Viser alle 7 resultater

My Size kondomer er et tysk mærke inden for kondomer, og har siden 1997 leveret kvalitetskondomer til hele verden. Deres kondomer er udviklet til at give den bedste oplevelse til forbrugeren, og du er også garanteret den bedste pasform. My Size kondomer kommer nemlig i syv forskellige størrelser, så du kan finde den helt rette størrelse til netop dig. Størrelsen på kondomet har ikke bare indflydelse på, hvordan kondomet føles at have på. Det kan også påvirke, hvor sikkert kondomet er. Er kondomet for lille, er der større risiko for, at det revner, eller på anden måde går i stykker. Er det derimod for stort, kan det glide af under samleje.

My Size kondomer giver dig præcise og mere nuanceret størrelser, så du altid kan finde et kondom, der sidder perfekt til dig. Ved at vælge den rigtige størrelse undgår du også nedsat følsomhed, og andre gener du måske før har oplevet, når du bruger kondom. Hos Altertystys.dk går vi op i, at sex ikke bare skal være sjovt men også sikkert. Derfor giver vi dig et bredt udvalg af produkter fra Mys Size kondomer samt mange andre kondom typer og størrelser. Du kan med fordel også læse vores kondom guide, og blandt andet lære hvordan du måler din korrekte kondomstørrelse. Læs mere

-42%
DKK 119,00 DKK 69,00
-42%
DKK 119,00 DKK 69,00
-42%
DKK 119,00 DKK 69,00
-42%
DKK 119,00 DKK 69,00
-42%
DKK 119,00 DKK 69,00
-40%
DKK 50,00 DKK 30,00
-20%
DKK 10,00 DKK 8,00

My Size kondomer – En størrelse til alle

Når du vælger My Size kondomer, kan du være helt sikker på, at dit kondom passer til dig. De har nemlig inddelt deres kondomer i syv forskellige størrelser. Denne opdeling er langt mere varieret og nuanceret end de fleste andre kondom mærker.

Her vil du ofte finde en small, medium og large størrelse. Disse vil passe rigtig mange, men der vil være mindst lige så mange mænd, der ikke helt passer i disse størrelser. Derfor har My Size kondomer lavet flere størrelser, så endnu flere mænd kan opleve den helt rette pasform, når det kommer til kondomer.

Størrelsen på dit kondom handler nemlig ikke kun om komfort. Det er naturligvis en vigtig del af det, men det vigtigste er nok sikkerheden. En forkert størrelse kan faktisk gøre kondomet mindre sikkert. Hvis kondomet ikke sidder som det skal, men er enten for løst eller stramt, vil den beskyttelse det yder være mindsket.

Sådan finder du din kondomstørrelse

Er du i tvivl om, hvordan du finder din størrelse til My Size kondomer? Så bare rolig. Det er faktisk ret nemt. Du skal nemlig måle omkredsen af din penis. Mange mænd tror, at det er penislængden, der har indflydelse på kondomstørrelsen. Men det er derimod omkredsen, der skal måles.

På de forskellige My Size kondomer er det tydeligt markeret, hvilken omkreds der er tale om. På grund af de mange størrelser er der stor chance for, at du kan finde din præcise størrelse inden for dette mærke af kondomer. Hvis du falder lige mellem to størrelser, må du selv vurdere, hvad der giver dig den bedste komfort.

Det kan være, du foretrækker et mere tætsiddende kondom eller omvendt et med mere plads. Så længe du vælger den størrelse, du er tættest, vil du ikke opleve et for stramt eller for løst kondom, ligesom du ellers kan være ude for med andre kondom mærker.

Derfor betyder størrelsen alt

Lige når det kommer til kondomer, betyder størrelse alt. Det er ikke fordi, det er vigtigt i forhold til dine evner i soveværelset. Men fordi den rigtige kondomstørrelse kan have indvirkning på både din komfort og den beskyttelse, som kondomet yder. Derfor har My Size kondomer også lavet flere forskellige størrelser, som du kan vælge mellem.

Det giver dig mulighed for at få den bedste oplevelse med dit kondom. Der er nok mange mænd, der er har prøvet at miste følsomheden ved brug af kondom, eller som bare synes, det bliver ubehageligt i længden. Ved at vælge den rette størrelse inden for My Size kondomer, kan du undgå mange af disse gener.

