porno

De fleste foretrækker at se porno, mens de onanerer. Det kan du med fordel også samtidig med, at du bruger din fleshlight. Her foreslår vi, at du finder en video af din yndlings pornostjerne. Er du også vild med Riley Reid? Så brug din vagina fleshlight og fantaser om fræk sex med Riley Reid, mens du ser en pornofilm med hende.

Måske du er mere til at tage Lana Rhoades analt? Så kan du med fordel bruge en anal fleshlight. Det kan også være at du er mere til frække blondiner, såsom Mia Malkova, som du kan fantasere om at få et lækkert blowjob af emd en blowjob fleshlight.

7) Rengør efter brug

Når du er færdig med at bruge din fleshlight, er det vigtigt, at du sørger for at rengøre det – lige som alt andet sexlegetøj. Du skal undgå at bruge sæbe, da det kan ødelægge silikonen. Vi anbefaler, at du enten bruger et rengøringsmiddel, som er lavet til silikone-baseret legetøj, f.eks. vores rengørings spray, eller bare varmt vand.

På den måde holder du produktet rent og hygejnisk. Du tager blot sleevet ud igen og skyller med varmt vand. Det vil holde alle fleshlights så god som ny og klar til en at give dig flere pirrende orgasmer. Desuden vil du også kunne have dit onaniprodukt i længere tid.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.