Viser 1–16 af 52 resultater


Glidecreme til mænd er en at de absolut vigtigste ingredienser under sex. Det er desværre også et ret overset element. Det er enormt ærgerligt, at ikke flere prioriterer at bruge glidemiddel hver gang. Det gælder både når du har sex med en partner, men også når du leger solo.

For glidecreme til mænd får det hele til at glide let og lækkert. Der findes mange forskellige mærker indenfor glidecremer og mange forskellige varianter. Vi har et bredt udvalg af brands, og vi har nøje udvalgt de varianter, som vi har. Du kan derfor roligt købe din næste glidecreme her hos os – særligt hvis du alligevel skal bruge et nyt og lækkert stykke sexlegetøj. Find ud af mere omkring glidecreme her. Læs mere


Er glidecreme til mænd nødvendigt?

Det korte svar er ja. Uanset om du dyrker sex med mænd eller kvinder og om du er en mand eller kvinde, så bør du helt sikkert bruge glidecreme til mænd. Følelsen af sex, der bare glider lækkert og smooth kan ikke måle sig med noget andet. Er du mand og dyrker sex med andre mænd, så er det en absolut nødvendighed med glidemiddel.

For anus danner ikke noget naturligt glidemiddel, hvorfor det er strengt nødvendigt at bruge noget ekstra smørelse for at undgå rifter og andre gener. Både mænd og kvinder danner oftest naturligt lidt glidemiddel. Manden danner lidt pre-sperm og kvinder danner lidt sekret, men det er ikke altid nok. Skal I dyrke analsex, så brug en god silikonebaserede glidecreme eller en decideret til analsex. 

Hvilken glidecreme til mænd er bedst?

Er du slet ikke vant til at bruge glidecreme så vil alle typer, føles som en stor forbedring. Afhængigt af om du skal dyrke analsex eller vaginal sex, så bør du vælge din glidecreme herefter. Vi har både vandbaserede og silikonebaserede creme i højeste kvalitet til en lav pris. Især er vi glade for vore Pjur vandbaserede glidecreme til mænd.

Det er den creme som vi sælger absolut flest af. Den kommer i to størrelser, hvor du lige så godt kan vælge den store model, da du hurtigt bliver vild med den, når du først får den i brug. EROS er et af vores andre mærker, der er virkelig populær. Vi har især en rigtig god silikone creme, der har et virkelig langt glid, og den er meget holdbar, og du kan derfor dyrke sex i lang tid uden at glidet stopper.

Prøv en med smag

Holder du, som de fleste andre mænd, af et godt blowjob, så kan du også sagtens få det, og samtidig forkæle din partner med smagen af jordbær, chokolade eller vanilje. Vi har nemlig også forskellige former for cremer med smag. Det skal ikke være kedeligt at dyrke sex og bruge forskellige typer smørelse, så hvorfor ikke spice det op med lidt lækker smag.  

Glidecreme til mænd med smag er blevet mere og mere populært, Det kan selvfølgelig også bruges under sex, hvis I ønsker en mere frisk duft. Vi har mange forskellige smage, f.eks. kan du nyde en med jordbær, hvid chokolade eller vanilje. De er alle sammen vandbaseret og parfume.

Anal glidecreme til mænd er et must

Vores cremer der er decideret til anal sex er virkelig gode. Det er en meget tyndtflydende væske. Den glider virkelig godt og så er den utrolig holdbar. Den er desuden drøj i brug, og du har derfor til mange gange i sådan en flaske, da det ikke er nødvendigt at bruge særlig meget.

Når du skal dyrke analsex med din partner eller med sexlegetøj, så undgår du mulige gener, hvis du bruger en god creme til anal brug. Smør dit sexlegetøj eller penis ind i cremen inden du går i gang og mærk hvor let den trænger ind i anus. Glidemiddel og tålmodighed er de absolut mest nødvendige ingredienser, når du skal dyrke anal sex. Er du nybegynder anbefaler vi at du starter stille ud, for at undgå rifter, da huden ved anus er meget tynd.

Brug glidecreme til mænd OGSÅ når du bruger kondom

Dyrker du sex med kondom, så er der oftest lidt glidemiddel på kondomet. Det er dog sjældent nok, og derfor er det en rigtig god idé at bruge glidemiddel sammen med dit kondom. Kondomer kan ofte, hvis der ikke er nok smørelse, føles meget ru og være svære at bruge.

Men det risikerer du ikke, når du bruger glidemiddel sammen med. Kondomet bare glider ind og ud og frem og tilbage, når du tilfører ekstra smørelse. Især under anal sex er det (igen) vigtigt. Er der ikke nok smørelse, så risikerer I at kondomet sprænger, og I er mere udsatte for både smerter og sexoverførte sygdomme, selvom I netop prøvede at beskytte jer mod dem.

Relax spray

Har du eller din partner svært ved at dyrke anal sex, fordi du eller vedkommende synes at det kan være svært at slappe tilstrækkeligt af. Så har vi faktisk også en løsning til det problem. Det er især en udfordring som mange står overfor, når de lige er startet med at dyrke anal sex.

Løsningen til problemet er en relax spray. Det er en form for creme, men du skal stadig bruge en glidecreme til mænd ved siden af. Den gør simpelthen det, at den får dig til at slappe af i anus, og du kan derfor lettere lade samlejet begynde.

Glidecreme til mænd og frække onanioplevelser

Hvorfor snyde sig selv for den absolut bedste sololeg, når man kan bruge glidemiddel, og gøre det så meget bedre. Glidemiddel er nemlig ikke kun til sex med en partner. Det er i højeste grad også til solo sex. Når du skal rive i banditten, hvorfor så ikke gøre det så behageligt som muligt.

Uanset om du bruger klør fem eller bruger et stykke sexlegetøj, som f.eks. en fleshlight eller et onani sleeve, så bliver det så meget bedre, når det hele kører mere glat. Ingen bryder sig om den trælse følelse at rigtigt at kunne trænge ind i enten en partner eller i sit sexlegetøj, og netop det undgår du, hvis du bruger glidecreme til mænd.

Hvornår skal du bruge henholdsvis en vandbaserede og en silikonebaserede?

Det kan være svært at finde ud af hvornår man skal bruge den ene eller den anden type smørelse. Derfor kommer der her en lille oversigt: Silikonebaserede: Brug denne type, når du skal dyrke analsex med en partner - Når du skal dyrke vaginalsex med en partner .Når du skal bruge sexlegetøj, der har en silikone eller plast overflade.

Vandbaserede: Brug denne type, når du skal dyrke vaginalsex med en partner- Når du skal bruge sexlegetøj, der har en overflade af metal eller glas. Som du kan se, så er det altid et godt udgangspunkt at bruge en vandbaserede creme, da du så aldrig går helt galt i byen. Det er ærgerligt at risikere at ødelægge sit yndlingslegetøj, bare fordi man har brugt den forkerte creme sammen med.

Anal stimulering eller onani 

Endetarmen er en muskel, der kan enten spænde eller slappe af. Jo mere du strammer op, jo sværere er det for dig at dyrke tilfredsstillende anal sex. Når du lærer at slappe af, så bliver alting meget lettere, men indtil da, er det en oplagt løsning at bruge en relay spray. Den virker let bedøvende og derfor vil du få lettere ved at slappe af under sex.  

Bruger du andre former for sexlegetøj, når du onanerer, så bliver det også bedre med glidemiddel. Bruger du f.eks. en sexdukke, om det er en mandelig eller kvindelig version, så giv den nok med smørelse før du går i gang.

 

X