At bruge kondom behøver derfor ikke at blive en ubehagelig og besværlig ting. Det kan med den rigtige størrelse blive en helt behagelig og sjov oplevelse. Du kan altså spare dig selv og dine fremtidige partnere for meget besvær ved lige at bruge lidt ekstra tid på at måle din kondomstørrelse helt korrekt.

Større sikkerhed med My Size kondomer

Når du vælger My Size kondomer, er du faktisk også med til at vælge et kondom, der kan yde dig og din partner større sikkerhed. Alle vores kondomer er naturligvis sikre, og giver den rette beskyttelse. My Size mærket har dog en forkant. De har nemlig flere størrelser, du kan vælge mellem.

Jo tættere du kan komme på den helt rigtige størrelse i forhold til din penis omkreds, jo mere sikkert er kondomet. At kondomer er 98% sikre, har du sikkert hørt. Men har du også hørt, at denne sikkerhed kun er gældende ved korrekt brug. Det vil sige, at bruger du en forkert størrelse, eller gør andet forkert ved brug af kondomet, mindskes sikkerheden.

Du kan derfor med fordel bruge et My Size kondom, da du kan ramme din størrelse helt rigtigt. Du slipper altså både for det ubehag, der kan opstå med et for lille kondom, samt den forøget risiko der er for, at det går i stykker. Samtidig undgår du også, at kondomet er for stort og glider af under brug.

7 forskellige størrelser

My Size kondomer adskiller sig fra andre kondomer på markedet på flere måder, men det der virkelig har gjort dem populære, er deres mange størrelser. De fleste kondommærker har begrænset størrelser og opdeler for det meste kondomer i enten small, medium eller large. Der kan også være mærker, der har en x-small samt en x-large.

Men kondomer fra My Size imponerer ved at komme i hele syv forskellige størrelser. Kondomerne er derudover også i ekstra god kvalitet, og virker dertil også som andre kondomer. Når du får den rigtige størrelse kondom, vil du hurtigt mærke en forskel i forhold til de mange andre kondomer, du har prøvet gennem livet.

Et kondom der er i den rigtige størrelse, vil blandt andet være meget nemmere at påføre korrekt. Det giver ikke bare en mere behagelig oplevelse, men gør også, at der er mindre risiko for revner i kondomet. Jo mere korrekt du kan behandle kondomet, jo bedre beskytter det.

En mere behagelig oplevelse

Mange mænd springer desværre kondomet over, når de skal være sammen med en ny partner eller med deres faste partner, inden de er blevet testet. Men det kan både være dumt, og noget man kommer til at fortryde. Ikke nok med at du udsætter dig selv og din partner for sexsygdomme, så er der også en forøget risiko for uønsket graviditet.

Men med My Size kondomer er der altså ingen undskyldning for at springe det vigtige latexhylster over. Du vil nemlig opleve en meget mere behagelig følelse, når du bruger et kondom i den rigtige størrelse. Meget af det ubehag mænd oplever ved brug af kondom, kommer af, at de bruger et kondom, der er for lille eller for stort.

Den forkerte størrelse gør kondomet mere ubehageligt og besværliggøre også brugen. Du kan også opleve, at din følsomhed bliver mindsket, hvis du bruger den forkerte størrelse. Derfor har My Size kondomer også de bedste, når det kommer til at finde den helt rigtige pasform til dig. 

Høj kvalitet hver gang

My Size kondomer har en særlig høj kvalitet. Det betyder, at du får en endnu mere behagelig oplevelse, når du bruger deres kondomer. De har fokus på kvalitet både i produktionen og emballagen af deres produkter. Deres kondomer er latex kondomer, og de bruger en ren natur latexgummi, der er af høj kvalitet.

Alle deres kondomer kommer samtidig med deres eget smøremiddel. Dette er særlig produceret til deres kondomer, og fungerer derfor optimalt til lige præcis deres produkt. Er du veganer? Så kan du også trygt bruge My Size kondomer. De er nemlig produceret uden brug af animalske ingredienser.

Producenterne har naturligvis også tænkt over emballagen til deres produkter. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan du opbevarer dine kondomer. Emballagen sikrer dig den bedste beskyttelse af kondomerne, og du kan derfor med fordel også opbevare dem heri.

My Size kondomer og glidecreme

Som med mange andre kondomer er My Size kondomer også med glidecreme. Men det kan ofte være nødvendigt at bruge ekstra glidecreme sammen med dit kondom. Her er det naturligvis vigtigt, at du bruger den rigtige type af kondom.

