Viser alle 31 resultater


Sex skal være sjovt og sex skal være sikkert. Det bliver det kun, hvis du bruger kondom, hver gang du dyrker sex. Men det kan være svært at huske. Nogle mænd føler også at det nedsætter følsomheden. Men hvad er op og ned i forhold til at bruge prævention. Det kan du blive meget klogere på her.

Om du kalder det kondomer, gummi, kardoner eller en gummihætte så snakker vi om det samme. Og så længe du bruger et, så er alt godt. Læs vores kondom guide og find det helt rette til netop dig og dine behov.

Du kan også læse, hvordan du finder den helt rette prævention, og hvad du skal kigge efter. For det er faktisk slet ikke så svært, som det måske lyder. Med beskyttelse i den rette størrelse, kan du både dyrke sikker og fantastisk sex uden af bekymre dig om uønskede graviditet og sexoverførte sygdomme. Læs mere

-37%
DKK 269,00 DKK 169,00
-48%
DKK 229,00 DKK 119,00
-48%
DKK 229,00 DKK 119,00
-50%
DKK 119,00 DKK 59,00
-50%
DKK 119,00 DKK 59,00
-50%
DKK 119,00 DKK 59,00
-25%

Bedøvende kondomer

12 stk. EXS – Delay kondomer

DKK 65,00 DKK 49,00
-25%
-25%
DKK 65,00 DKK 49,00
-25%
DKK 65,00 DKK 49,00
-25%
DKK 65,00 DKK 49,00
-25%
DKK 65,00 DKK 49,00
-60%
DKK 50,00 DKK 20,00

Almindelige kondomer

10 kondomer for 20 kr.

DKK 20,00
Ikke på lager
DKK 10,00
-30%
DKK 10,00 DKK 7,00

Almindelige kondomer

AMOR – Cold kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR – Gold kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR – Hot kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR – Tutti fruity kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR – Mint kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

EXS – Strawberry sundae kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

AMOR – Banana kondom

DKK 5,00

Almindelige kondomer

London sort kondom medium

DKK 5,00

Almindelige kondomer

Secura transparent kondomer

DKK 5,00

Billige kondomer

iCondom x-large kondomer

DKK 5,00

Almindelige kondomer

London kondom med jordbærsmag

DKK 5,00

Hvornår skal du bruge kondom?

Som hovedregel skal du bruge prævention, hver gang du dyrker sex. Har du en fast partner, og bruger I andre former for prævention, og er I begge testet, så kan I naturligvis sagtens bruge andre former for prævention end kondom. Har du ikke en fast partner eller har du flere, så bør du bruge prævention hver gang.

Det forhindrer nemlig, at du bliver smittet med sexsygdomme, og gør også, at du undgår uønsket graviditet. Måske du undrer dig over, hvorfor du skal bruge prævention, når du skal dyrke analsex? Men det er faktisk særlig vigtigt ved analsex, da huden i anus er langt tyndere og mere udsat for sygdomme.

Husk kondom ved anal sex og blowjobs

Mange tror, at kondomer kun er nødvendigt, når det kommer til vaginalt samleje. Men det er altså langt fra sandheden. Den effektive prævention skal også bruges ved anal sex og blowjobs. Er det første gang, du er sammen med din partner, er det særlig vigtigt, at I bruger den rette prævention.

Skal I være sammen mere fast, og er I kun sammen med hinanden, kan I blive testet for sygdomme og herefter bruge P-piller eller anden form for prævention for at beskytte mod graviditet. Men indtil da er det vigtigt at huske kondomer hver gang - og både ved vaginal og anal samleje såvel som ved blowjobs. 

Beskyt dig selv og din partner med kondom

Dyrker du vaginal sex, så skal du stadig beskytte dig mod sexoverførte sygdomme, men du bør også beskytte dig mod uønskede graviditet. Det er ærgerligt at stå overfor en potentiel graviditet, hvis det ikke er det du ønsker, bare fordi du ikke gad bruge beskyttelse.

Særligt ved anal sex er det ekstra vigtigt at beskytte sig med kondom. Derfor kan der hurtigere gå hul på huden, og du kan risikere at få en sexoverført sygdom, hvis du ikke beskytter dig. Visse sygdomme smitter nemlig både gennem sæd og blod, hvorfor du er ekstra udsat ved analsex.

Nej tak til sygdomme - beskyt dig

Giver du eller modtager du et blow job, så er det også vigtigt at bruge kondom. Her er det igen for at beskytte sig selv eller partneren mod eventuelle sygdomme. Måske du tænker, at det er mærkeligt at skulle bruge prævention lige netop her eller at det smager dårligt at skulle sutte på gummi, men så er det bare at være kreativ.

For der findes nemlig en masse frække og sjove former for beskyttelse med smag – og dem har vi naturligvis også her hos os. For hvorfor ikke nyde muligheden for at give et blowjob, der smager af noget lækkert. Det kunne være jordbær, chokolade eller med banan smag.

