Viser alle 16 resultater

Leder du efter helt almindelige kondomer, der kan give dig den nødvendige beskyttelse, når du har sex? Så har Altertystys.dk et godt udvalg til dig. Vi har sørget for kondomer til enhver anledning, så du altid kan dyrke sikker sex og dermed nyde oplevelsen fuldt ud. Kondomer behøver ikke at være en kedelig og irriterende ting. Det kan modsat være en sjov og spændende tilføjelse til de stimulerende aktiviteter mellem lagnerne. Almindelige kondomer er en bred kategori, der indeholder alle de kondomer, der kan bruges af de fleste.

Når du skal vælge det rigtige kondom til dig og din partner, er det vigtigt, at du har styr på størrelsen. Den betyder nemlig noget, for den beskyttelse kondomet giver samt din komfort. Et kondom må hverken være for stort eller for småt. Udover størrelsen kan du helt selv bestemme, om det skal være med eller uden smag, om det skal have en bestemt farve eller andre sjove gimmicks, der kan gøre din og din partners oplevelse endnu bedre. Hos Altertystys.dk kan du finde et bredt udvalg af almindelige kondomer samt mange andre typer af kondomer. Læs mere

-25%

Almindelige kondomer

12 stk. EXS Air thin kondomer

DKK 65,00 DKK 49,00
-25%
DKK 65,00 DKK 49,00

Almindelige kondomer

10 kondomer for 20 kr.

DKK 20,00

Almindelige kondomer

AMOR Cherry kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR – Cold kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Gold kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Hot kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Mint kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR Banana kondom – 1 stk

DKK 5,00

Almindelige kondomer

London sort kondom medium

DKK 5,00

Almindelige kondomer

Secura transparent kondomer

DKK 5,00

Almindelige kondomer

London kondom med jordbærsmag

DKK 5,00

Sikker sex med almindelige kondomer

Hvis du vil dyrke sikker sex med din partner, skal du huske at bruge et kondom. Almindelige kondomer er nogle af de mest populære typer af kondomer, og giver dig en masse muligheder, når det kommer til størrelse, farve og smag.

Du kan få kondomer, der er ekstra tynde, særligt pirrende eller som er tilføjet en særlig smag eller farve. Alle disse elementer kan gøre det sjovt og anderledes at bruge et kondom. Det kan være, du efterhånden er træt af at bruge den samme slags almindelige kondomer igen og igen. Med vores udvalg af kondomer kan du variere din oplevelse og få en ny oplevelse, hver gang du skal bruge et kondom.

Alt inden for almindelige kondomer

Sikker sex behøver ikke at være en kedelig og mindre nydelsesfyld oplevelse. Det kan tværtimod faktisk være endnu mere stimulerende og spændende. De mange forskellige muligheder gør, at du altid kan prøve noget nyt. Uanset om det er farven eller smagen, du ændrer, tilføjer det noget nyt til oplevelsen.

Dertil kommer der kondomer med særlige egenskaber. Det kan for eksempel være almindelige kondomer med varmende eller kølende effekt. Denne ekstra pirrende virkning vil være godt for både dig og din partner, og kan gøre hele oplevelsen ekstra stimulerende. Dertil finder du selvfølgelig også almindelige kondomer med riller og knopper, når din partner rigtig skal forkæles.

Ekstra tynde kondomer

Mange mænd er trætte af at bruge kondom. Ofte er det fordi de oplever en mindsket følsomhed ved brug af kondom. Derfor har vi naturligvis også sørget for almindelige kondomer, der er ekstra tynde. Faktisk kan du købe verdens tyndeste kondom lige her. Ved at bruge dette kondom får du den optimale føling, selvom du bruger kondom, og beskytter både dig selv og din partner.

Selvom kondomet er ultra tyndt, får du stadig den nødvendige beskyttelse. Der er altså ikke større risiko for, at kondomet går i stykker eller revner. Du kan som altid bruge en vandbaseret eller silikone glidecreme sammen med kondomet. Så opnår du den bedste beskyttelse ved at mindske modstand og udtørring af kondomet.

