Viser alle 2 resultater

Bedøvende kondomer giver både dig og din partner længere tid til at nyde den dejlige oplevelse. Kondomerne har en bedøvende creme på indersiden, som nedsætter mandens følsomhed, og derfor lader ham holde længere. Bedøvende kondomer er nogle af vores mest populære, da mange mænd gerne vil bevare deres erektion i længere tid og forbedre deres udholdenhed i sengen.

Den bedøvende egenskab er ikke kun til mænd, der har problemer med for tidlig udløsning. Det kan også være en rar tilføjelse for mænd, der blot vil udsætte udløsning og kunne tilfredsstille deres partner i længere tid. Der kan derfor være mange grunde til, at de bedøvende kondomer er helt perfekte til dig. Hos Altertystys.dk går vi op i, at god sex også er sikker sex. Derfor har vi en række forskellige kondomer, så der altid er noget for dig. Du kan finde forskellige størrelser samt typer af kondomer. Og så kan du købe dem helt diskret og nemt via vores webshop. Så er der altså ingen undskyldninger for at springe kondomet over. Læs mere

-25%

Bedøvende kondomer

12 stk. EXS – Delay kondomer

DKK 79,00 DKK 59,00
-25%
DKK 65,00 DKK 49,00

Hold længere med bedøvende kondomer

Bedøvende kondomer giver dig mulighed for at holde længere i sengen. Det er en egenskab mange mænd søger, og derfor er kondomet også utrolig populært. Du får naturligvis den samme beskyttelse som ved et almindeligt kondom, men hvor der blot er tilføjet en bedøvende creme på indersiden. Bedøvende kondomer er både til dig der har problemer med for tidlig udløsning, og dig der blot ønsker at forlænge din stamina yderligere.

Der er derfor flere grunde til, at et bedøvende kondom kan være det rigtige for dig. Du skal dog være opmærksom på, at kondomer også bliver slidt, hvis samlejet fortsætter over længere tid. Typisk siger man, at du bør skifte til et nyt efter omkring 30 minutters samleje.

Hvad er bedøvende kondomer?

Et bedøvende kondom er et helt almindeligt kondom, hvor der blot er tilføjet en bedøvende creme på indersiden. Du har måske hørt om en delay spray? Det er samme princip, der bruges ved bedøvende creme. Her sidder den bedøvende virkning blot direkte på kondomet, og du har derfor ikke brug for at tilføje yderligere.

Kondomet bruges, hvis du ønsker at nedsætte din følsomhed. Det kan der være flere grunde til. Måske ønsker du blot at nyde den oplevelse, du har med din partner i længere tid. Eller måske har du problemer med at holde den forventede tid ved samleje eller oralsex. Uanset grunden vil et bedøvende kondom hjælpe i disse henseender. Der er også andet tilbehør til mænd, der kan hjælpe til at mindske følsomheden.

For tidlig udløsning…

Har du problemer med for tidlig udløsning? Så er du langt fra den eneste. Otte procent af alle mænd kommer på under ét minut, og derfor er det noget som mange mænd, har oplevet, og kan nikke genkendende til. Der er flere metoder, der kan afhjælpe problemer, hvoraf en af dem er bedøvende kondomer. Mange mænd oplever i forvejen en nedsat følsomhed ved brug af kondom.

Den tilførte bedøvende creme giver derudover en yderligere virkning, og er derfor rigtig effektiv for mange mænd. Har du problemer med for tidlig udløsning, og påvirker det din sexlyst og dit sexliv generelt, kan de bedøvende kondomer være værd at prøve. Du kan eventuelt kombinere brug af kondomer med andre øvelser eller produkter.

Nem men effektiv løsning

For mange er de bedøvende kondomer en både nem og effektiv løsning. Du bruger kondomet, som du ville gøre et helt almindeligt kondom, og kan dyrke sex som sædvanligt. Der er ikke nogen pille, du skal tage på et bestemt tidspunkt, eller en øvelse du skal gøre et bestemt antal gange om dagen. Det er blot at huske kondomet, som jo i forvejen er en god ide, når du dyrker sex med en ny partner.