Når du bruger kondom af latex som kondomerne fra My Size er, skal du bruge en enten vandbaseret eller silikone glidecreme. Det du skal være opmærksom på, er ikke at bruge en oliebaseret glidecreme. Der findes nogle, der sælges, men der er også meget såkaldt ”hjemmelavet” glidecreme, der indeholder olie.

Det kan for eksempel være vaseline, cremer eller madolier. Disse er generelt aldrig en god ide at bruge som glidecreme, men sammen med latexkondomer er det helt forbudt. Olien i produkterne nedbryder eller opløser nemlig latexmaterialet. Det mindsker naturligvis den beskyttelse, som kondomet skulle give.

Sikker sex er sjov sex

Sex er bare sjovere, når det også er sikkert. Så skal du nemlig ikke bekymre dig om sexsygdomme eller uønsket graviditet. Når du bruger My Size kondomer, kan du være sikker på den bedste komfort, og den gode beskyttelse som kondomer giver ved korrekt brug.

Når du dyrker sikker sex, kan du slappe helt af og nyde oplevelsen fyldt ud. Det er altså ingen grund til at bruge energi på at tænke over alle de ting, sex uden kondom kan føre til. Hos Altertystys.dk går vi op i, at du altid kan dyrke sikker sex. Men vi er også store fortalere for, at sex skal være sjovt og nydelsesfyldt.

Derfor får du også et bredt udvalg af My Size kondomer, så du kan finde det helt rigtige produkt. Du kan naturligvis også finde mange andre slags kondomer i vores sortiment. Vi har dem med smag, dem med farver og selv dem, der er selvlysende.

Brug dine My Size kondomer korrekt

Den beskyttelse som et kondom giver mod sexsygdomme og graviditet, er kun gældende, når kondomet bruges korrekt. Derfor er det også vigtigt, at du opbevarer, påfører og fjerner kondomet rigtigt, hver gang du bruger et. Ved typisk brug siger man, at sikkerheden ved brug af kondom er på 82%. Det ligger altså under den sikkerhed på 98%, man normalt tilegner kondomer.

Du kan med fordel øve dig i at bruge kondomet helt rigtigt. Der findes mange guides på nettet der præcist beskriver hvordan du påfører og fjerner kondomet, så du opnår den optimale beskyttelse. Det kan være nemmere at få helt styr på teknikken, når du har roen til det og ikke føler dig presset fordi du har en partner der ligger og venter.

Med My Size kondomer får du den helt rigtige størrelse, hvilket gør det nemmere både at påføre og fjerne kondomet. Den korrekte kondomstørrelse kan derfor betyde meget for den generelle korrekte brug af kondomet.

Alle mænd er forskellige

My Size kondomer laver ikke bare flere forskellige størrelser inden for kondomer for at give dig større komfort og sikkerhed. De gør det også for at fortælle mænd i hele verden, at mænd og deres penisser er forskellige.

Ligesom vi i mange år har haft fokus på, at menneskekroppen kan se ud på mange forskellige måder, skal der også mere fokus på, at penis ligeledes kan se meget forskellige ud. Man kan ikke opgøre den i small, medium og large.

De mange forskellige størrelser derude kræver mindst lige så mange kondomstørrelser. Dette imødekommer My Size kondomer med deres syv forskellige størrelser. Du kan derfor nemt måle din penis omkreds og finde den kondom størrelse, der matcher bedst.

Køb dine My Size kondomer hos Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk kan du købe dine My Size kondomer samt mange andre kondommærker og typer. Kondomer behøver ikke at være kedelige eller irriterende. De kan være både sjove og ekstra stimulerende. Vi har udvalgt vores produkter nøje, så du får et varieret og spændende udvalg.

Har du spørgsmål til, hvilken kondomstørrelse eller type af kondom du skal bruge? Det kan også være du stadig er i tvivl om, hvilken glidecreme der er den rigtige? Så kan du altid kontakte os på enten mail eller telefon.

Du kan også besøge vores butik. Den er beliggende i Aarhus, og har alle de produkter, du også kan se på vores webshop. Her kan du få personlige og ikke mindst diskret betjening. Vi kan hjælpe dig med at få et både sjovt, sikkert og spændende sexliv.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.