Viser alle 28 resultater


Sex skal være sjovt og sex skal være sikkert. Det bliver det kun, hvis du bruger kondom hver gang du dyrker sex. Men det kan være svært at huske. Andre føler at det nedsætter følsomheden. Men hvad er op og ned i forhold til at bruge prævention. Det kan du blive meget klogere på her. Om du kalder det kondomer, gummi, kardoner eller en gummihætte så snakker vi om det samme. Og så længe du bruger et, så er alt godt. Læs også vores kondom guide

Du kan også læse, hvordan du finder den helt rette prævention, og hvad du skal kigge efter. For det er faktisk slet ikke så svært, som det måske lyder. Med beskyttelse i den rette størrelse, så kan du både dyrke sikker og fantastisk sex uden af bekymre dig om uønskede graviditet og sexoverførte sygdomme. Læs mere

-40%
DKK 50,00 DKK 30,00

Hvornår skal du bruge kondom?

Som hovedregel skal du bruge prævention hver gang du dyrker sex. Har du en fast partner, og bruger I andre former for prævention og er I begge testet, så kan I naturligvis sagtens bruge andre former for prævention end kondom. Har du ikke en fast partner eller har du flere, så bør du bruge prævention hver gang.

Det forhindrer nemlig at du bliver smittet med sexsygdomme og undgår uønsket graviditet. Måske du undrer dig over hvorfor du skal bruge prævention, når du skal dyrke analsex? Men det er faktisk særlig vigtigt ved analsex, da huden i anus er langt tyndere og mere udsat for sygdomme.

Beskyt dig selv og din partner med kondom

Dyrker du vaginal sex så skal du stadig beskytte dig mod sexoverførte sygdomme, men du bør også beskytte dig mod uønskede graviditet. Det er ærgerligt at stå overfor en potentiel graviditet, hvis det ikke er det du ønsker, bare fordi du ikke gad bruge beskyttelse.

Særligt ved anal sex er det ekstra vigtigt at beskytte sig med kondom. Derfor kan der hurtigere gå hul på huden, og du kan risikere at få en sexoverført sygdom, hvis du ikke beskytter dig. Visse sygdomme smitter nemlig både gennem sæd og blod, hvorfor du er ekstra udsat ved analsex.

Nej tak til sygdomme - beskyt dig

Giver du eller modtager du et blow job, så er det også vigtigt at bruge kondom. Her er det igen for at beskytte sig selv eller partneren mod eventuelle sygdomme. Måske du tænker at det er mærkeligt at skulle bruge prævention lige netop her eller at det smager dårligt at skulle sutte på gummi, men så er der bare at være kreativ.

For der findes nemlig en masse frække og sjove former for beskyttelse med smag – og dem har vi naturligvis også her hos os. For hvorfor ikke nyde muligheden for at give et blowjob, der smager af noget lækkert. Det kunne være jordbær, chokolade eller med banan smag.

Dyrk sikker sex med kondom

Når du bruger prævention, som et kondom, så føler du dig mere sikker og du ved, at du er beskyttet mod uønskede graviditet og sexoverførte sygdomme. Derfor kan du uden bekymringer slå dig løs i dobbeltsengen sammen med en partner.

Det betyder også, at du ikke skal ligge og tænke på hverken det ene eller det andet – du kan bare være i nuet og nyde at dyrke lækker sex. Om du dyrker vaginal eller anal sex eller giver et blow job så kan du gøre det god samvittighed. Du skal ikke tænke på, om du skal lave et træls opkald, hvis menstruationen udebliver.

Kun sikker hvis størrelsen passer

Det er dog helt afgørende, at dit gummi passer fuldstændig for at det beskytter som det skal. For ét er at komme til den erkendelse at det er vigtigt at bruge prævention. Næste skridt er at finde det helt rette, der passer til din penis. Men bare rolig for det er slet ikke så svært som det lyder.

Du har måske prøvet det før. Komme hjem med et kondom der enten er for lille eller for stor. Uanset om det er det ene eller andet, skal det passe, for at beskytte. Er det for stort, kan det risikere at glide af. Er det for lille, kan du risikere at det strammer og går i stykker.

Find det perfekte kondom til dig

Når du skal finde det perfekte kondom, så tag det helt roligt, for du kan sagtens gøre det hjemme fra sofaen. Du behøver altså ikke bevæge dig hen på nærmeste apotek eller supermarked og stå og kigge på alle pakker igennem. Vi giver dig her nogle få skridt til at finde det perfekte til dig.

Find et målebånd frem - Mål omkredsen af penis i stiv tilstand - Brug omkredsen til at finde ud af hvilket der passer til dig - Bestil det der passer på vores hjemmeside- Vupti, du modtager det og er klar til at komme i gang. Det kan altid være en fordel at have nogle ekstra liggende i natskuffen eller i tasken.

Det er omkredsen det handler om

Vidste du ikke at det udelukkende handler om omkredsen af penis, når du skal finde den rigtige størrelse? Bare rolig, du er ikke alene. Der er mange der tror, at de skal måle længden. Det er dog ikke nødvendigt medmindre at du har en meget lang penis. Som du måske har set, så er der meget gummi tilbage, når du har rullet det på.

Der er altså mange ekstra centimeter gummi tilbage, hvilket bruges i det tilfælde, at du er helt exceptionelt udstyret. Det kan naturligvis også være at du rent faktisk har brug for et ekstra langt kondom, og det kan du naturligvis også købe her hos os.

