Viser alle 9 resultater

Silikone glidecreme er den glidecreme du skal vælge, hvis du leder efter en creme, som føles silkeblød og har en effektfuld glideevne. Hvor en vandbaseret glidecreme hurtigere tørrer ud, så kan du med din silikone glidecreme opleve en perfekt glideeffekt i meget lang tid, så længe du ikke bruger den med sexlegetøj, som er lavet af silikone. Derimod er silikone glidecreme vanvittig godt til alt andet, uanset om det er forspil, samleje eller onani. Og hvis du skal dyrke analsex, så er glidecremen med silikone også din ven.

Hos altertystys.dk elsker vi god sex og vi eksisterer for at give dig det bedste sexliv, du kan forestille dig. Derfor har vi også et bredt udvalg af forskellige glidecremer, så du kan træffe det rette valg, som giver dig den oplevelse, du drømmer om. Derfor kan det også være en god idé at have forskellige typer glidecremer liggende, så du har én til enhver lejlighed. Du kan læse mere nedenfor, hvor du kan få mere information om silikone glidecremens fortræffeligheder, hvad du kan bruge glidecremen til udover samleje og hvad du skal være opmærksom på, når det kommer til silikone glidecreme og kondomer og sexlegetøj. Læs mere


Hvad er en silikone glidecreme?

Silikone glidecreme består helt enkelt af flydende silikone, som ligger sig oven på huden og derfor er drøjere i brug. Vandbaseret glidecreme, derimod, er vandopløselig og kan derfor lettere skylles af med vand. Samtidig fordamper vandbaseret glidecreme hurtigere end silikone.

Du vil derfor opleve en mere vedvarende glideevne med en silikone glidecreme. Det er derfor heller ikke nødvendigt at påføre nye lag af glidecreme, som det kan være med vandbaseret glidecreme. Derfor er det i længden billigere i brug.

Hvorfor skal jeg bruge en silikone glidecreme

Hvis du ønsker en glidecreme, hvor du kan være helt sikker på, at friktionen nedsættes, så er det en silikone glidecreme, du skal kigge efter. Modsat den vandbaserede version så kræver glidecreme med silikone ikke gentagne påføringer og du kan derfor koncentrere dig om alt det sjove i stedet.

På den måde er du sikker på, at sexlegen ikke bliver afbrudt unødigt. Du skal dog være opmærksom på, at den gode glideevne gør, at glidecremen skal fjernes med varmt vand og sæbe. Derfor er en silikone glidecreme ikke egnet til brug af sexlegetøj i silikone, da det kan ødelægge materialet.

Fordele ved silikone glidecreme

Der er mange grunde til at fremhæve silikone glidecremens mange fordele, for der er mange. Den bibringer en ekstra fugtighed ved samleje, hvilket igen gør, at friktionen nedsættes og nydelsen forhøjes. Derudover så har den en langvarig glideeffekt, så du er fri for løbende at skulle bruge mere.

Konsistensen er også værd at fremhæve. Med en silkeblød fornemmelse er det en af de bedre glidecremer at bruge med henblik på følelsen. En silikone glidecreme er også rigtig godt at bruge, når du skal dyrke analsex. Så længe du ikke bruger den til silikonebaseret sexlegetøj.

Massage med silikone glidecreme

På grund af silikone glidecremens drøjhed, så er den også meget god til en fræk massage. For findes der noget mere lækkert end en god massage som del af forspillet? Uanset om det er dig, der modtager eller giver, så kan en massage sætte gang i de fleste.

Her er en silikone glidecreme rigtig god, hvis massageolien ikke er til at finde. Da den ikke bliver absorberet af huden, holder den i ekstra lang tid. Vær dog opmærksom på, at du ikke skal bruge sexlegetøj, som ikke er lavet af glas eller metal, efterfølgende. Vi kommer ind på det senere.

Bedre sex med silikone

Måske har du og din partner kendt hinanden i en årrække. Måske er jeres sexliv blevet en anelse forudsigeligt, og du kunne godt tænke dig at genoplive gnisten en smule. Vise, at du stadig kan udvise seksuelt initiativ og hiv en god silikone glidecreme frem.

For en god glidecreme et rigtig godt og ikke mindst billigt udgangspunkt. Der skal ikke så meget til at tænde din partner, når du først begynder at massere og den glatte effekt tager fat. Vi kan godt garantere, at der vil komme ekstra gang i lagnerne og din partner vil se dig i et helt nyt lys.

