Viser alle 11 resultater

Kondomer behøver ikke at være dyre for at give dig den nødvendige beskyttelse. Derfor har vi et bredt udvalg af billige kondomer. Så er der nemlig ingen undskyldning for at springe det vigtige præventionsmiddel over. Du kan nemlig få billige kondomer, der er med smag, kinky farver samt helt almindelige og glatte. Der skulle derfor være noget for enhver og til disse priser, kan du nærmest ikke lade være med at købe en lille samling og prøve en af hver. Du kan blande en lille pose med godter, så du kan forkæle dine fremtidige partnere med sjove og spændende kondomer.

At dyrke sikker sex burde ikke være besværligt eller kedeligt. Derfor har vi også samlet et sortiment af billige kondomer, der gør det sjovt at være sikker og beskyttet i soveværelset. For at undgå sexsygdomme skal du bruge kondom ved både anal og vaginalt samleje samt ved oral sex. Du kan med fordel bruge forskellige kondomer til forskellige ting for at skabe en varieret oplevelse og udnytte deres fylde potentiale. Uanset hvilke kondomer du ender med, er det vigtigste blot, at du bruger et, og at det selvfølgelig er den rigtige størrelse. Læs mere

Almindelige kondomer

10 kondomer for 20 kr.

DKK 20,00

Almindelige kondomer

AMOR Cherry kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Gold kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Hot kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Mint kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Banana kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

London sort kondom medium

DKK 5,00

Almindelige kondomer

Secura transparent kondomer

DKK 5,00

Billige kondomer

iCondom x-large kondomer

DKK 5,00

Almindelige kondomer

London kondom med jordbærsmag

DKK 5,00

Stort udvalg af billige kondomer

Hos Altertystys.dk finder du et stort udvalg af billige kondomer til enhver anledning. Vi har de helt almindelige uden noget lir eller sjove farver. Men vi har selvfølgelig også sørget for, at du kan den sex både sjovt og sikkert. Prøv billige kondomer med smag eller hvad med en anderledes farve? Der skal faktisk ikke meget til, før det at bruge kondom bliver både spændende og underholdende.

Når kondomerne ikke koster særlig meget, kan du også nemmere prøve flere forskellige. Du kan blande lidt, og se hvilke der fungerer. Det eneste der er vigtigt, er selvfølgelig, at du ikke bruger et kondom, der er for småt eller for stort. Det vil nemlig mindske beskyttelsen og øge risikoen for sexsygdomme eller graviditet.

Billige kondomer – god beskyttelse

Du kan trygt købe billige kondomer hos Altertystys.dk. Vi går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vi sænker prisen. Alle vores kondomer er CE mærket, og du kan derfor være sikker på deres kvalitet. CE mærket sikrer, at kondomerne er lovlige i EU, og derfor lever op til deres kvalitetskrav. Der er altså ingen grund til at springe de billige kondomer over.

Det giver dig blot flere sjove muligheder, og lader dig prøve flere forskellige typer. Hvis du for eksempel er i tvivl om et kondom med smag af banan, er noget for dig. Så kan et billigt kondom med smag af banan være den oplagte mulighed for at finde ud af det.

Find dit favorit kondom

At finde sit favorit kondom kan tage lidt tid. Det handler ofte om at prøve en masse forskellige og sammenligne kvaliteten og komforten ved de forskellige. Nogle gange kan få millimeters tykkelse gøre en mærkbar forskel. Derudover er der også mange forskellige typer, som kan være sjove at undersøge. Det kan være din nye favorit, bliver et kondom med en kølende effekt.

Du ved ikke, hvilke kondomer virker for dig, før du har prøvet det. Derfor kan det også være en god ide at give de forskellige typer af kondomer et forsøg, inden du helt afviser dem. Det kunne jo være at de bød på en masse lækre og nydelsesfulde stunder.

Bland selv kondomer

Hvis du er en fan af bland selv slik, vil du helt sikkert også være en fan af bland selv kondomer. Med vores billige kondomer kan du vælge at blande, præcis dem som du synes lyder sjove eller pirrende at prøve. De forskellige kondomer har alle den samme billige pris, men kommer hver især med deres egen egenskaber. Der er altså god grund til at prøve en af hver. Det er dog vigtigt, at du altid tjekker størrelsen på kondomerne.

