Viser alle 8 resultater

Prostata stimulator

De fleste mænd der har en prøvet prostata stimulator er helt vilde med den. Som mand kan du nemlig opnå lagt mere intense orgasmer med en prostata stimulator.

Og hvem vil ikke have så meget ud af deres orgasme så muligt? Det kan du med en prostata vibrator. Husk blot at påføre lidt glidecreme inden, for en mere behagelig oplevelse. Du finder vores udvalg her på siden og  du skal endelig ikke være bange for at spørge os til råd, hvis du er i tvivl om nogen. Læs mere


Hvad er det lige, det der prostata er?

En prostata stimulator er, som navnet indikerer, en vibrator til at stimulere mandens prostata via dejlige vibrationer. 

Ved du hvor din prostata sidder? Eller ved din partner det? Mandens prostata sidder ca. 4-7 cm oppe i anus, lige under blæren. Den har form og størrelse som en lille kastanje, så den er ca. 2 cm stor.  Det er din prostata der danner den sædvæske der bruges til at transportere sædcellerne under udløsning.

Det kaldes også for mandens G-punkt eller P-punktet, der står for prostata punktet. Punktet svulmer op under ophidselse og er meget sensitivt for tryk og stimulering.

Prosta kan stimuleres på to måder. Udefra, ved massage og berøring af stykket mellem penis og anus. Eller indefra, enten ved hjælp af en finger i endetarmen eller ved indføring af legetøj.  Og det er her en prostata stimulator kommer ind i billedet!

P-punktet – det mandlige G-punkt

Der snakkes så meget om kvindens G-punkt, men aldrig særlig meget om mandens? Det synes vi er en kæmpe fejl! 

Anal sexlegetøj er ligeså populært til mænd som til kvinder. Med en prostata stimulator vil du som mand kunne nyde de mest pirrende orgasmer, både under sololeg eller under sex med din partner.

En prostata stimulator, dit nye yndlingslegetøj

En prostata stimulator er et stykke sexlegetøj, specielt designet til at ramme og stimulere din prostata gennem anus. Den har en kraftig vibrator, der stimulerer og pirrer P-punktet indtil du eksplodere i et intenst klimaks. Mange mænd beskriver en prostataorgasme, som den mest intense orgasme de nogensinde har oplevet.

En prostata stimulator eller massager som det også kaldes findes i mange forskellige former.

Der er dem der mest af alt ligner en mini dildo, vibrerende butt plugs og mange flere. Men de mest populære er de u-formede.

U-formede prostata stimulatore kan ofte stimulere prostataen både inde - og ude fra. Nogle af dem, har perler eller kugler på indføringsstykket, så er du sikker på at blive stimuleret på alle måder! Du kan få dem med og uden fjernbetjening,  alt efter hvor meget kontrol du vil have over det anale sexlegetøj.

Når det kommer til materialer, er der også meget at vælge i mellem. Langt de fleste af vores prostata stimulatore er lavet i enten silikone eller plast.  De har den fordel, at de ikke er irriterende for huden, er lette at rengøre og så er holdbarheden i top.

Ekstrem nydelse under sex – alene eller sammen med din partner

En u-formet stimulator er nok det bedste stykke sexlegetøj du finder til en mand. Du vil blive stimuleret både i anus, omkring anus og mellemkødet på samme tid. Prøv den under sex med din partner eller et frækt blowjob.

Du kan selvfølgelig også bruge din prostata massager under onani for en ekstra lækker orgasme. Prøv dig frem og brug den der hvor det føles allerbedst.

Er en prostata vibrator, stimulator eller massager det samme?

Kært barn har mange navne og uanset om du siger prostata stimulator, prostata vibrator eller prostata massager, så er det nøjagtig det samme. 

Vi kan dog godt forstå spørgsmålet, som vi ofte støder på – der findes utrolig meget sexlegetøj og det kan være en jungle at finde rundt i.

En prostata stimulator, behøves dog ikke nødvendigvis at være med vibrator, men de fleste er, ligeledes er massage stykket ofte lavet til at stimulere mellemkødet.

Der kan dog være forskel på form og størrelse, og ikke mindst materialet. Du kan også få en prostata stimulator med en penisring, der både giver dig en hårdere og længere erektion samtidig med du får en G-punkts orgasme. Det lyder da ret så lækkert, synes du ikke? 

 Kan alle mænd bruge en prostata stimulator?

JA, selvfølgelig kan alle mænd det, og det burde alle mænd! Dog er der alt for mange mænd der er anal forskrækket, fordi de ofte forbinder det med at være homo eller biseksuel. Det er noget værre fis! Alle mænd kan få glæde af en stimulator til prostata. Når du som mand først kommer over det punkt, at det hele er i dit hoved, vil du nyde det mere end noget andet.

Brug din prostata stimulator under sex med kæresten eller imens hun giver dig et frækt blowjob. Du kan selvfølgelig også nyde en fræk sololeg, du sent vil glemme.

Uanset hvilken situation du skal bruge din stimulator i, har vi den der passer til dig. Er du i tvivl om noget sidder vi klar til at hjælpe dig.

Husk lige glidecremen

Så snart du kaster dig ud i analleg, er der en ting du altid skal huske – og det er glidecremen. Til alt hvad der hedder analt sexlegetøj, er det en vandbaseret en af slagsen du skal bruge. Den gør det legende let, at indføre prostata stimulatoren og så er den med til at passe på dit legetøj. Bruger du en silikonebaseret glidecreme, kan du ødelægge overfladen.

Ud over glidecreme, er der to tommelfingerregler, du bør huske på når du dyrker analsex. For det første skal du prøve at slappe af i endetarmen, ellers er det svært at få en smertefri penetration. For det andet, så er det  vigtigt, at du tager dig god tid til at lade ringmusklen udvide sig. Det gør du ved, at lægge et konstant tryk ind til ringmusklen giver efter for trykket.

Andre former for legetøj til anal stimulering

Er du nysgerrig på anal stimulering, men synes du at en prostata stimulator virker lige vild nok? Så start eventuelt med at finde din prostata med en finger, når du er tryg ved det kan du  arbejde dig videre til en lille butt plug eller måske en anal dildo.

Tilføjet til indkøbskurven