Viser 1–16 af 22 resultater

Bedre onani kan være have flere fordele. Du får bedre velvære og du kan styrke din stamina. Og så føles det bare fantastisk at give sig selv lidt tid til at selvfokusere og nyde det. Men god onani kan altid blive bedre. For en god hånd rækker kun så langt. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv med verdensklasse onani, så skal du indtænke en god glidecreme eller måske udvide din sexlegetøj horisont.

Heldigvis tilbyder altertystys.dk et væld af forskellige glidecremer til både analsex, samleje og onani. Derudover kommer de i mange forskellige variationer med blandt andet varmende effekt, med smag og ekstra drøjde. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge i forskellige situationer, så læs med her. Vi giver dig et grundigt overblik over hvilke glidecremer, du skal bruge, hvilket sexlegetøj giver dig bedre onani og hvordan du bedst onanerer med glidecremer. Vi har et stort udvalg af både glidecremer og sexlegetøj, som kan være med til at give dig endnu bedre onani. Læs mere


Bedre onani til mænd

Bedre onani kan betyde forskellige ting for forskellige mænd. For nogen betyder det nye måde at onanere på, for andre er det at udvide repertoiret af sexlegetøj. Uanset hvad, så kan vi hos altertystys.dk hjælpe dig med at finde det, du ønsker.

Måske ønsker du at træne din stamina, så du kan holde længere sammen med din partner. Med en Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack har du en samlet pakke, som kan hjælpe dig i din træning, så du holder endnu længere med din partner. Eller måske har du bruge for en bedre glidecreme?

Bedre onani, bedre velvære

Der er mange gode grunde til, at du bør optimere din onani, uanset om du er single eller i et parforhold. God onani kan være med til at nedbringe stresssymptomer og være med til at nedsætte smerter. Derudover, så bliver du også bedre til sex generelt, hvis du onanerer ofte.

Du bliver mere familiær med din egen krop, når du ved, hvad du kan lide og det gør det nemmere at vise, når du dyrker sex med en partner. Og så er onani også med til at frigive endorfiner, som gør, at du føler større velvære samtidig med, at du slapper bedre af efter udløsning.  

Er glidecreme noget for mig?

Ja, det er det. Vi kunne egentlig slutte afsnittet her, for glidecreme gør bare enhver onani situation bedre. Det er lige før, at det er det eneste du har behov for at vide. Kan jeg ikke bare bruge spyt eller babyolie, kan vi høre dig spørge. Jo, hvis du vil gå ned på nydelse.

Med en god glidecreme bliver almindelige onani med hånden meget bedre, men er du mere eventyrlysten og ønsker at bruge forskellige sexlegetøj, så er glidecremer uundværlige. Og det er ikke helt lige meget hvilken glidecreme, du benytter til dit sexlegetøj.

Hvilke glidecremer skal jeg bruge til onani?

Men hvilke slags glidecremer skal du så bruge, for at få det meste ud af din onanisession? Det kommer an på, hvordan du vil onanere, og hvad du bedst kan lide. Der er nemlig forskel på, hvilke slags glidecremer, du skal bruge til hånden og hvilke til sexlegetøjet.

Generelt kan man inddele glidecremer i tre forskellige kategorier: Glidecreme til onani med hånden, glidecreme til sexlegetøj og glidecreme til anal sex. Og det er ikke helt lige gyldigt, hvad du bruger hvor. For de forskellige glidecremer har forskellige egenskaber.

Glidecremer til onani

Hvis du foretrækker at onanere med den gode gamle hånd, så kan du faktisk bruge de fleste slags glidecremer. Men vi vil dog anbefale, at du bruger en silikone glidecreme. Da den grundlæggende består af flydende silikone, så absorberes den ikke af huden og holder i længere tid.

Vandbaseret glidecreme er også en mulighed, da den besidder nogle af de samme egenskaber, som en silikone glidecreme har. Du skal dog være opmærksom på, at en vandbaseret glidecreme fordamper hurtigt. Den er til gengæld meget nem at vaske af.

Silikone glidecreme til onani

Denne type glidecreme fungerer bedst til samleje og onani. Det gør den, fordi den har en fortræffelig glideevne og derved nedsætter friktionen mellem dig og din partner – eller hånd. Den gode glideevne gør også, at oplevelsen og fornemmelsen er helt fantastisk og du vil nyde den stimulerende følelse, det giver.

På grund af den gode glideevne, er det også nødvendigt at bruge varmt vand og sæbe for at vaske den af efterfølgende. Nogle synes, at det er noget bøvl, mens andre sværger til den ekstraordinære pirrende glideevne, som især silikone glidecreme kan præstere.

Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Hvis du bruger sexlegetøj, som for eksempel et Tenga æg eller en fleshlight, så anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Det gør vi af flere grunde. For det første er en vandbaseret glidecreme nem at vaske af igen og gør rengøringen af sexlegetøjet nemmere.

For det andet, så er en vandbaseret glidecreme ikke så hårdt ved materialet på dit sexlegetøj. Silikone kan ødelægge materialet, udtørre det og give det rifter, og derved skade dit yndlingslegetøj. Og det er der ingen, der har interesse i. Slet ikke, når du er på udkig efter bedre onani.

Hvordan får jeg bedre onani?

Det er heldigvis helt op til dig og dine lyster. En god start er at bruge din fantasi og gå på opdagelse i vores udvalg af onaniprodukter. Her finder du en lang række af fantastiske produkter, som helt sikkert vil få dig helt op at ringe.

Dernæst vil vi anbefale, at du bruger en god glidecreme. Som beskrevet, så er en god glidecreme med til at give dig bedre onani, da det giver en fantastisk pirrende fornemmelse og er med til at holde dit sexlegetøj ved lige uden skader og rifter.

Køb dine glidecremer til onani hos altertystys.dk

Altertystys.dk er Danmarks ældste sexshop, så du må aldrig lade være med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe eller hvordan, du skal bruge dit nyindkøbte sexlegetøj. VI er altid klar til at vejlede dig, uanset om du er nybegynder og nysgerrig eller erfaren på udkig efter noget nyt.

Du kan altid ringe til os eller komme forbi vores fysiske butik i Paradisgade i Århus. Her kan du også se vores store udvalg af sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Vi elsker god sex og vil gøre alt hvad vi kan for at sikre dig, at du også får bedre onani.

 

X