Dyrk sikker sex med kondom

Når du bruger prævention, som for eksempel kondomer, så føler du dig mere sikker og du ved, at du er beskyttet mod uønskede graviditet og sexoverførte sygdomme. Derfor kan du uden bekymringer slå dig løs i dobbeltsengen sammen med en partner.

Det betyder også, at du ikke skal ligge og tænke på hverken det ene eller det andet – du kan bare være i nuet og nyde at dyrke lækker sex. Om du dyrker vaginal eller anal sex, eller giver et blow job, så kan du gøre det med god samvittighed. Du skal ikke tænke på, om du skal lave et akavet opkald, hvis menstruationen udebliver, eller hvis der pludselig dukker symptomer på kønssygdomme op.

Kun sikker hvis størrelsen passer

Det er helt afgørende, at dit gummi passer fuldstændigt for, at det beskytter som det skal. For ét er at komme til den erkendelse, at det er vigtigt at bruge prævention. Næste skridt er at finde det helt rette, der passer til din penis. Men bare rolig for det er slet ikke så svært, som det lyder.

Du har måske prøvet det før. Komme hjem med kondomer der enten er for lille eller for stor. Uanset om det er det ene eller andet, skal det passe for at beskytte. Er det for stort, kan det risikere at glide af. Er det for lille, kan du risikere, at det strammer, og går i stykker.

Find det perfekte kondom til dig

Når du skal finde det perfekte kondom, så tag det helt roligt, for du kan sagtens gøre det hjemme fra sofaen. Du behøver altså ikke bevæge dig hen på nærmeste apotek eller supermarked og stå og kigge på alle pakker igennem. Vi giver dig her nogle få skridt til at finde det perfekte til dig.

Find et målebånd frem - Mål omkredsen af penis i stiv tilstand - Brug omkredsen til at finde ud af hvilket der passer til dig - Bestil det der passer på vores hjemmeside- Vupti, du modtager det, og er klar til at komme i gang. Det kan altid være en fordel at have nogle ekstra liggende i natskuffen eller i tasken.

Det er omkredsen det handler om

Vidste du ikke at det udelukkende handler om omkredsen af penis, når du skal finde den rigtige størrelse? Bare rolig, du er ikke alene. Der er mange, som tror, at de skal måle længden. Det er dog ikke nødvendigt medmindre, at du har en meget lang penis. Som du måske har set, så er der meget gummi tilbage, når du har rullet det på.

Der er altså mange ekstra centimeter gummi tilbage, hvilket bruges i det tilfælde, at du er helt exceptionelt udstyret. Det kan naturligvis også være, at du rent faktisk har brug for et ekstra langt kondom, og det kan du naturligvis også købe her hos os.

Sådan finder du den rigtige størrelse

Størrelserne hos os er inddelt på følgende måde: Diameter på 41-49 mm = Størrelse XS og S - Diameter på 50-53 mm = Størrelse M - Diameter på 54-69 mm = Størrelse L og XL . Under detaljer, inde på produkterne, finder du let ud af hvilken størrelse det er, og hvor mange diameter det er.

Det er derfor let at gå til, når du først kender til centimetermålet. Og lad være med at hænge dig i, om du skal bruge en størrelse XS eller en størrelse L, for det har absolut intet at sige for den partner, som du er sammen med. Det vigtigste er, at kondomet passer til dig.

Kun den rette størrelse kondomer beskytter

Vi kan ikke understrege vigtigheden af den rette størrelse nok. Derfor har vi et stort udvalg af kondomer i mange forskellige størrelser. Fra de lidt mindre til de helt store. Vi har også sampakker til dig, der er storforbruger – sejt! Vores kondomer er billig og i højeste kvalitet. Alle er godkendte og testede, så når du putter gummi på din bedste ven, så skal du ikke bekymre dig om unødvendig kemi eller andet skadeligt.

Har du tidligere brugt kondomer, der var for store eller for små, så ved du, hvor ubehageligt det kan være. Bruger du et kondom, der er for småt, så risikerer du, at det sprænger. Selvom latex er et meget fleksibelt og elastisk materiale, så kan det ikke holde til at blive hevet for meget i.

Sex skal være en god oplevelse

Kondomet er i forvejen udsat for et hårdt pres, og det er derfor nødvendigt, at det ikke er for småt. Bruger du i stedet et, der er for stort, så risikerer du, at det falder af under sex. Det er klart, at det ikke beskytter, hvis det er for stort, men det er også kun, hvis du bruger den helt rette størrelse, at du får den optimale nydelse.

Både hvis kondomet sidder for løst eller for stramt, får du ikke den optimale oplevelse, når du dyrker sex med kondom. Det er ærgerligt, for denne type prævention behøver faktisk ikke at betyde en forringelse af din seksuelle oplevelse. Det er derfor en god ide at bruge lidt ekstra tid på at finde den rette størrelse og ikke mindst type. 

