Viser alle 6 resultater

Hos Altertystys.dk er vi stærke fortalere for at sex skal være sikkert men selvfølgelig også sjovt. Derfor er vi ekstra glade for kondomer med smag. Med disse særlig appetitlige kondomer kan du nemlig nyde smagen af jordbær eller friske munden op med en mintsmag. Kondomer med smag er naturligvis særlig anvendelige, når du skal give din partner et blowjob. Så kan du være sikker i sengen og samtidig gøre oplevelsen ekstra smagfuld. Du kan med fordel kigge vores udvalg af kondomer med smag ud, når du alligevel skal have flere kondomer til lageret. Vi kan kun anbefale, at du shopper kondomer, så du altid har nogen liggende. Det er nemlig ofte, når man mindst venter det, at man har muligheden for at bruge dem.

Det kan også være en fordel at have flere forskellige slags liggende. Måske er nogen til kondomer med smag, mens andre foretrækker helt almindelige kondomer. Der er mange kondomer at vælge i mellem, både når det kommer til størrelse og type. Derfor har vi også lavet en kondom guide, så du kan læse mere om, hvordan du finder det helt rigtige produkt. Hos Altertystys.dk er vi store fans af kondomer. Derfor finder du også et bredt udvalg lige her. Læs mere


Noget for enhver smag

Kondomer med smag er ikke kun en ting. Der findes selvfølgelig mange forskellige smage, så der er noget for enhver. Det er ikke sikkert, at du finder smagen af banan særlig tiltrækkende. Måske er du mere til en frisk smag af mint?

Uanset hvad kan du finde det i vores udvalg af kondomer med smag. De forskellige smage skal give dig mulighed for at vælge din favorit eller variere din oplevelse med flere forskellige typer. Det kan gøre det ekstra sjovt i soveværelset, når I skal afprøve dagens smag.

Med de mange frække smage kan oralsex og sex generelt blive endnu mere sjovt og udforskende. Sikker sex behøver ikke at være en kedelig og trist ting. Men kan i lige så høj grad også være en spændende og fræk tilføjelse.

Hvad er kondomer med smag?

Det smarte ved kondomer med smag er, at de fungerer lige som helt almindelige kondomer. Der er altså ikke noget nyt og kompliceret ved dem. Det skulle da lige være den nye oplevelse af at faktisk nyde at give et blowjob med kondom. Det er derfor også vigtigt, at kondomet passer dig, ligesom det også er, når du bruger andre typer af kondomer.

Du kan klikke dig ind på hvert enkelt produkt og læse mere om kondomet. Her vil der blandt andet være oplyst, hvilke mål kondomet har. Her er det vigtigt, at du ikke går efter længden, men diameteren eller omkredsen på kondomet.

Det er nemlig omkredsen på din penis, du skal måle, når du skal finde den korrekte kondomstørrelse. Kondomer har altid en god længde, og vil passe de mest almindelige størrelser. Der findes selvfølgelig også kondomer med ekstra længde for dem, som har brug for dette.

Vælg den smag du bedst kan lide

Når det kommer til kondomer med smag hos Altertystys.dk, er du heldig. Vi har nemlig et udvalg af forskellige smage, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Er du til smagen af tutti frutti, eller foretrækker du en smag af varm chokolade. Lige meget hvad kan du finde det hele lige her. Det kan være en god ide at prøve forskellige smage, indtil du har fundet din favorit.

Smagen af frugt som for eksempel jordbær eller banan kan være en velkommen friskhed, og gøre oplevelsen ved sikker oralsex meget bedre. Mange springer desværre kondomet over, når det kommer til oralsex, men det er faktisk lige så vigtigt som ved penetrerende sex, da der også her kan overføres sexsygdomme.

Hos Altertystys.dk vil vi gerne give vores kunder de bedste muligheder for at træffe fornuftige valg og passe på dem selv. Derfor synes vi også, at kondomer med smag er en uundværlig del af enhvers kondomsamling.

Sikker sex kan også være sjovt

Sikker sex betyder ikke kedelig sex. Tværtimod. Kondomer kan være en sjov tilføjelse i soveværelset, og giver jer mulighed for at udforske forskellige smage og andre sjove typer. Det kan for eksempel være et selvlysende kondom, der helt sikkert vil gøre legen i mørket endnu mere spændende.