Billig men effektiv prævention

Undskyldningerne for ikke at bruge almindelige kondomer er mange. Men faktisk er der ikke nogen gode undskyldninger. Kondomet er nemlig ikke bare en effektiv præventionsmiddel. Det er også et ret billigt produkt. Du får altså god kvalitet og beskyttelse for få penge. Dertil kommer det i et utal af udgaver og variationer, så du kan vælge lige præcis det, der tiltaler dig mest.

Du behøver ikke altid at vælge det samme kondom. Du kan med fordel variere din oplevelse og have forskellige slags kondomer liggende i skuffen derhjemme. Det kan være et med smag, et med en spændende farve eller måske nogle med riller. Så er der altså noget til enhver anledning.

Almindelige kondomer med et twist

Almindelige kondomer kan være mange ting. Hos Altertystys.dk kan vi godt lide, at vores kondomer kan noget særligt. Du kan selvfølgelig få helt klassiske og almindelige kondomer, der ikke har nogen smag eller duft, og som blot har et glat overflade. Men vi synes, at sikker sex bliver rigtig sjovt, når man leger med de muligheder, et kondom med et twist giver.

Du kan nemlig gøre oplevelsen til noget helt særligt og undgå, at det bliver en irriterende pause eller en akavet situation. Det er okay at grine af det sjove kondom, og det kan faktisk være med til at løsne stemningen lidt. En afslappet stemning vil ligeledes gøre det lettere at påføre kondomet korrekt, så du og din partner får den bedste beskyttelse.

Sorte kondomer for en ekstra kinky oplevelse

Du tænker måske, at farven på kondomet ikke har den store betydning. Men det kan faktisk tilføje noget helt særligt til oplevelsen. Det kan være en sjov ting, der bringer smilet frem, eller det kan gøre det hele ekstra kinky og frækt. Almindelige kondomer kan ligeledes have forskellige farver for en mere varieret oplevelse. 

Mange er glade for vores sorte kondom. Det må siges at være en anderledes farve til et kondom, og mange finder det særlig frækt. Det passer naturligvis også perfekt ind i en kinky BDSM leg, hvor der i forvejen er masser af sort lak og læder.

Glidecreme og almindelige kondomer

Mange almindelige kondomer kommer med en smørelse. Men det kan ofte være nødvendigt at bruge mere glidecreme. Når du bruger glidecreme sammen med kondomet, er du også med til at sikre, at det ikke går i stykker. Glidecremen fugter materialet, og bibeholder den elastiske egenskab. Samtidig fjerner det også meget af den modstand, der ellers også kan lede til kondomet revner.

Når du bruger glidecreme sammen med latexkondomer, skal du bruge en vandbaseret glidecreme eller en silikonebaseret. Du må ikke bruge en oliebaseret glidecreme eller andre glidemidler med olie i. Olien vil opløse latexen og dermed fjerne den beskyttelse, som kondomet skal yde.

Ekstra sjove kondomer

Almindelige kondomer behøver ikke at være kedelige kondomer. Der findes en masse sjove kondomer der med deres særlige egenskaber gør jeres lagengymnastik endnu mere pirrende. Kondomer med smag er for eksempel et hit når oralsex skal være en appetitlig oplevelse. Her kan du vælge imellem smage som banan, jordbær og varm chokolade.

Mange er også glade for kondomer med riller for en ekstra stimulerende oplevelse. Men også kølende eller varmende kondomer kan noget helt særligt. Dertil kommer der selvfølgelig alle de almindelige kondomer med en særlig farve. Det kan både være en eksklusiv guldfarve eller et stilrent og transparent look.

Husk den rigtige størrelse

Når det kommer til kondomer, uanset hvilken slags der er tale om, betyder størrelsen alt. Det er nemlig vigtigt, at kondomet sidder, som det skal, er behageligt, og bliver på plads under hele akten. Derfor er det også vigtigt, at kondomet hverken er for småt eller for stort. Begge dele kan give ubehag ved brug, men det kan også mindske den beskyttelse, som kondomet skal give.

Du kan med fordel tjekke vores kondom guide ud. Her kan du læse mere om, hvordan du måler din penis, og finder den rigtige kondomstørrelse ud fra dine målinger. Når først du har fundet din rigtige størrelse, kan du lettere shoppe løs blandt de mange sjove og stimulerende kondomer.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.