Viser 1–16 af 17 resultater

Anal glidecreme er måske ikke det første man tænker på, når man går i gang med at eksperimentere med anal sex. Men det er en rigtig god ting at have med sig, når man begiver sig ud i det. For anal sex for mænd kan være en guldgrube af orgasmer, som du ikke havde vidst eksisterede. En af grundene til det findes et par centimeter oppe i anus, nemlig g-punktet. Det er et lille overset punkt tæt på prostatakirtlen, som – hvis det bliver masseret rigtigt – kan give de mest fantastiske orgasmer.

Hvis du har fået en orgasme på den måde, ved du, hvad vi taler om. Og så ved du også, hvad en god glidecreme kan gøre for at nå til den orgasme, uanset om du bruger en finger eller analt sexlegetøj. Derfor mener vi, at du skal bruge lidt tid på at finde en anal glidecreme, som er perfekt til dig, uanset om det er til eksperimenterende anal sex eller hardcore fisting. Læs mere


Brug altid glidecreme

Uanset hvad din seksuelle leg går ud på, så er det som regel en god idé at bruge glidecreme. Ikke alene for at få en større og mere behagelig glidende effekt på samlejet. Men også når du bruger sexlegetøj er det en god idé at påføre noget glidecreme.

For udover den meget pirrende følelse af at alting bare glider lettere, så er glidecremen også med til at vedligeholde dit sexlegetøj. Der er ikke meget ved at opdage, at der begynder at dannes små rifter i materialet på din prostata vibrator.

Hvorfor anal glidecreme?

Hvis du er nybegynder inden for det anale område, så kan det måske være en smule underligt, at der skal bruges glidecreme. Men det er der en god grund til. Modsat vagina, som kan danne sit eget glidemiddel, så er det anderledes med anus.

Anus har nemlig ikke den funktion, at den kan smøre sig selv. Derfor har den brug for din hjælp, uanset om det er dig der er giveren eller modtageren. Det kan gøre ondt at få indført noget bagi, hvis området ikke er ordentligt smurt, og det ødelægger i den grad stemningen.

Hvordan bruger jeg anal glidecreme?

Det er heldigvis ikke den store kandidatafhandling, som skal tages i brug, når du beslutter at bringe glidecremen ind i dit sexliv. Påfør en generøs klat i hånden og masser dit lem eller sexlegetøj ind i cremen. Sørg for at gøre det omhyggeligt, så alt bliver dækket af creme. Smør også gerne lidt rundt om anus.

Når du har sikret dig, at du eller sexlegetøjet er tilstrækkeligt smurt ind i glidecremen, kan du langsomt begynde at indføre penis eller dit favorit sexlegetøj i anus. Og vi understreger langsomt. Muskulaturen omkring anus skal have tid til at udvide sig tilstrækkeligt, så oplevelsen forbliver behagelig.

Silikonebaseret eller vandbaseret?

Når du skal vælge anal glidecreme til dit næste erotisk eventyr, er det en god foranstaltning at du har sat dig ind i forskellene på de forskellige typer af glidecreme. For der er forskelle. Den ene fungerer bedre end den anden i forhold til, hvad de henholdsvis skal bruges til.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os og spørge. Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig. Du kan også møde os i vores fysiske butik i Paradisgade i Århus, hvor vores professionelle medarbejdere også kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have.

Silikonebaseret anal glidecreme

Som nævnt er der forskelle på de glidecremer, du kan bruge analt. Den silikonebaserede glidecreme er bedst til brug med sexlegetøj, som er lavet af glas eller metal. En butt plug i metal, for eksempel, vil have rigtig godt af at blive brugt med silikonebaseret glidecreme.

Du skal dog ikke bruge silikonebaseret glidecreme til sexlegetøj, som er lavet af blødt materiale. Det kan være med til at ødelægge legetøjets materiale, så det bliver ubrugeligt. Og det er der ingen, der har interesse i. Hverken dig eller din partner.

Vandbaseret anal glidecreme

Vandbaseret glidecreme er den type glidecreme, vi overvejende vil anbefale. Den har en god glidende effekt og skader på ingen måde dit sexlegetøj, uanset materialet. Derfor bør du overveje altid at have en tube vandbaseret glidecreme i skuffen, da den har en god all-round anvendeligthed.

Den eneste ulempe ved vandbaseret glidecreme er, at den hurtigt fordamper. Da den ikke overraskende er udgjort af vand, så fordamper den ved kropstemperatur, hvilket betyder, at du oftere skal påføre mere. Det kan tage lidt af momentum af sexlegen.

Anal glidecreme til fisting

Uanset om du er erfaren eller nybegynder, så er det en meget god idé at bruge en specialcreme til fisting. Fisting ligger i den mere hårde del af sexlegene og er ikke for alle. Men hvis du tænder på at blive fyldt helt ud, så er glidecreme til fisting det, du skal bruge.

Ikke overraskende kræver fisting både træning og tålmodighed – og en stor portion glidecreme. Det er også grunden til at vi anbefaler Fisting Gel glidecreme, når du kaster dig ud i den ekstreme del af analsex. Den har en god glidende effekt og kommer i en 200 ml bøtte.

Vælg altid glidecreme udviklet til anal sex

Vi har gennemgået en del glidecremer efterhånden, så vores varmeste anbefaling må komme her: Vi anbefaler helt klart og tydeligt, at du bruger en anal glidecreme, som er specielt udviklet til analsex. Det er uanset om den er vandbaseret, silikonebaseret eller noget helt tredje.

En glidecreme specielt udviklet til analsex er drøjere i brug og så er den også tykkere i konsistensen end andre glidecremer. Det betyder, at du ikke skal påføre et nyt lag hele tiden, hvilket er med til at få akten til at føles mere intim.

Levering af anal glidecreme

Hos altertystys.dk er du altid sikker på, at dine køb bliver leveret til dig diskret og sikkert. Vi har aftaler med PostNord, DAO og GLS. Derudover så kan du få leveret dine pakker direkte til din dør eller du kan vælge at få dem leveret til pakkeafhentning. Det er på til dig.

Endeligt, så er vores forsendelser altid meget diskrete. Vi pakker din ordre på anal glidecreme i en sort æske, som ikke gør meget væsen af sig. Adresselabelet er naturligvis uden vores navn og logo, så du ikke skal blive afsløret af den grund.

 

X