Dertil er der også ekstra stimulerende kondomer, der kan være rillet eller udstyret med en anden form for struktur. Der er også kondomer, der har en enten kølende eller varmende virkning. Det kan være ekstra pirrende og give mange nye og stimulerende oplevelser. Bruger du et af disse special kondomer, og sørger for, at du har fat i den rette størrelse, bliver brug af kondomer en leg.

Kondomer er et meget sikkert præventionsmiddel, og er et af de eneste til mænd. Man plejer at sige, at kondomer er 98% sikre at bruge. Men dette er udregnet efter, at man har brugt det helt korrekt. De fleste af os laver nogle små fodfejl, når det kommer til brug af kondom, for eksempel når det tages på eller af. Ved typisk brug siger man derfor, at sikkerheden er på 82%.

Gør oralsex ekstra lækkert

Det er ikke kun for sikkerhedens skyld, at du skal bruge kondom ved oralsex. Når du bruger kondomer med smag, kan du også gøre oplevelsen ekstra lækker. Du synes måske ikke, smagen af et almindeligt kondom er så lækkert. Hvis dette er nok til at få dig til at springe det helt over, synes vi, at du skal overveje, en af de lækre smage vi har.

Smagen i et kondom virker faktisk rigtig godt. Du vil tydeligt kunne genkende smagen af jordbær, tutti frutti eller mint, når du bruger kondomet. Dertil vil der også være en klar duft af smagen. Der er altså noget for alle sanserne. Du kan med fordel overraske din partner med udvalget af de mange smagsvarianter, eller købe dem du ved, han eller hun godt kan lide.

Et kondom med smag er en både praktisk og sikker løsning, der samtidig giver plads til en masse sjov og leg i soveværelset. Det kan være en nem måde at tilføje noget ekstra og noget nyt, uden det kræver for meget. Det er samtidig også en ret billig løsning, hvis man sammenligner det med at investere i et stykke sexlegetøj til par.

Derfor skal du bruge kondom

Du ved det nok allerede. Du burde bruge kondom, men du har sikkert prøvet flere gange, at den lige er smuttet. Måske synes du ikke lige det var nødvendigt, eller også havde du ikke lige et på dig da muligheden bød sig. Eller også ville du bare undgå det ubehag, du synes der følger med. Undskyldninger er der nok af. Men hos Altertystys.dk vil vi gerne understrege vigtigheden af at bruge kondom.

Du skal nemlig bruge kondom, hver gang du er sammen med en ny partner, eller med din faste partner indtil i begge er testet for sexsygdomme. Kondom skal bruges ved både vaginal og anal penetrering samt ved oralsex. Der er altså en masse gode grunde til at have nok kondomer med smag liggende i natbordsskuffen derhjemme.

At bruge kondom behøver ikke at være en trist affære. Det kan være sjovt og nydelsesfyldt for begge parter. Kondomer med smag er blot et eksempel på nogle af de specielle kondomer, der findes, og som kan være med til at øge nydelsen og glæden ved kondom.

Elsker du også smagen af jordbær?

Hvis du er en af de mange danskere, der elsker sommeren på grund af alle de friske jordbær, er du heldig. Du kan nemlig nyde smagen af friske jordbær hele året og på en ekstra fræk måde med et kondom med smag af jordbær. Den sommerlige smag vil være et friskt pust til den ellers velkendte og syntetiske smag, der ellers er ved brug af kondom ved oralsex.

Kondomer med smag af jordbær har ikke kun den dejlige smag, men vil også sprede en skøn duft. Dertil har kondomet også en gennemsigtig rød farve, der selvfølgelig passer helt perfekt. Med et kondom som dette i soveværelset vil det være en leg at bruge kondom, og der vil ikke være nogen grund til at springe dette vigtige præventionsmiddel over.

Hvis du har prøvet at give et blowjob med et almindeligt kondom af latex, ved du også at smagen og duften, kan være både kedelig og knap så tiltalende. Alt dette slipper du for, når du bruger et kondom med jordbærsmag. Du kan naturligvis også vælge en af de mange andre smagsvarianter, vi har.

Få en frisk smag i munden

Vil du nyde den friske smag af mint under et blowjob? Jamen så er det da vores kondomer med mintsmag, du skal have fat i. Det vil være en både frisk og pirrende fornøjelse. Den tilførte smag vil ikke kun gøre oplevelsen mere sjov og tiltalende for dig som giver, men modtager vil helt sikkert også nyde den ekstra energi, den friske smag med sikkerhed vil give.