De fleste billige kondomer kommer i den mest brugte størrelse inden for kondomer. Derfor er der også god chance for at de passer dig. Vi har dog også en række kondomer til andre størrelser. Du kan for eksempel se vores udvalg af store kondomer, hvis disse størrelser passer dig bedre.

Billige kondomer til enhver smag

Nogle af vores mest populære billige kondomer er dem med smag. Kondomer med smag er ikke bare en sjov gimmick. Det kan faktisk også give noget til jeres erotiske stund sammen. Særlig ved oralsex er kondomer med smag en sikker vinder. Og du kan naturligvis vælge den smag, du synes bedst om. Skal det være banan eller jordbær? Eller hvad med en frisk smag af mint?

Der er muligheder nok, når det kommer til at variere din oplevelse med kondom. De mange forskellige smage gør, at du kan prøve flere forskellige og finde din favorit. De overkommelige priser gør det naturligvis også nemmere at eksperimentere med flere typer og smage.

Kondomer kan også være sjove

Mange mænd synes nok, at kondomer er en både irriterende og besværlig ting. Men faktisk behøver kondomer slet ikke at være ubehagelige. Tro det eller ej, men kondomer kan faktisk også være sjove. Og at kondomerne er billige skader jo heller ikke. Så længe du sørger for at finde den rigtige kondomstørrelse, kan du lege med forskellige sjove og stimulerende egenskaber.

Det kan være en god ide at have forskellige kondomer liggende i natbordskuffen. Det kan være en sjov overraskelse at præsentere et udvalg af kondomer. Måske får du en fremtidig partner, der bare elsker banan. Så ville det da være perfekt at have et kondom der smager af banan frem. Du kan derfor med fordel bruge lidt tid på at kigge udvalget af billige kondomer igennem, og se om der er noget, der fanger din interesse.

Hvordan finder jeg det rigtige kondom?

Det rigtige kondom er først og fremmest det, der passer dig. Det vil sige, at det er det kondom, der hverken sidder for stramt eller løst. Det er nemlig vigtigt i forhold til, at du får den beskyttelse, som kondomet er skabt til at give. Dertil kommer det også, at den rette pasform har indflydelse på din komfort. Det kan for eksempel være meget generende, hvis et kondom er for småt. Når det er for småt, vil det også have nemmere ved at revne, hvilket jo er noget, du helst skal undgå.

Udover størrelsen er det rigtige kondom også det, der giver dig den oplevelse, du søger. Skal det være sjovt og spændende? Ekstra stimulerende? Eller måske bare en helt klassisk oplevelse med et glat kondom. Du kan finde det hele blandt vores billige kondomer. De prisvenlige kondomer kan let afprøves, så du kan finde frem til det helt rigtige kondom til dig.

Hvornår skal jeg bruge et kondom?

Du skal bruge et kondom, hver gang du dyrker vaginal eller anal samleje eller oral sex med en ny partner. Har du en fast partner, er det også vigtigt, at I bliver ved med at bruge kondom, indtil I begge er blevet testet. Hvis I ikke ønsker at bruge kondom, efter I er blevet testet for sexsygdomme, skal I overveje, om I vil bruge anden prævention mod graviditet.

Både ved penetrerende samleje og ved oralsex kan der overføres sexsygdomme. Det er derfor vigtigt, at du bruger kondom i begge tilfælde. Det er ikke nødvendigt at bruge forskellige typer af kondom til henholdsvis samleje og oralsex. Nogle foretrækker dog at bruge et kondom med smag til oralsex for en bedre oplevelse. 

Husk at tjekke størrelsen

Vores billige kondomer varierer i størrelsen. Det gør de selvfølgelig, så der er noget for enhver. Du kan altså altid finde kondomer, der passer dig til en billig pris, når du handler ved Altertystys.dk. Er du i tvivl om, hvilken størrelsen du er? Så skal du blot måle dig selv. Du måler din kondomstørrelse ved at måle omkredsen af den penis.

Det er altså ikke længden, der bestemmer, hvilken kondomstørrelse der passer dig bedst. Du kan læse vores kondom guide for at lære mere om, hvilken størrelse i kondomer du skal bruge ud fra omkredsen af din penis. Har du spørgsmål til vores kondomer eller din kondomstørrelse, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Stimulerende kondomer

Kondomer er ikke kun noget, der giver beskyttelse. De kan faktisk også være særlig stimulerende. Ligesom du kan få orgasmegel med en enten varmende eller kølende effekt, kan du også få kondomer med disse pirrende egenskaber. Om du er til det varme eller kolde, kan du jo snildt finde ud af ved at udforske begge slags.