Silikone glidecreme til forspil

En god glidecreme er sådan set bare en god ting at have liggende i natbordsskuffen i ethvert hjem. Silikone glidecreme fungerer nemlig rigtig godt, når det kommer til forspil. Den gode glideevne gør bare oplevelsen endnu mere sensuel og den silkebløde fornemmelse er uovertruffen.

Og man skal aldrig undervurdere et godt forspil, heller ikke som mand. Hvis du bliver tændt for hurtigt, så vælg at blive masseret i stedet. Men snyd ikke din partner for et godt forspil og den frække oplevelse det er, at mærke en god glidende effekt over hele kroppen.

Silikone glidecreme til onani

En god silikone glidecreme er også et absolut must til lidt sololeg, så længe du ikke benytter dig af sexlegetøj af silikone eller andre gummimaterialer. Dette kan nemlig gøre, at materialet sprækker. Det samme gør sig gældende ved brug af kondomer, som ikke er lavet af latex. Det står oftest på pakken.

Glidecreme af silikone er allerbedst, når du bruger hånden til onani eller har sexlegetøj, som er lavet af glas eller metal. Her kan vi anbefale en dildo i glas eller måske en butt plug af metal. Her på altertytstys.dk kan du gå på opdagelse i flere af disse produkter.

Silikone glidecreme til badet

Da silikone glidecreme er ekstremt drøjt og lavet af flydende silikone, så er den også en rigtig god ven at have med i badet. Hvis du og din partner skal hygge jer lidt under bruseren, så er silikone glidecreme en rigtig god ting at have med jer og eventuelt et velegnet stykke legetøj.

Du skal nemlig ikke bekymre dig om, at glidecremen bliver skyllet af, så du kan i stedet koncentrere dig om alt det sjove. Det gælder også, hvis du har tænkt dig at forkæle dig selv i badet og ønsker en ekstra pirrende fornemmelse. Så snart du påfører, vil du kunne mærke forskellen.

Silikone glidecreme og kondomer

Som vi har nævnt, så er silikone glidecreme den bedst egnede glidecreme, når det kommer til sex og samleje. På grund af den fantastiske glideevne er den et must, når I skal hygge jer i dobbeltsengen. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle kondomer kan klare silikone.

Om dit kondom kan klare glidecreme finder du ud af ved at læse på pakken. Hvis dit kondom er latex eller latex-fri, så skulle der være gode chancer for, at kondomet holder og ikke får strukturen nedbrudt af silikonen. Men vær opmærksom.

Silikone glidecreme og sexlegetøj

Vi har før nævnt, at du ikke skal bruge silikone glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Det skal du ikke, da glidecremen kan ødelægge materialet på dit yndlings sexlegetøj. Der er ikke noget ved at finde ud af, at din prostata vibrator er gået i stykker lige inden, du skal til at lege.

Der er selvfølgelig ikke nogen regel uden at der er en undtagelse til den. Og den undtagelse er sexlegetøj lavet af glas eller metal. Her kan alle typer glidecreme benyttes. Hvis du for eksempel vil hygge dig med din anal plug af metal, så er en silikone glidecreme helt fantastisk.

Køb din silikone glidecreme hos altertystys.dk

Vi er Danmarks ældste sexshop, så vi har rigtig mange års erfaring at trække på, hvis du har spørgsmål om dine køb. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har spørgsmål og har brug for noget afklaring.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller hilse på os i vores fysiske butik i Århus, hvor vores professionelle medarbejdere også står klar til at vejlede dig. Vi ved, hvad vi taler om og vil gerne hjælpe dig med at få et endnu bedre sexliv.

Levering af silikone glidecreme

Måske rører det dig ikke, at andre kan se, hvor dine pakker kommer fra. Men de fleste af os ønsker en lille smule diskretion, når det kommer til vores levering af sexlegetøj. Hvis du tilhører den sidste gruppe, så kan du med sindsro handler hos os.

Vi gør en dyd ud af, at vores pakker altid bliver leveret i en diskret sort æske, uanset om du vil have levering til døren eller til pakkeafhentning. Vi har aftaler med DAO, GLS og PostNord, så der er altid en leveringsmulighed for dig. Og så har vi naturligvis hverken vores navn eller logo på adresselabelet.

 

X