Om et bedøvende kondom er det helt rigtige for dig, ved du ikke, før du har prøvet det. Men vi kan sige, at vi har mange tilfredse kunder, der finder disse typer af kondomer helt perfekte til netop deres behov for bedre udholdenhed. I sidste ende kan det hvert fald ikke skade at give kondomerne et forsøg, og se om de kan være løsningen for dig.

Hvordan bruger jeg bedøvende kondomer?

Det gode ved bedøvende kondomer er, at de ikke kræver noget særligt af dig. Du bruger dem præcis som du ville et almindeligt kondom. Men det betyder selvfølgelig også, at du skal have styr på den korrekte anvendelse af kondomer. Sikkerheden daler nemlig lige så snart, at kondomet ikke påføres eller tages af på den rigtige måde. Faktisk siger man, at et kondom er 82% sikkert ved typisk brug.

Det er altså noget lavere end de 98% sikkerhed man ellers giver kondomer. Er du i tvivl om, hvordan du præcis bruger et kondom, så du både opbevarer det, sætter det på og tager det af helt korrekt, kan du finde mange gode guides på nettet. Det kan også være en god ide, at du øver dig lidt, inden du skal bruge det sammen med en partner.

Hvordan virker bedøvende kondomer?

Der er ikke noget kompliceret omkring, hvordan bedøvende kondomer virker. Kondomet i sig selv er helt almindeligt. Det er et tyndt latexhylster, der påføres den erigeret penis inden samleje eller oralsex. Men på indersiden af kondomet er der påført et bedøvende middel. 

Midlet er en creme, der kaldes benzokain, som giver en lokalbedøvende virkning på penis. Virkningen forsvinder af sig selv efter, at du har taget kondomet af, og du behøver derfor ikke at være nervøs for en længerevarende effekt. Derfor er bedøvende kondomer også meget populære. De nedsætter følsomheden, når du har brug for det uden yderligere indvirkninger på din rejsning.

Forlæng nydelsen

Det er ikke kun mænd, der har problemer med for tidlig udløsning, der benytter bedøvende kondomer. Der er nemlig mange mænd, der blot ønsker at kunne nyde samlejet i længere tid. Det kan være for deres egen skyld, men det kan også være fordi, de ønsker at forkæle deres partner med bedre udholdenhed. Et bedøvende kondom lader dig tilfredsstille din partner i endnu længere tid.

Både du og din partner vil i dette tilfælde helt sikkert være glade for de bedøvende kondomer og deres egenskaber. Skal du virkelig forkæle din partner, kan du med fordel introducere et frækt sexlegetøj til legen. Så kan du skrue rigtig op for varmen, mens du udviser dine langvarige evner i soveværelset. Der findes sexlegetøj til enhver anledning, og du kan derfor også finde noget, der matcher dine behov.

De bedøvende kondomer er populære

Hvis du tror, du er den eneste, der har brug for de bedøvende kondomer, kan du godt tro om igen. Faktisk har der i mange år været en stigende efterspørgsel efter disse typer af kondomer, og de er stadig nogle af de mest populære kondomer.

Der er altså mange, der finder deres bedøvende egenskab nyttige, og som nyder den effekt, de giver. Der er altså ingen grund til, at du holder dig tilbage, eller lader være med at købe disse kondomer. I stedet kan du forbedre dit sexliv og opnå en endnu større nydelse ved samleje.

Bedøvende kondomer og glidecreme

Som ved almindelige kondomer kan det være en god ide at bruge glidecreme sammen med dit kondom. Kondomet er allerede påført glidecreme fra producenterne, men det er ikke altid nok. Mængden af glidecreme du skal bruge, kan komme an på mange ting, og det er vigtigt, at du bruger den dosering, som netop du og din partner har brug for.

Når det kommer til glidecreme og kondomer, er der en ting, der er særlig vigtig at være opmærksom på. De fleste kondomer er lavet i latex, og her er det strengt forbudt at bruge en oliebaseret glidecreme. Det betyder også, at der ikke kan bruges produkter som madolie, vaseline eller fugtgivende cremer.

Giv nyt liv til sexlysten

Problemer med for tidlig udløsning kan give store problemer i soveværelset. Det kan lede til frustration hos begge partnere, give mindre selvtillid og ende i en mindsket sexlyst. Hvis dine problemer påvirker dig i en sådan grad, kan det kun anbefales, at du prøvet at gøre noget ved det. Bedøvende kondomer kan være en mulig løsning, men der findes også andre øvelser og produkter, der kan hjælpe.