Kondomet med smag af mint er udover den særlige smag et helt almindeligt kondom. Det findes i en såkaldt medium størrelse, der passer de fleste mænd. Det er dog vigtigt, at du måler dig selv, inden du vælger kondom. Størrelsen har indflydelse på, hvordan kondomet føles, samt hvor sikkert det er. Både et for stort og et for lille kondom kan betyde, at det er mindre sikkert at bruge.

Den lækre mintsmag vil ikke kun give dig en frisk smag i munden, men også en frisk energi i soveværelset. Kondomer med smag er en lille sjov tilføjelse, der kan give nyt liv til sexlivet og gøre legen mere fræk og spændende.

Den klassiske smag af banan

Vores kondomer med smag af banan er måske nogle af de mest populære. Den klassiske smag af banan synes vi er helt passende, når du bruger det til et ekstra lækkert blowjob. Kondomet vil ikke kun smage af banan, men vil også have en duft, der vil gøre, at I begge kan få glæde af den tiltalende aroma.

Ved at bruge et kondomer med smag gør du, at sikker sex kun bliver sjovere for alle parter. Der er ikke ingen grund til, at kondomer skal være kedelige og irriterende ting, du helst undgår. Tværtimod. Ved du, at din partner elsker banan, eller vil du bare gerne have et udvalg af forskellige smage, så er det hele samlet her hos Altertystys.dk.

Vi giver dig et udvalg af kondomer til enhver anledning. Kondomer med smag er blot et af de typer af kondomer, der kan gøre legen i soveværelset ekstra sjov og pirrende. Der er mange andre måder, hvorpå du og din partner kan nyde sikker sex. Sikker sex betyder også ofte mere behagelig sex. Du skal nemlig ikke bekymre dig om uønsket graviditet eller sexsygdomme.

Varm chokolade til kolde aftener

Du har nok før hørt om kondomer med smag af jordbær, banan eller en anden frugtsmag. Men hvad med smagen af varm chokolade? Det er måske de færreste, der har hørt om eller prøvet denne vidunderlige smagsvariant. Og det synes vi er en skam. Det er nemlig en af de lækreste oplevelser. Kondomet kombinerer de to bedste ting i verden; nemlig chokolade og sex.

Hvis smagen af jordbær leder tankerne hen på lyse sommeraftener. Så er smagen af varm chokolade helt perfekt til de kolde og mørke aftener om vinteren. Her kan I rykke helt tæt sammen og nyde hinandens selskab. Vi har blot gjort legen endnu mere pirrende med dette sjove og ikke mindst sikre kondom.

Selvom kondomet er tilføjet smag og duft, er der nemlig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Du får den samme kvalitet og sikkerhed, som du altid er garanteret, når du køber kondomer hos Altertystys.dk. Som ved alle andre former for kondomer, er det også her vigtigt, at du tjekker størrelsen, inden du køber det.

Husk altid kondomet

Uanset om kondomer med smag er noget for dig eller ej, så er det vigtigt altid at bruge kondom. Ikke kun når det kommer til vaginal sex men også anal sex samt oralsex. Du kan derfor gøre dig selv, og dine fremtidige partnere, en kæmpe tjeneste ved at finde det rigtige kondom.

Det hele starter selvfølgelig med at finde den rigtige størrelse. Hvis kondomet er for lille eller for stort, vil det føles ubehageligt at have på samt mindske sikkerheden. Det kan altså være en god ide at bruge lidt ekstra tid på at måle din egen størrelse helt rigtigt og finde den rigtig størrelse af kondom.

Når du er helt sikker på, hvilken størrelse af kondom du bruger, kan du også nemmere finde de forskellige typer af kondomer med smag, der kan gøre oplevelsen ekstra behagelig og mere stimulerende.

Har du spørgsmål til kondomer med smag?

Hos Altertystys.dk kan du være sikker på god service og diskret betjening, når du køber dine kondomer med smag hos os. Det samme er selvfølgelig også gældende, hvis du køber sexlegetøj eller andet frækt udstyr. Når du shopper online i vores webshop, yder vi naturligvis også den samme service, som du ville opleve i vores butik.

Har du spørgsmål til kondomer med smag eller andre produkter i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på mail eller ringe til os. Så giver vi dig vores bedste svar på dine spørgsmål, og hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt.

Du er også altid velkommen til at besøge vores butik. Her står vores altid smilende medarbejdere klar til at hjælpe dig. I vores butik kan du se nærmere på mange af de produkter, du også finder på vores webshop.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.