Viser alle 2 resultater

Delay spray 

Føler du, at du ikke holder længe nok i sengen, så kan en delay spray være svaret på dine bønner. Med en delay spray bedøver du penis en smule.

Du kan derfor holde længere og den forhindrer derfor en for tidlig sædafgang. Se vores udvalg af delay spray og delay servietter herunder. Læs mere


En delay spray der får dig til at holde længere

Har du en drøm om, at være en tyr i sengen, der bare kan holde hele natten, så er du nok ikke den eneste. Faktisk er du nok som mænd er flest. De fleste mænd har et ønske om kunne være vild inde i dobbeltsengen i flere timer i streg. Sandheden er nok den, at det kun er de færreste der er det. Uanset om du har et problem med at holde kort tid i sengen eller om det er fordi du gerne vil være en tyr i flere timer i streg, så kan delay spray være løsningen.

En delay spray får dig til at holde længere i sengen. Det er ikke nødvendigvis fordi, du har et reelt problem. Men så længe du føler, at du ikke præstere det som du kan, så har du naturligvis brug for den hjælp, som du kan få.

En delay spray eller gel bedøver enten hele penis eller penishovedet. Du bliver naturligvis ikke helt bedøvet, men det tager en del af følsomheden. På den måde kan du holde længere tid før du kommer.

Blev mere udholden

Med en delay spray eller ”Blev ved servietten” kan du få hjælp til at holde længere i sengen. Du kan naturligvis træne din udholdenhed på flere måder. Du kan bl.a. træne den ved onani eller ved at have virkelig mange udløsninger. Måske er grunden til, at du ikke holder længe nok, fordi der går for længe imellem at du får udløsning. Derfor kan onani eller meget sex også være en del af løsningen.

Der findes også andre former for stamina træning. Du kan nemlig også bruge sexlegetøj. Det kan for eksempel være ved hjælp af en fleshlight. Det er en af de populære former for træning, når du ønsker at blive mere udholden uden at bruge delay spray.

Har du ikke lyst til at træne ved at onanere? Og synes du det er for voldsomt at anskaffe dig en fleshlight? Så er en delay spray et forsøg værd. En delay spray udsætter din udløsning, deraf navnet. Den bedøver dele af din penis eller hele din penis, alt efter hvor du smører sprayen på. Den gør, at du ikke er nær så følsom, hvorfor du kan holde i længere tid uden at få udløsning.

Hvordan virker en delay spray?

Der findes det der kaldes en delay spray. Det er et bedøvelsesmiddel i spray form. Og så findes der en form for delay middel, der er i gel eller creme. Hver især har de nogle fordele og ulemper, men er i bund og grund et spørgsmål om smag og behag.

Delay sprayen er let at håndtere. Der er tale om en spray, ligesom en hårspray for eksempel. Du sprøjter let midlet på penis uden at få noget på hænderne, hvilket kan være en stor fordel. Du undgår at få det bedøvende middel på andre steder, end der hvor du havde tiltænkt det. Ulempen kan være, at det er sværere at styre andre steder.

Derudover kan virkningen være lidt mildere, når du bruger sprayen, da du ikke kan få et lige så tykt lag på. Ønsker du i stedet en lidt kraftigere vrikning, så kan du eventuelt spraye det på af flere omgange.

Delay spray som gel

Bruger du en delay spray med gel, så kan du lettere fordele gelen på penis. Du kan let påføre det på penishovedet, hvis du føler, at det er det der er mest følsomt. Du kan også let smøre det på hele penis.

Da du bruger hånden eller begge hænder til at smøre med, så kan du være meget præcis, hvilket er en fordel. En af ulemperne ved at bruge en delay spray, der er en gel, er dog den, at du jo får det bedøvende gel på hænderne.

En anden mulighed er en serviet med et bedøvende middel på. Denne serviet fungerer lidt lige som en vådserviet. Det smarte er, at det bedøvende middel allerede sidder i servietten og er doseret. Det kan gøre hele processen lettere. Også her får du dog det bedøvende middel på hænderne, hvilket er en ulempe.

Uanset om du bruger en delay spray i gel eller spray form eller en serviet, så skal du lade din penis tørre i et par minutter for at lade midlet virke. Det er i de samme minutter, at du har muligheden for at vaske hænderne, hvis du har fået noget på dem. Det er vigtigt, at penis får lov til at hvile og at midlet får lov at tørre ind i huden. På den måde undgår du at det bedøvende middel kommer på din partner ved en eventuel penetrering eller anden sexleg.

Vær opmærksom på

Ligesom med andre former for kemikalier, så er det en god ide, at teste produktet inden brug. Har du nogensinde farvet hår med en hjemmehårfarve, så bliver du også her rådet til, at teste det et sted på kroppen. Hvis du tester det på en arm, så kan du finde ud af om du skulle være overfølsom overfor produktet, inden du smører det på penis.

Når du bruger en delay spray, kan du garanteret mærke en betydelig forskel. Og du vil sikkert kunne holde længere tid end uden. Det vil ikke bare gøre samlejet eller sexlegen sjovere, men det vil helt sikkert også være en byrde der er løftet fra dine skuldre. Der er kan være forskel i, hvor stor effekt en delay spray har.

Fleshlight som alternativ til delay spray

Har du derfor prøvet en delay spray, hvor du ikke syntes at virkningen er god nok, så kan det være en god ide, at prøve et andet produkt. Prøv da i stedet servietten og se om det virker bedre for dig. Husk på, at du også kan styrke din udholdenhed ved at træne ved enten at onanere eller ved at bruge en fleshlight

Tilføjet til indkøbskurven