Sådan finder du den rigtige størrelse

Størrelserne hos os er inddelt på følgende måde: Diameter på 41-49 mm = Størrelse XS og S - Diameter på 50-53 mm = Størrelse M - Diameter på 54-69 mm = Størrelse L og XL . Under detaljer, inde på produkterne, finder du let ud af hvilken størrelse det er og hvor mange diameter det her.

Det er derfor let at gå til, når du først kender til centimetermålet. Og lad vær med at hænge dig i, om du skal bruge en størrelse XS eller en størrelse L, for det har absolut intet at sige for den partner som du er sammen med. Det vigtigste er at kondomet passer til dig.

Kun den rette størrelse kondom beskytter

Vi kan ikke understrege vigtigheden af den rette størrelse nok. Derfor har vi et stort udvalg af gummi i mange forskellige størrelser. Fra de lidt mindre til de helt store. Vi har også sampakker til dig, der er storforbruger – sejt! Vores gummi er billig og i højeste kvalitet. Alle er godkendte og testede, så når du putter gummi på din bedste ven, så skal du ikke bekymre dig om unødvendig kemi eller andet skadeligt.

Har du tidligere brugt gummi, der var for stort eller for småt, så ved du hvor ubehageligt det kan være. Bruger du et kondom der er for småt, så risikerer du at det sprænger. Selvom latex er et meget fleksibelt og elastisk materiale, så kan det ikke holde til at blive hevet for meget i.

Sex skal være en god oplevelse

Det er i forvejen udsat for et hårdt pres, og det er derfor nødvendigt, at det ikke er for småt. Bruger du i stedet et der er for stort så risikerer du, at det falder af under sex. Det er klart, at det ikke beskytter hvis det er for stort, men det er også kun, hvis du bruger den helt rette størrelse, at du får den optimale nydelse.

Til dig som er allergisk overfor latex, er der ingen grund til bekymring, da vi også har latexfrie versioner. Det skal være en god oplevelse at have sex med en partner og alle skal kunne dyrke sex uanset størrelse, allergier eller andet. Det er vigtigt at understrege for os.

Hvilke kondomer findes der?

Udover de forskellige størrelser der findes, er der jo blandt andet også forskellige tykkelser. Med et tyndere kondom opnår du øget følsomhed. Et tykkere ét af slagsen vil derimod hjælpe dig med at opretholde staminaen under sex og give en meget længere sexoplevelse.

Det er bestemt ikke alt som du behøver tage stilling til, når du skal købe prævention. Meget er givet på forhånd. Men hvis du ønsker at nørde lidt i det, så findes der mange forskellige varianter. Ønsker du at spice oralsexen lidt op, kan du også få gummi i en lang række af forskellige smagsvarianter.

Femidom og ekstra sikre kondomer

Udover det traditionelle beskyttelse til mænd, har vi også et til kvinden der ønsker at prøve det kvindelige kondom. Det er til at putte op i skeden, og på denne måde undgå graviditet og sexsygdomme præcis som det mandlige. Det består af et lidt større hylster med to ringe. Den lille ring sættes op i skeden, imens det store med den åbne ende skal sidde lige udenfor skedeåbningen.

Har du lyst til gummi af endnu højere kvalitet har vi også det populære mærke EXS, som har en lang række forskellige kategorier inden for prævention. De er lavet af naturlig latex (uden latex lugt). 

Kun den bedste kvalitet i kondomer får du hos os

Der er jo et utal af kondomer på markedet, og det kan derfor være lidt udfordrende selv at skulle finde hoved og hale i det enorme udvalg. Det behøver du ikke at bekymre dig om, for vi har brugt meget tid på at udvælge det bedste beskyttelse af højeste kvalitet til dig.

Hos os får du nemlig kvalitetsgummi til nogle af de billigste priser i Danmark. Vi har gummi i alle prisklasser, så alle kan købe det der passer dem og deres pengepung. Vi synes ikke det er en fordel at tage overpriser, da vi vægter sikker sex rigtig højt, hvorfor vi også er en del Aidsfondet.

Hvor sikkert er det?

Som de fleste nok ved er et kondom en af de sikreste former for prævention. Hvis det bruges korrekt, er det 97% sikkert. De sidste 3% udgør den lille risiko for at det sprænger. Dog vil det ikke sprænge hvis størrelsen er rigtig, som vi kom ind på i de tidligere afsnit.

Trods den høje sikkerhed gummiet har, er det kun ca. 17% af den danske befolkning der benytter et kondom under sex. Den lave procentsats kan skyldes mange ting, f.eks. er der mange mænd der synes det tager en for stor del af følsomheden under sex og derfor foretrækker uden.

Hvad er et kondom?

Selvom de fleste af os nok har været i kontakt med beskyttelse eller prævention, så lad os lige ridse op her, for en god ordens skyld, hvad det er. ifølge Netdoktor er et kondom et tyndt hylster som manden tager over penis, for at beskytte sig mod at gøre en kvinde uønskede gravid og sexoverførte sygdomme. Det er desuden mandens eneste måde at beskytte sig på, hvor kvinden har flere forskellige former for prævention til rådighed.

Kondomet er ofte lavet af gummi eller latex, hvilket gør at det er elastisk og kan holde til at blive rusket og rykket i. Det er holdbart, men stadig skrøbeligt, hvorfor det er godt at bruge ekstra glidecreme, når du dyrker sex. Det fungerer på den måde, at når manden får udløsning, så samles sæden inde i præventions midlet og derved risikerer man ikke smitte eller graviditet.

Tilføjet til indkøbskurven