Det vigtigste er ikke at opgive håbet. Mange lever også med, at de kommer tidligt, og finder en måde at være sammen med deres partner på en tilfredsstillende måde. Det handler altså om, at du finder den rette løsning for dig og genfinder sexlysten.

Brug bedøvende kondomer ved onani

Øvelser gør mester. Og det gælder også, når det kommer til at oparbejde en bedre udholdenhed. Mange bruger onaniprodukter til at øve sig i at holde længere. Her har du fuld kontrol over tempo og intensitet, og du kan nemmere stoppe, lige før du kommer. Du kan også bruge bedøvende kondomer, når du bruger disse produkter. På den måde får du den nedsatte følsomhed samt den kontrol over stimuleringen, som onaniproduktet giver dig.

Når du onanerer, har du tid og ro til at øve dig, og bruge den tid du har brug for. Det kan være virkelig givende, og kan ved vedvarende øvelser gøre en stor forskel, når du er sammen med en partner. Du kan selvfølgelig finde en række forskellige onaniprodukter lige her. Vi har noget for enhver smag, og du kan helt sikkert også finde noget, der falder i din.

Find den rigtige størrelse

Som ved alle kondomer betyder størrelsen alt. Bedøvende kondomer vil ikke være en god oplevelse, hvis du bruger den forkerte størrelse. Det kan enten lede til et for stramt fit eller et for løst siddende kondom. Begge dele bør undgås. Både for din egen komfort men også for at bevare den beskyttelse som kondomet skal give.

Et for stramt kondom, har større risiko for at gå i stykker, mens et for stort lettere kan glide af. Det kan i sidste ende betyde, at du ikke er beskyttet mod sexsygdomme eller uønsket graviditet, som jo netop er meningen ved sikker sex. Husk derfor at tjekke størrelsen på de bedøvende kondomer og mål dig selv.

Sikker sex betyder bedre sex

Hos Altertystys.dk går vi op i, at sex skal være sjovt og ikke mindst godt for alle involverede. Men vi er også af den overbevisning, at sikker sex er den bedste form for samleje. Her kan du nemlig virkelig nyde oplevelsen, uden at skulle bekymre dig om mulige konsekvenser som sexsygdomme eller graviditet.

Med bedøvende kondomer får du ikke bare den ønskede nedsatte følsomhed, men også et effektivt præventionsmiddel. Det er det ideelle kondom til dig, der virkelig vil nyde din seksuelle oplevelse til fulde. Både ved forbedret stamina og forsikring om beskyttelse mod sexsygdomme og uønsket graviditet.

Altid høj kvalitet hos Altertystys.dk

Du kan være sikker på kondomer af høj kvalitet, når du shopper på Altertystys.dk. Alle vores kondomer er CE-mærket, hvilket betyder, at de lever op til EU's lovgivning og krav. Derfor kan du købe alle dine kondomer lige her – både de bedøvende, de stimulerende og de helt almindelige. Tjek vores brede udvalg af kondomer ud lige her og bliv inspireret.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige produkt. Har du spørgsmål om kondomstørrelse eller -type, er du også altid velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen i vores butik beliggende i Aarhus. Her får du både personlig og diskret betjening.

Synes du, det er pinligt?

Der er ingen grund til, at du skal føle dig forlegen over at købe bedøvende kondomer eller nogen andre slags kondomer for den sags skyld. Menneskets seksuelle lyst og behov er intet at skamme sig over, og det er kun fornuftigt at sørge for den rette type af kondom til dine seksuelle eskapader.

Hos Altertystys vil vi gerne nedbryde de tabuer, der er omkring sex og eventuelle seksuelle problemer. Derfor kan du uden bekymring bestille dine vare hos os. Vi forstår det behov for diskretion mange af vores kunder har, og respekterer det naturligvis. Du kan også altid komme ned i vores butik, hvor vi guider og rådgiver dig til de helt rigtige produkter.

 

0
Indkøbskurv
  • Ingen varer i indkøbskurven :(