Viser alle 17 resultater


Uanset formålet er glidecreme til mænd et absolut must have! Her hos www.AltErTysTys.dk har vi glidecreme til dig som mand – ligegyldigt om du skal bruge den til onani, sex med en partner eller sammen med sexlegetøj. Så lige meget om du leder efter glidecreme der er vandbaseret, silikonebaseret, varmende eller specielt udviklet til anal brug, så finder du den her hos os.  Læs mere


Er glidecreme til mænd nødvendigt? 

Det korte svar er JA! Du har måske prøvet det før, optakten til en hed aften – forspillet varer længe, måske lidt for længe, nu skal i til det! I skal have sex og nu kan hun ikke blive våd nok, fordi hun har været opstemt så længe. Hvad gør I? Du griber hurtigt ud efter gildecremen du har stående på natbordet! Aftenen er reddet! Det er netop derfor, at du altid skal have en glidecreme til mænd ved hånden. Hvis du vil være forberedt på alt, har du selvfølgelig både en vandbaseret – og en silikonebaseret udgave til at stå på natbordet.

Hvilken glidecreme er bedst til mænd?

Tja, hvilken glidecreme er bedst til dig som mand? Og er der en glidecreme som er specielt god til mænd? Nej, det er der faktisk ikke! 
Det er den samme glidecreme der benyttes, så  glidecreme til mænd kan altså også bruges til kvinder.

Hvilken glidecreme du skal vælge, kommer helt an på formålet. I bund og grund kan vi inddele glidecreme i 3 forskellige kategorier. 
En vandbaseret glidecreme, en silikonebaseret glidecreme og en glidecreme til anal brug. 

En vandbaseret glidecreme er perfekt til sexlegetøj med silikone eller plast overflade, da den er nem at rengøre og ikke ødelægger materialet på legetøjet, som en silikonebaseret gildecreme vil gøre.

Brug den silikone baseret glidecreme til vaginal sex eller sexlegetøj med hårde overflader som f.eks. glas eller metal. 
Til analsex, uden legetøj, er der ingen tvivl! Der skal bruges anal glidecreme, som er en silikonebaseret glidecreme, blot tykkere så den glider længere.

Uanset hvilken glidecreme til mænd du vælger, vil du tydeligt kunne mærke forskellen og den større nydelse det kan give dig.

Hvornår skal du bruge en silikonebaseret glidecreme til mænd?

Er det til vaginalsex som situationen ovenfor, vil vi anbefale at du bruger en silikonebaseret glidecreme. Den er perfekt, fordi dens silkebløde tekstur holder meget længere end en vandbaseret udgave. Glideeffekten er virkelig i top med en silikonebaseret glidecreme til mænd. Den er meget drøj i brug og så føles den bare virkelig lækker på huden. Hun vil med garanti elske den – og det vil du også!
Det samme gælder under onani, hvor lækkert er det ikke lige at onanere når det hele glider lidt nemmere?

En silikonebaseret glidecreme er også fantastisk som massageolie, fordi den ikke tørrer helt så meget ind i huden som almindelig massageolie. Hvis du barberer andre steder end ansigtet, så prøv at smøre en lille smule vandbaseret glidecreme på huden, den vil føles silkeblød og indbydende.

Det er ikke kun på huden, at silikonebaseret glidecreme kommer til sin ret. Hvis din partner ligger inde med en perlekæde af plast, så prøv at få ham/hende til at give dig et ekstra stimulerende hand-job. Kom lidt glidecreme på kæden og sno den rundt om penis. Læg hånden om kæden og kør den op og ned og rundt i skiftende tempo. Skal det være ekstra frækt, så kan man sagtens mikse et blow-job med ind.

Det er dog super vigtigt at huske, at bruge en vandbaseret glidecreme med alt der hedder sexlegetøj!

Vandbaseret glidecreme til mænd – når legen er god

Når legen er god er alting godt. Hvis du er til sexlegetøj, er tommelfingerreglen, at du altid skal benytte en vandbaseret glidecreme til mænd. Og hvorfor så det? Jo, det er fordi, at en silikonebaseret udgave kan ødelægge dit sexlegetøj. Silikonen kan simpelthen nedbryde overfladen.

Når du bruger en vandbaseret glidecreme sammen dit sexlegetøj, er du sikker at opnå en mere lækker følelse. Den helt store fordel er dog, at sexlegetøjet bliver lettere at føre op. At glidecreme er vandbaseret betyder også, at rengøring af dit sexlegetøj bliver super nemt. Bruger du kondom, så er det også en vandbaseret glidecreme, du skal bruge. Den gør kondomet mere holdbart og elastisk.

Hos Alt er tys tys, har vi et stort udvalg af vandbaseret glidecreme, prøv f. eks en med smag, hvis der skal ske noget nyt.

 Glidecreme til mænd – Anal stimulering

Har du opdaget den helt fantastiske tilfredsstillelse du får ved anal stimulering? En anal glidecreme til mænd, er ikke til at komme uden om, hvis du leger med anal stimulation. Anus er meget følsom, det er jo netop derfor analsex er så pirrende. Men fordi anus er så følsom, skal du også være ekstra forsigtig. Anus producerer ikke selv naturligt glidemiddel, og derfor er en glidecreme et absolut must! 

Men hvad kan en anal glidecreme, som en almindelig glidecreme ikke kan? Den helt store forskel på de to, er konsistensen. En anal glidecreme er tykkere og derfor er den nemmere at arbejde med. Det betyder, at cremen bliver på huden og derfor er det meget nemmere at føre en finder eller penis op i anus.

Hos Alt er tys tys, kan du få en glidecreme specielt til anal brug, f.eks. til analsex. Det er også en silikone baseret glidecreme, men af en særlig formel der egner sig godt til analsex, da den er en smule tykkere og holder glideeffekten endnu længere.

Glidecreme til mænd giver en bedre sexoplevelse

Det er ikke for sjov, at vi siger du som mand får en bedre sexoplevelse med glidecreme. Du kommer aldrig til at støde på problemet, at der er for tørt - er du til analsex skal glidecreme altid være fast inventar på natbordet eller i natbordsskuffen. 
Brug en vandbaseret glidecreme med din yndlings butt plug enten alene eller sammen med en partner. 
De fleste onaniprodukter som en fleshlight, kræver også en vandbaseret glidecreme, ellers bliver oplevelsen bestemt ikke den samme. 
Glidecreme til mænd er derfor et uundværligt tilbehør.

Her hos www.AltErTysTys.dk kan du kun købe glidecreme af højeste kvalitet. Både vores vandbaseret og silikonebaseret glidecremer allergitestet og kan derfor benyttes til dig med en sart hud.

Oversigt:

For at gøre det helt enkelt får du her en oversigt over hvilken glidecreme du skal bruge til hvad:

Silikonebaseret glidecreme til mænd: Som glidemiddel til vaginalsex og analsex, massage, intimmassage, barbering.

Vandbaseret glidecreme til mænd: Sexlegetøj, kondomer

Silikone legetøj: Vandbaseret

TPE legetøj: Vandbaseret

PVC legetøj:Vandbaseret

Metal legetøj: Vandbaseret eller silikonebaseret

Glas legetøj:Vandbaseret eller silikonebaseret

Tilføjet til indkøbskurven