Viser 1–12 af 24 resultater

Kondomer

Vi har alle prøvet at stå og mangle et kondom når vi har haft allermest brug for det. Det kan jo desværre sætte noget af en dæmper for den ellers hede stemning som havde opbygget sig.

Som mand er det i sær vigtigt at huske at have et kondom på sig. Hvis nu stemningen med en sød pige, skulle kunne udvikle sig til mere end blot et godnatkys. Med et kondom behøver du hverken bekymre dig om unødvendig graviditet, sexsygdomme eller afslag baseret på manglende kondomer. Læs mere


Hvilket slags kondom er til dig?

Forestil dig, at du er har været i byen og mødt en sød fyr eller pige. Du vil rigtig gerne vil fortsætte aftenen inde i soveværelset, men så kommer du i tanke om at du mangler et kondom. Du bliver nødt til enten af tage den risiko at have ubeskyttet sex, eller at sende personen hjem. ingen af scenarierne er optimale og derfor er du kommet til det rette sted.

Mange har den forudantagelse at kondomer blot nedsætter følsomheden under sex. De skal undgås som pesten, men tværtimod kan kondomer faktisk være med til at skabe en frækkere stemning. Såfremt du vælger lige dét kondom som passer til dig og en potentiel partner.

Dette kan være noget af en udfordring da der jo findes et kæmpe udvalg af forskellige kondomer. Både i farvevalg, tykkelse, størrelse og smag. Nu er det måske også et stykke tid siden du sidst har brugt et kondom.

Eller måske også er du helt ny, men frygt ej. Her er vi klar til at hjælpe dig. Ikke mindst være med til at sikre dig en sjovere og bedre oplevelse med lige præcis dét kondom som du har stået og manglet.

Hvordan kan kondomer skabe frækkere oplevelser?

For at være sikker på at dit kondom beskytter så effektivt som muligt mod graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Skal dit kondom for det første være i den rigtige størrelse. Hvis kondomet er for lille kan du risikere at det sprænger. Er kondomet for stort, kan det falde af. Disse oplevelser vil vi gerne bestræbe os for at hjælpe dig med at undgå.

Derfor har vi et udvalg af kondomer i medium, large og x-large. Til dig som er allergisk over for latex, er der ingen grund til bekymring, da vi også har latexfrie kondomer.
Udover de forskellige størrelser der findes, er der jo blandt andet også forskellige tykkelser.

Med et tyndere kondom opnår du forøget følsomhed. Et tykkere ét af slagsen vil hjælpe dig med at opretholde staminaen under sex. I forhold til det normale, eller tynde kondom.

Hvis du gerne vil prøve noget mere interessant, findes der også kondomer med smag (til fordel for partneren). Kondomer med riller og andre designs som skaber flere spændende gnidninger for din partner.

Ønsker du at spice oralsexen lidt op, kan du også få kondomerne i en lang række af forskellige smagsvarianter. Disse består b.la. af tuttifrutti, banan, tyggegummi, chokolade mm. Dette er til dig som gerne vil gøre det lidt ekstra godt for din partner, og hun eller han vil helt sikkert sætte ekstra pris på den ekstra smag, og overraskelsen som ligger deri.

Udover de traditionelle kondomer til mænd, har vi også et pessar til kvinden der ønsker at prøve det kvindelige kondom. Dette er til at putte op i skeden, og på denne måde undgå graviditet og sexsygdomme såvel som det mandlige kondom.

Hvordan vælger du den rigtige størrelse?

Vi kan ikke understrege vigtigheden af den rigtige størrelse kondom nok. OG guys, det er ikke når valget af kondomer skal tages at penissen lige skal snydes et par centimeter længere. Det går nemlig udover sikkerheden, hvis du vælger et for lille eller for stort. 

Hvordan ved du så hvilken størrelse du skal vælge, for netop at undgå dette? Først og fremmest skal du kende størrelsen på din penis. Selvfølgelig når du har erektion. Både længde og omkreds er vigtig her. Et medium størrelse kondom som de fleste er er ca. 53-56 mm i omkreds med en max længde på ca. 180 mm.

Har du en penis der er lidt større end gennemsnittet vil du nok skulle have en størrelse large eller x-large. Faktisk kan du få kondomer helt op til størrelse xxxl. Uanset størrelsen på din penis har vi kondomet der passer til dig. 

Kun den bedste kvalitet får du hos os

Der er jo et utal af kondomer på markedet, og det kan derfor være lidt udfordrende selv at skulle finde hoved og hale i det enorme udvalg. Det behøver du ikke at bekymre dig om, for vi har brugt meget tid på at udvælge kun de bedste kondomer af højeste kvalitet.

Hos os får du nemlig kvalitetskondomer til nogle af de billigste priser der findes i Danmark. 
Vi har kondomer i alle prisklasser, så alle kan købe det der passer. Vi synes ikke det er en fordel at tage overpriser, da vi vægter sikker sex rigtig højt, hvorfor vi også er en del Aidsfondet.

Har du lyst til kondomer af endnu højere kvalitet har vi også det populære mærke ”EXS”. som består af en lang række forskellige kategorier inden for kondomer. De er lavet af naturlig latex (uden latex lugt). Er lubrikeret med silikone som øger følelsen af luksus og komfort når kondomet tages i brug da det er specielt designet til komfort, sikkerhed og stimulation. De fås også i X-large til dig som er større end gennemsnittet. ”EXS”. Den engelske kvalitet er ikke at tage fejl af. Ønsker du et kondom, hvor sikkerhed og komfort er i top, er det dette du skal vælge.


En anden vinder er ”Mysize” som findes i 7 forskellige størrelser, med en tydelig række af numre med størrelsen tydeligt highlighted på forsiden af pakken. Køb hos os for sikkerhed og kvalitet.

Hvor sikkert er det?

Som de fleste nok ved er et kondom en af de sikreste former for prævention. Hvis det bruges korrekt, er det 97% sikkert. De sidste 3% udgør den lille risiko for at kondomet sprænger. Dog vil det ikke sprænge hvis størrelsen er rigtig, som vi kom ind på i de tidligere afsnit. 

Trods den høj sikkerhed kondomet har, er der kun ca. 17% af den danske befolkning der benytter et kondom under sex. Den lave procentsats kan skyldes mange ting, f.eks. er der mange mænd der synes det tager en for stor del af følsomheden under sex og derfor foretrækker uden. 

Hvis du er en dem der ikke tør tage nogle chancer, kan vi anbefale du bruger kondom. er du i tvivl om kvalitet, mærke eller størrelse, sidder vi klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Tilføjet til indkøbskurven