Du slipper hvert fald billigt, da disse stimulerende kondomer ligger under vores kategori med billige kondomer. At have det ekstra sjovt med kondomer og generelt i soveværelset, bør nemlig ikke koste en formue. Ifølge os skal alle have mulighed for at købe den nødvendige beskyttelse, men også de lidt mere sjove og stimulerende typer af kondomer. Så bliver det nemlig bare lidt festligt at dyrke sikker sex.

Alle skal kunne købe kondomer

Alle skal have mulighed for at købe de kondomer, de har brug for. Det vil sige, at både forskellige størrelser og typer af kondomer skal være tilgængelige for alle. Derfor har vi også en række forskellige kondomer, som vi kalder billige kondomer. Trods den favorable pris, fejler disse kondomer ikke noget. Du får den helt samme kvalitet og beskyttelse som ved nogle af de dyrere mærker.

Du får blot muligheden for at prøve flere slags kondomer, samt få den nødvendige beskyttelse, der skal til, for at du kan passe på dig selv og din partner ved enten vaginalt eller anal samleje samt ved oralsex. Med de billige priser er der samtidig heller ingen undskyldning for at springe kondomet over og risikere både sexsygdomme og uønsket graviditet.

Billige kondomer er ikke kedelige

Vores billige kondomer er ikke kun kondomer til en god pris. Det er også nogle af vores mest sjove kondomer. Det er kondomer med smag, kondomer med forskellige farver samt kondomer, der er ekstra stimulerende. Disse kondomer kan gøre din oplevelse med din partner særlig pirrende og være med til at variation og spænding.

Du kan selvfølgelig også finde andre slags special kondomer. Det kan for eksempel være såkaldte delay kondomer. De har en bedøvende virkning, og vil derfor nedsætte følsomheden. De er perfekte til dig, der har problemer med for tidlig udløsning, eller som bare vil holde længere i sengen. Du kan også finde særlig selvlysende kondomer i vores sortiment. Det er en ekstra sjov gimmick, der helt klart vil gøre kondomet til meget mere end et nødvendigt onde.

Glidecreme og kondomer går hånd i hånd

Når du har fået styr på, hvilke billige kondomer du skal have, er det også vigtigt, at du husker at købe den rette glidecreme. Selvom der er glidecreme på de fleste kondomer, kan det for mange være nødvendigt at bruge mere. Det er også en god ide at sørge for, at man bruger nok glidecreme, da det både fjerner modstand og fugter kondomet.

Du kan bruge både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme sammen med kondomer. Du kan til gengæld ikke bruge oliebaserede glidecreme sammen med kondomer i latex. Bruger du latexfri kondomer, kan du bruge alle slags glidecreme. Du kan læse vores guide til glidecreme for at blive klogere på, hvornår de forskellige typer af glidecreme ellers er bedst at bruge.

Vi sender dine kondomer diskret

Du kan i ro og mag shoppe alle de billige kondomer, du har brug for på vores webshop. Mange nyder at kunne kigge ordentligt på de forskellige typer, måle deres kondomstørrelse, og finde ud af hvilke kondomer vi har i deres størrelse. Alt dette fra de trygge rammer derhjemme. På vores webshop kan du bruge, præcis den tid du har brug for, så du får de helt rigtige kondomer hjem.

Du skal naturligvis heller ikke bekymre dig for at bestille dine varer hjem. Vi betjener og pakker din ordre helt diskret. Pakken er anonym i udseendet, og det vil derfor ikke fremgå, hvorfra du har købt dine varer, og derfor heller ikke hvad der er i den.

Vi vejleder og guider

Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i de mange forskellige slags billige kondomer. Dertil kommer selvfølgelig også den vigtige kondomstørrelse. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du er, hvordan du måler det, eller leder du efter et bestemt slags kondom? Så kan du altid kontakte os på enten telefon eller mail.

Vi vil besvare din henvendelse og vejlede dig i dit kondomkøb. Det kan også være, at du er på jagt efter den rette glidecreme eller et nyt sexlegetøj. Alt dette og meget mere er vi også i stand til at hjælpe dig med. Du kan også besøge vores butik i Aarhus, hvor du kan se nærmere på alle vores produkter samt få personlig betjening og vejledning til dine køb.

 

0
Indkøbskurv
  • No products in the cart.