Hvilke kondomer findes der?

Udover de forskellige størrelser der findes, er der jo blandt andet også forskellige tykkelser. Med et tyndere kondom opnår du øget følsomhed. Et tykkere ét af slagsen vil derimod hjælpe dig med at opretholde staminaen under sex og give en meget længere sexoplevelse.

Det er bestemt ikke alt som du behøver tage stilling til, når du skal købe kondomer. Meget er givet på forhånd. Men hvis du ønsker at nørde lidt i det, så findes der mange forskellige varianter. Ønsker du at spice oralsexen lidt op, kan du også få gummi i en lang række af forskellige smagsvarianter.

Femidom og ekstra sikre kondomer

Udover det traditionelle beskyttelse til mænd, har vi også et til kvinden, der ønsker at prøve det kvindelige kondom. Det er til at putte op i skeden og på denne måde undgå graviditet og sexsygdomme præcis som det mandlige. Det består af et lidt større hylster med to ringe. Den lille ring sættes op i skeden, imens det store med den åbne ende skal sidde lige udenfor skedeåbningen.

Har du lyst til gummi af endnu højere kvalitet, har vi også det populære mærke EXS, som har en lang række forskellige kategorier inden for prævention. De er lavet af naturlig latex (uden latex lugt). 

Latexfri kondomer 

Til dig som er allergisk overfor latex, er der ingen grund til bekymring, da vi også har latexfrie versioner. Det skal være en god oplevelse at have sex med en partner, og alle skal kunne dyrke sex uanset størrelse, allergier eller andet. Det er vigtigt for os at understrege.

Derfor har vi naturligvis også sørget for et varieret udvalg af kondomer, der ikke bare indeholder latexfri kondomer, men også en lang række produkter i forskellige størrelser, former og farver. Dertil kommer der også dem med smag for en ekstra kinky oplevelse. 

De sjove kondomer

Et kondom behøver altså ikke at være en kedelig og irriterende ting. Det kan lige så godt være en sjov tilføjelse til jeres intime stund sammen. Derfor findes der også mange kondomer med ekstra egenskaber enten i form af farve, smag eller en stimulerende struktur.

Disse ekstra funktioner kan forvandle den sure pligt, som mange føler et kondom er, om til en særlig pirrende del af samlejet. Vi vil naturligvis rigtig gerne have, at du bruger kondom, når du er sammen med din næste partner. Derfor har vi også givet dig et bredt udvalg af sjove kondomer, der helt sikkert kan sætte gang i legen i soveværelset. 

Du får kun den bedste kvalitet i kondomer hos os

Der er jo et utal af kondomer på markedet, og det kan derfor være lidt udfordrende selv at skulle finde hoved og hale i det enorme udvalg. Det behøver du ikke at bekymre dig om, for vi har brugt meget tid på at udvælge det bedste beskyttelse af højeste kvalitet til dig.

Hos os får du nemlig kvalitetskondomer til nogle af de billigste priser i Danmark. Vi har kondomer i alle prisklasser, så alle kan købe det, der passer dem og deres pengepung. Vi synes ikke, det er en fordel at tage overpriser, da vi vægter sikker sex rigtig højt, hvorfor vi også er en del Aidsfondet.

Hvor sikkert er det?

Som de fleste nok ved er et kondom en af de sikreste former for prævention. Hvis det bruges korrekt, er det 97% sikkert. De sidste 3% udgør den lille risiko for, at det sprænger. Dog vil det ikke sprænge, hvis størrelsen er rigtig, som vi kom ind på i de tidligere afsnit.

Trods den høje sikkerhed kondomer har, er det kun ca. 17% af den danske befolkning, der benytter et kondom under sex. Den lave procentsats kan skyldes mange ting, f.eks. er der mange mænd, der synes det tager en for stor del af følsomheden under sex, og derfor foretrækker uden.

Hvad er et kondom?

Selvom de fleste af os nok har været i kontakt med beskyttelse eller prævention, så lad os lige ridse op her, for en god ordens skyld, hvad det er. Ifølge Netdoktor er et kondom et tyndt hylster, som manden tager over penis for at beskytte sig mod at gøre en kvinde gravid og overføre kønssygdomme. Det er desuden mandens eneste måde at beskytte sig på, hvor kvinden har flere forskellige former for prævention til rådighed.

Kondomet er ofte lavet af gummi eller latex, hvilket gør, at det er elastisk, og kan holde til at blive rusket og rykket i. Det er holdbart, men stadig skrøbeligt, hvorfor det er godt at bruge ekstra glidecreme, når du dyrker sex. Det fungerer på den måde, at når manden får udløsning, så samles sæden inde i præventionsmidlet, og derved risikerer man ikke smitte eller graviditet.

Denne hjemmeside bruger cookies.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.